Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@lukisikss

Aras hızlı adımlarla askeri binada yürüyordu Recep albay tarafından odasına çağırılmıştı odanın önüne gelince kapıyı tıklattı . Recep albayın gel diyen sesini duydu ve içeri geçip hazır ola geçti " Yüzbaşı Aras Gece hizmetinizde efendim" Albay Recep göz ucuyla arasa baktı ve sandalyeyi gösterdi " Geç otur Aras seninle bir şey konuşmam gerekiyo".Aras hızlı adımlarla gelip sandalyeye oturdu " buyrun efendim" Recep komutan yönünü tamamen arasa çevirdi "varis timi için yeni bir görev var bunun için hazırlan yaklaşık bir saat sonra görevle ilgili dosya eline ulaşır fakat istersen ben sana biraz bilgi verebilirim". Aras yeni görev için heyecanlıydı "Tabi efendim" Recep albay anlatmaya başladı

"Denizli kınıklıda Pamukkale üniversitesinde garip olaylar var orada bı zaman tüneli olmasından şüpheleniyor şuan dünyadan biçok mit ve ajanlar orayı araştırıyo ve türkiyede bir tim göndericek bu tim siz oldunuz oraya gidip eterafı arştırıp zaman tünelini bulmalısınız bu bizim için çok önemli" Aras şaşırmıştı zaman tünelimi oda neydi fakat bu görev için onların seçilmesi gurur vericiyd. "Tamamdır efendim timimi toplayıp hazırlanmaya başlayacağız" Recep albay kafasıyla onayladı "Çıkabilirsin" Aras kafasıyla onaylayıp odadan çıktı askeri binanın bahçesinde yürüyordu l bahçede ona gören askerler ona selam veriyordu hızlı adımlarla timin olduğu yere doğru gitti. Tim herzamanki gibi goygoy yapıyordu arasın geldiğini görünce hepsi hazır ola geçtiaras onlara bakarken duygulandı bu mit için hepsi herşeylerindennvaz geçmişti onlar

 

Yüzbaşı Aras Gece

Üsteğmen Hamza Akça

Teğmen Ayaz Yıldırım

Asteğmen Miran Kara

Astsubay Kıdemli Başçavuş Barçın Akyüz

Astsubay Başçavuş Çağın Demir

Astsubay Üstçavuş Toygar Hız

 

Onlar varis timiydi geleceğin en iyi timi olarak anılıyolardı

Ve bu görev için onlara iki kişi daha eklenicekti

Lina İz ve Esila Yıldız

Aras yanlarına gelince hepsi hazır ola geçti arastan sonra timde en kıdemli olan kişihamza bir adım öne geldi ve konuşmaya başladı "Varis timi emrinizdedir komutanım". Aras timine baktı "rahata gçebilirsiniz sizinle konuşmam gerekiyo" timmin hepsi sandalyelere geçti

"Yeni bir görevimiz var ve bu hörev için bize iki kişi katılacak birazdan burada olurlar "

Tim kafasını salladı ve ileride linayla ,Esila belirdi onlara doğru geliyorlardı

​​Esila konuşmaya başladı " meraba ben Esila ve bu ekip arkadaşım Lina size bu görevde yardım edeceğiz"

Lina sarı saçlarıylaükemmel görünüyodu beyaz teniyle tam olarak Ruslara benziyodu yüzündeki soğuk ifadeyle hepsinden tiksiniyomuş gibi bakıyordu. Esila ise onun tam tersiydi sıcak bir gülümsemeyle çocuklara bakıyordu köyü kahverengi saçlarıyla ve hafif kumral teniyle mükemmel görünüyordu . Aras ona gülümsedi ve kendini tanıttı " merhaba ben timin yöneticisi yüzbaşı Aras gece bunlarda tim arkadaşlarım " ayza en çapkın gülüşünü yüzüne yerleştirdi " merhaba hanımlar ben ayza yıldırım desenize bu görevde çok eğleneceğiz sizin iş arkadşı olmak bir onur" deyip elini linaya uzattı fakat Lina onu görmezden geldi Hamza durumu düzeltebilmek için oda kendini tanıttı " merhabalar umarım işinizi ehliyle yapan insanlarsınızdır çünkü bu görev kusursuz olmalı " Lina ona küçümser bir ifadeyle baktı fakat susmaya devam etti Toygar linaya dikkatli bir şekilde bakıyordu ve sonra bı anda işaret diliyle kendini tannıttı timdeki kimse onun neden böyle bir şey yaptığını anlamadı fakat linanın yüzündeki o ifade silindi ve toygara gülümsedi herkesin meraklı bakışlarını gören Esila konuşmaya başladı " lina malesefki konuşamıyor " dediğinde Toygar hariç herkesin yüzünde şaşkın bir ifade vardı bu nasıl olabilirdiki konuşamayan biri nasıl bir ajan olabilirdi Lina bu bakışlardan rahatsız olmuştu nevardı konuşamıyorsa .Ona düz gün bakan tek kişi toygardı sanki karşısında normal biri varmlış gibi bakıyordu Toygar onu bu bakışlardan kurtarmak için " Dosyada yazanlara göre görev denizlideymiş ve öğrenci rolüne giricekmişiz hangimi hangi bölümde olucaz" Lina toygara gözleriyle teşekkür etti Aras konuşmaya başladı "Evet üniversitede son sınıf öğrencileriz adlarımız değiştirilmicek hepimiz iki şer guruplar halinde farklı bölümlerdeyiz " dedi "Ve gideceğimiz bölümlerde yabancılık çekmememiz için herkes üniversitede okuduğu bölüme gidecek " ve kağıda bakmaya başldı o sırada uzun süredir suskun olan Miran konuşmaya başladı " şu formaliteden zorla gönderildiğimiz üniversiteler mi?" Aras kafasını sallayarak onayladı ve listeyi okumaya başladı. " Toygar psikoloji bölümündesin linayla beraber" Toygar kafasını salladı. " Hamza sen esilayla birlikte hukuk bölümündesin". Hamzada kafasını sallamakla yetindi . " Çağın sen miranla mimarlık bölümündesin" Miran kafasını salldı. " Ayaz sende işletme bölümündesin"

"Ben ve barçında tıp bölümündeyiz herkes anladığını umuyorum şimdi size anlatmay başliyim o zaman tünelini herkesten önce bulmalıyız o sırad okulda bir çok kişiyle arkadaş olabilirsiniz ne kadar insan o kadar bilgi demektir"

O sırada ayaz konuştu " okul takımına falan girebilir miyiz hep hayalimdi ve nerede yaşaycağız?". Aras başını kağıtlardan kaldırdı ve konuşmaya başladı. "evet sosyal aktivitelere katılabilirsiniz ama görevi aksatmadığınız sürece istediğinizi yapabilirsiniz vehepimiz için bir ev tutuldu okulun yakınında herkes ikişerli gurup halinde odalarda kalıcak fakat benim odam ayrı ben tek kalıcam " o sırad çağın iğneleyici ses tonuyla konuştu. "Neden bize niye ayrı odalar verilmiyo senin nasıl bir ayrıcalığın var"

Aras ona göz devirdi "Çünkü bilgisayarlar silahlar ve daha bir çok şey benim odamda saklanılıcak yani oda ağzına kadar dolu sizin odalarınızdada birir silah var fakat benim kalacağım odayı depo gibi kullanacağız oraya kimse giremicez siz bile oraya girme izni olan tek kişi benim içeri girmeye kalkışırsanız alarmlar ötmeye başlayacaktır ve birkaç tuzak işleve girecek"

Herkes şaşkın bir şekilde arasa bakıyordu "ne yani devlet bize güvenmiyomu " diye sordu barçın " hayır fakat o odaya normalde ben bile giremicektim zar zor izin alabildim " herkes gözleriyle arası onayladığında aras konuşmaya devam etti. "Okulda en çok şüphe çeken kişi ilya lusi kendisi alman bir baba ve İstanbullu çok tanınmış iş insanları olan Luis lusi ve Zeynep lusinin kızı ona yaklaşabildiğiniz kadar yaklaşın " dediğinde bu esilanın ilgisini çekmişti " bir dakika Aras Luis lusi daha 4 gün önce ölmedimi hemde cinayete kurban giderek" Lina onu kafasıyla onayladı . " Evet daha 4 gün önce öldü ve aldığımız duyumlara göre karısıda yaklaşık bir saat önce cinayete kurban gitti tıpkı kocası gibi vücudu paramparça edilmiş yani cinayeti işleyen kişi aynı" çoğının kafasına bir yer takılmıştı. " Karısı kocasının ölümünden baş şüpheli olarak tutulmuyomu" herkesin gözleri yeniden arasa söndü. " Evet fakat şuan oda cinayete kurban gitti hemde çok karmaşık bir şekilde karısı öldürülmeden yaklaşık 1 dakika önce bizi arıyo bize Pamukkale deki üniversite hakkında bir bilgi vermek istiyo fakat bir anada hat düşüyor ve tekrar tekrar aranmasına rağmen telefona cevap vermiyo evine ekipler yönlendiriliyo ve ölü bedeni yatak odasında bulunuyo " herkese şaşkın bir şekilde arasa bakıyordu bu bildiğin bir cinayet yada komploydu ve Zeynep hanım her ne söyleyecetise bu çok önemli bir bilgiydi Aras derin düşüncelere dalmış olan miti toplamak oçin konuşmaya devam etti. " Ve bu kişileri öldürenin oğulları olduğunu düşünüyoruz emre Luis kendisi onların üvey oğulları. " Yaklaşık yarım saniyelik bir sessizlikten sonra sessizliği bozan ayaz oldu " Bu ihtimal çok korkunç biri neden seni sahiplenip büyüten aileyi öldürür"

Aras kafasıyla onayladı "miras kavgası ibi düşün" herkes şaşırmamıştı bu tür şeyler yüzünden öldürülen binlerce insan vardı fakat bunun böyle köklü bir ailede olması garipti kendini tutamayan Toygar " nasıl yani böyle köklü bir ailede bu nasıl olur bunun olması için o çocuğa çok kötü davaranmış olmalılar"Diğerleri onu onaylayan mırıltılar çıkarttılar . " Tam tersine aile tarafından el üstünde tutuldu size olayı kısa bir şekilde anlatayım lusi çiftinin uzun bir süre çocukları olmadı bu onlar için artık imkansız gibi gözüktüğü için bir çocuk sahiplenmeye karar verdiler ve Emre'yi evlat edindiler her şey bir sene boyunca çok güzel geçti ardından Zeynep hanımın hamile olduğu ortaya çıktı bu çift için inanılmaz bir şeydi yaklaşı 8 ay sonra İlya doğdu herşey çift için harika gidiyodu hem bir oğulları hemde kızları vardı fakat Emre'nin İlya daha 2 yaşındayken onu zehirlemesiyle başladı her şey emre sürekli ilyayı öldürmeye çalıştı fakat İlya bher seferinde kurtuldu ve çifte Emre'yi sürekli affetti onu düzeltmek onunda çok değerli olduğunu göstermek için çırpındılar fakat emre düzelmedi ailede en sonunda ilyayı Denizli'ye üniversite için gönderdi Emre'yi ise rizeye çay fabrikasını yönetmesi için rizeye gönderdiler yaklaşık 2 yıl böyle devam etti fakat emre bir anda İstanbul'a geldi ve sadece 2 gün sonra babası öldü şu an için baş şüphelimiz emre kendisi yakın takibe aldık"

Mit kafasıyla onayladı " Gelelim şimdi görev dağılımına elisa ve Lina siz ilyayla arkadaş olucaksınız ona olabildiğince yaklaşın .

Ayaz sen onunla aynı bölümdesin kendisi okulun voleybol takımının kaptanı yakında seçmeler olucak takımlar için sizde o takımlara girmeye çalışın şimdilik bu kadar yarın göreve gitmek için saat 6 da bir uça bizi alıp Denizli'ye götürücek ayrıca bize 2 tanede araba tahsis edildi." Herkes kafasını salldı .

" Umarım bu görevi layığıyla yaparız şimdi herkes gidip hazırlansın yarın dan itibaren çok zorlu bir göreve

gideceğiz " Aras bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyodu ve yapıcaktıda.

 

Loading...
0%