Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm:Burada da İstenmiyorum

@luwiis_

Gözlerimi açtığımda abiler ve ikiz başımda dikilip birşeyler konuşuyorlardı."Hayırdır ne var da uyutmadınız?"Ve Uraz konuştu" iki saattir seni kaldırmaya çalışıyoruz. Annem yemeğe bekliyor. Kış uykusuna mı yattın?" Cevap verdim"İnin siz hadi geliyorum ben de" Onlar gidince banyoya girip işlerimi hallettim ve dolabın önüne geçtim. Haki renkli uzun pileli basic bir etek ve klasik beyaz askılı crop giyip saçlarımı yarım topuz yapıp odadan çıktım. Aşağı indiğimde sora sora yemek odasını buldum ve içeri girdim.

Herkes oturmuş beni bekliyordu. Fırat"Geldi sonunda prenses." Bişey demedim ama bu daha sonra da susacağım anlamına gelmiyor.

Sakinim, sakinim, sakinim...

Neyyseğğğ

Akif bey afiyet olsun deyince herkes susup kahvaltısını etmeye başladı. Kahvaltıyı biten herkes salona geçince ben de gittim.Salona geçince Fırat"SEN OTURMA" diye bağırdı."Neden?" Diye sordum SAKİNCE. Yanıma geldi ve kolumu sıktı."Kolumu bırak. Canım acıyor!"diyerek uyardım onu. Beni dinlemedi ve beni sürükleyerek bahçe kapısına getirdi."SENİ BU EVDE İSTEMİYORUM, BURADA İSTEMİYORSUN, SEN DE O KIZ GİBİSİN İŞTE. HER GÜN BARLARDAN TOPLAYAMAM BEN SENİ!" Diye bağırdı ve beni yere itti. Ben de dayanamadım ve ayağa kalktım "YETTİ BE" Dedim ve bir yumruk sesi, Fırat yerde...

🌿

Nasılll şimdilik kısa biraz idareliktirr🎀💗

Loading...
0%