Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm:DNA

@luwiis_

Sabah erken kalkmaya alışık olduğumdan,kendi kendime uyanmıştım. Uyanır uyanmaz yüzümü yıkayıp kahvaltı hazırlamak için aşağıya indim. Açıkçası gördüğüm manzara beni şaşırtmıştı. Aylin hanım(anne) ve Hasan Bey(baba) gülerek kahvaltı ediyorlardı. Ben daha ne olup bittiğini anlamadan Hasan Bey konuşmaya başladı."Sonunda kurtuluyoruz senden." Hiçbir şey anlamamıştım,"Anlamadım?" "Diyorum ki doğduğunda karıştırılmışsın, kalk hazırlan Özel Demirhan Hastanesi'ne gel biz çıkıyoruz."

Bunlarda gelişme var ha çıkmadan haber de verdiler.

Haklısın kız Şermin.Harbi gelişme var da bu hastane ne iş?

Bilmiyorum ki gidip göreceğiz.

Doğru diyorsun ben gidip hazırlanayım.

Üzerine kısa kollu beyaz bir crop altıma da bol paça kot pantolon giydim. Saçımı da alttan sade bir topuz yapıp odadan çıktım. Ayağıma beyaz sneakerlerimi giydim ve otobüse bindim. Hastaneye geldiğimde vakit kaybetmeden danışmaya doktorun odasını sordum ve odaya çıktım.

Girdiğimde karşımda resmen benim hafif yaş almış halim duruyordu. Hâlâ çok genç duruyordu. Bu benim gerçek annem olmalıydı yanındaki adam da babam. Doktorun özür faslını fazla uzatmasına izin vermeden kan alma kısmında geçtik.

İlk babalardan kan alınmıştı. Sıra bize gelince adının Sude olduğunu öğrendiğim kız bağırmaya ve numaradan ağlamaya başladı. Herkes onu susturmaya çalıştığı halde hala bağırıyordu. Çok sıkıldığım için devreye girmek zorunda kaldım. " YETER BE SABAHTAN BERİ CIYKIRIYOSUN Bİ SUS DA HEMŞİRELER DE İŞİNİ YAPSIN" Hemen ağlamayı bırakıp bana cevap verdi "SEN SUS BE FAKİR ŞU KIYAFETE BAK ÇUVAL GİYSEN FARKSIZ OLURMUŞ" Ben de ya sabır diyerekten"SEN O GÖTÜNÜ KAPATAMAMIŞ ELBİSENLE ÇOK KONUŞMA BENCE" arkadan kıkırdama sesleri geliyordu, takmadım. Bence bulunduğumuz bu durum hiç komik değildi.

Sonunda kan alma işlemi bittiğinde doktor sonucun üç saat sonra (kimse sorgulamasın skshddjdb) çıkacağını söyledi odadan ayrıldı ve ben de doktorun çıkmasıyla bahçeye indim.

-ÜÇ SAAT SONRA-

"Öncelikle hastanemiz adına sizden tekrar özür diliyor ve sonucu açıklıyorum" "Asena Umay Kara ile Akif Demirhan arasında %99,9 ve Sude Demirhan ile Hasan Kara arasında%99,9 uyum bulunmaktadır. Hastanemiz adına tekrardan özür diliyorum."

🌿

Ayy hellüüü nasıllll??

Loading...
0%