Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm: Yeni Aile

@luwiis_

Asena Umay Kara ile Akif Demirhan arasında %99,9 Sude Demirhan ile Hasan Kara arasında 99,9 uyum bulunmaktadır.

Kolay gelmişti 17 yılımı silip atmak ama neden gözlerim dolmuştu? Benim daha onlara anne baba dememe izin vermezken o kıza kızım deyip sarılmaları mı koymuştu? Yoksa burası senin evin değil yuvan değil diyerek defalarca beni kovdukları eve o kızla sarmaş dolaş gitmeleri mi? Bende anlamamıştım. Yeşil Hanım'ın ( gözleri yeşil olduğu için öyle diyorum ismini daha sormadım) seslenmesiyle kendime geldim" Evimize gidelim mi kızım?" Onlar kızlarından nasıl bu kadar hızlı vazgeçmişlerdi?

"Olur, bu arada ben sizin isimlerinizi sormadım, sizin isminiz neydi?

"Ah tatlım kusura bakma ben unutmuşum, ben Ahsen, babanı biliyorsun zaten Akif abilerin ve ikizinle evde tanışırsınız, zaten yanındaki de kardeşin Umut 15 yaşında."

Ben yanımdaki veleti nasıl görmedim ya...

Harbi lan...

Ahsen Hanım" hadi canım hazırsan gidelim."

"Tabii Ahsen Hanım."

Eve geldiğimizde arabadan indim.

Ev değil lan bu saray saray hoay maşallah.

Sus Şermin sus!

Kapıdan içeri girdiğimizde salonda 7 tane taş oturuyordu.

HOAY MAŞALLAH.

Neyse inşallah bunlar benim abilerim değildir çünkü en büyük 1. ve 2. abi bana öldürecek gibi bakıyordu.

Ahsen Hanım konuşmaya başladı"Tatlım ben sana abilerini tanıtayım","En büyük abin Fırat,27 yaşında,savcı.","İkinci büyük abin Yağız, 25 yaşında doktor."," Üçüncü abin Efe(Ege'nin ikizi) ,23 yaşında, iç mimar.","Ege (Efe'nin ikizi) dış mimar.","ikinci küçük abin Çağrı, 21 yaşında, eczacılık okuyor."," en küçük abin Kaya, 19 yaşında lise son (1 yıl geç başladı)."," Ve ikizin Giray Uraz o da senin gibi 17 yaşında ve lise üçe gidiyor." Kadın ciddili anlatırken yoruldu!?

​​​​​​Yaparken yorulmamış mı acaba?

Sus kız sen gitmiştin ne güzel niye geldin yine?

Aman be bişey denmiyor ya gidiyorum ben. Görüşürüz.

Görüşmeyelim mümkünse.

Fırat bağırmaya başladı"ANNE BEN KAÇ KERE DEDİM, DEDİM BEN SANA KARIŞTIKLARINI SÖYLEDİĞİNDEN BERİ O BENİM KARDEŞİM DEĞİL" Dedi ve dışarı çıktı. Arkasından da Yağız çıktı.

Ahsen hanıma yorulduğumu söyleyip odamı göstermesini rica ettim. Odaya çıkınca biraz etrafa göz gezdirdim. Oda sade ve şık bir şekilde dizayn edilmişti. Kahverengi ve krem tonlarda eşyalar kullanılmıştı.

Başımda birisinin bağırmasıyla uyandım. Daha doğrusu birkaç kişinin.

​​​

Loading...
0%