Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@m_marial

Amara uyan! " Bu bağıran annemdi gözlerimi yavaşça açtım "ne oluyor anne?" Annem asla böyle bir kadın değildi ne olmuştu da değişmişti? Bana gülen yüzle bakan gözleri şimdi sinirle bakıyordu. "Gerçek ailen geldi kızım buldular seni" Sesi çok sinirli çıkmıstı ne ailesi ne oluyordu?

Aşağıya indiğimde ise geçen hafta DNA testi verdiğimiz sonuçların çıktığını ve biz senin aileniz diyen beş erkek çocuklu anne ve babanın geldiğini gördüm sonuçlar ellerindeki evraklardaydı iki polis memuru vardı.

Evraklar bana uzatıldı alıp baktığımda ise gözlerim şaşkınlık ile açılmıştı %99 ihtimal ile şuan karşımda duran adamın mesut Özer'in kızıydım.

Annem ve babam ise her şeyi îtiraf etmişlerdi küçük yaşta beni kaçırdıklarını falan filan ben ise dinlemek istemediğim için dikkate almadım.

                                 ◓

Beni bir eve getirmişlerdi sonra ise mesut bey ve ela hanım gitmişlerdi. Anladığıma göre yurt dışında yaşıyorlardı ve çok uzun süre Türkiye'ye gelmiyorlardı.

Beni evde beş erkek ile baş başa bırakmışlardı hepsi yüzüme özlemle bakıyordu ne yapacağımı bilmiyordum.

Annem ve babamı polis memurları götürmüşlerdi.

"Bizi tanıman lazım Amara Yağmur" Bu en büyükleri olandı galiba yüzüne baktım "tanıtın o zaman." Sesim neden bu kadar soğuk çıkıyordu.

Az önce konuşan konuşmaya başladı. "Ben Adar abin yirmi altı yaşındayım buradaki işleri ben devraldım." Kumraldı o annemin genlerini almıştı yani ela hanımın babam yani mesut bey ise sarışındı ona benziyordum.

Yanındaki konuşmaya başladı "Ben Ege abin 24 yaşındayım askerim." Bu da kumraldı evde tek sarışın bendim.

"Ben emir abin yirmi yaşindayım üniversite son sınıfım."

"Son olarak ikizler Berk ve Berke biz senden iki yaş büyüğüz lise son sınıfız."

Hepsine başımı anladım anlamında salladım Berke abim yanıma geldi "odanı göstereyim biraz dinlen." Çok iyi olurdu gülümsedim.

İlerlemeye başladı evde asansör vardı bu nasıl bir zenginliktir Allah'ım. Evi anlatmaya başladı.

"Birinci kat yemek odası salon ve sinema odasından oluşuyor. İkinci katta Adar abimin Ege abimin ve Emir abimin odası var. Annem ve babam gelince yan taraftaki evde kalırlar. Senin odan benim odam ve Berk'in odası ise üçüncü katta. Üçüncü katta aynı şekilde spor salonu var. Dördüncü kat ise terasdan oluşuyor ha bu arada girmezsin ama çalışma odası ikinci katta.

Ben bunları nasıl aklımda tutacaktım ki aman devam etti. "Bahçede havuz arka tarafta ön tarafda ise voleybol ve basketbol sahası var genelde ön tarafta otururuz ama arka tarafta da otururuz bazen." Dediğinde sözünü devam ettirecek korkusu ise yüzüne bakınca güldü.

"Bitti bu kadar" Şükür bitmişti. Odama gelince odam karşısında şoka uğradım. Çok geniş ve güzel bir odam vardı ıdaöın girişinde beni kitaplık karşılıyor sonra çalışma masası, masanın karşısında yatak vardı bir balkonu vardı camın kenarında ise bir koltuk odanın içinde banyo ve giyinme odası vardı.

"Biz böyle yaptık ama beğenmezsen değiştirebiliriz." Kafamı hayır anlamında salladım "çok güzel" Gülümsedi "beğenmene sevindim dinlen biraz." Dedi ve odadan çıktı çok güzeldi burası. Yatağa yatıp gözlerimi kapattım bir süre sonra uyumuştum zaten.

-Bir hafta sonra-

(İleriye aldım çünkü çok yabancılık kötü olacaktı bence)

Bu eve gelmemin üzerinden bir hafta geçmişti hepsine ısınmıştım. Onlarda bana ısınmışlardı sabah erken uyandığımı fark edip altıma gri bir eşofman üstüme grinin biraz daha koyu tonu olan bir crop ve benden bir tane daha sığabilecek bir siyah ceket giymiştim. Güzel gözüküyordum.

Aşağıya inip basketbol sahasına gittim oynamayı oldum olası sevdiğim için tek başıma biraz oynayacaktım ama planlar düşündüğüm gibi gitmedi orada berk de vardı onu görünce yanına gittim. "Oo günaydın güzel kardeşim." Gülümsedim hepsini sevmeye başlamıştım. "Günaydın" Elinden topu alarak potaya attım basket topu potaya girince ise gülümsedim.

İkimizde bir süre oynadık sonra ben duş almaya gittim yarın okul açılıyordu.

Duş alıp aşağıya indiğimde herkes kahvaltı başındaydı ama ben aç değildim gülümsedim ve yemeyeceğimi söyleyerek odama geçtim tekrar uyandığımda saat gecenin dördüydü ve karnım çok ağrıyordu. Regl olmuştum lavaboya gidip ihtiyacımı giderdikten sonra aşağıya ağrı kesici aramaya gittim.

"Beni bu saatte neden uyandırdın Berke" Berkin sesi geliyordu mutfaktan "acıktım tost yapacağız berk ikizim değil misin yardım et" Mutfağa girince ikiside bakışlarını bana çevirdi.

"İyi misin amara?" Sesi telaşlı çıkmıştı berkenin "ağrı kesici varmı Berke?" Dediğimde ilaç dolabına yöneldi berk ise yanıma geldi " İyi misin güzelim? " Başımı salladım o sırada Berke ise yanımıza bir ağrı kesici ve su ile geldi teşekkür ederek alıp içtim "neren ağrıyor güzelim" Berkin sesini duyunca karnım diyecek cevap verdim.

"Daha kötü olursan haber ver hasteneye gidelim yada şimdi mi gitsek ki" Berkenin endişeli sesi ile gülümsedim ve iyi olduğumu söyleyerek tekrar odama gittim.

Sabah olmuştu aç değildim ve karnım hala ağrıyordu o yüzden bir şey yemeden okula gittim berk ve Berke ile aynı okuldaydım ilk teneffüs yanıma geleceklerini söylediler kendi sınıflarına geçtiler.

İlk ders çok güzel geçmişti ama teneffüs başında okulun zorba erkeği olan ensar yanına gelmiş çantamdakileri dökmeye ailemin bile gerçek olmadığı hakkında dalga geçmeye başlamıştı. Sessiz kalmıştım ama gözlerim dolmuştu.

"Senin belanı sikerim lan" Diyerek benimle dalga geçen ensarın yanında bitmişti berk. Berke ise hemen benim yanıma gelmiş bana sarılmıştı. Berk Ensar'a laf söylüyor bir daha ona bir şey dersen seni öldürürüm diye bağırıyordu tüm sınıf yanımıza toplanmıştı berk ensarı bırakıp yanıma gelince bir tur da Berke aynı şeyleri tekrar etmişti dolan gözlerimi fark eden berk hemen silmişti. "Bu piçin dediği hiç bir şeyi takma güzelim." Bana sarılarak konuşmuştu Berk gülümsemeye çalıştım. Sonra ise müdür geldi Berk'i ve berkeyi odasıan çağırdı. Çok geç geldin müdür.

Bütün abilerim okula gelmişti olayı öğrenince hepsi bir tur da bizim elimizden geçsin diyince kahkaha atmamak için zor tutmuştum kendimi abilerim giderken bizi de alıp getirmişlerdi eve odamda bu gün olanları düşünüyordum.

Kapım çalınca gel diye ses verdim odaya giren emir abime baktım ne düşündüğümü anlamış olacak ki yanıma gelip bana sarıldı.

"Ezdirme kendini güzel kardeşim izin vermeyiz buna zaten ama sen yine de ezdirme insanoğlu bunlar hepsi böyle bırak konuşsunlar ver ağzlarının payını. Sen çok güçlüsün bunu bize DNA testi süresinde gösterdin güzelim hep öyle dimdik kal ama düşersen emin ol seninle düşecek beş abin var arkanda düşersen kandırırız ama batarsan o çukura seninle batarız bizde."

 

 

selam ilk bölüm ile karşınızdayım kötü oldu biliyorum evet ama yazdığım bin cümle silinince bunu daha hızlı yazdım.

oy verirseniz ve düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

Loading...
0%