Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm

@m_marial

Yılların kardeşliği,dostluğu. Gerektiğinde ciddileşen,gerektiğinde eğlenmeyi bilenlerdi onlar.

 

Onlar:

 

Yüzbaşı Alpaslan KARABAĞ.

 

Üsteğmen Nihal KANDEMİR.

 

Teğmen Altuğ KARTAL.

 

Astsubay Kıdemli Başçavuş Batın ESER.

 

Astsubay Başçavuş Cankut TOPAL.

 

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Eray KURT.

 

Astsubay Kıdemli Çavuş Giray YİĞİT.

 

Onlar YILDIRIM timi'ydi.

 

Onlar birbirlerinin ailesi olmuşlardı.

 

"Nihal hareketlenme var mı?" "Evet komutanım evdekiler hareketlendi çaktılar bir şey olduğunu."

 

Aylardır bu göreve hazırlanıyorlardı. Aslında her şey kusursuz gitmişti ama tek hataları karşılarında eski Türk askeri olduğunu unutmalarıydı eskiden terörist toplayan şimdi ise teröristlerin başı olan Can Kuray karşılarındaydı.

 

Tek bir hataları yüzünden bu hale gelmişlerdi Can Nihal'in o evde olduğunu da biliyordu. Bu hataları yüzünden Nihal hayatından olabilirdi.

 

"Yıldırım." Demişti Alparslan hepsinden emredin komutanım sesleri yükseldi. "Can olayı çaktı ve Nihal o evin içinde Nihal'e bir şey olmadan Nihali geri istiyorum. Altuğ kendine uygun bir yer seç Batın ve Eray benimle gelin Giray ve Cankut siz arkaya tutun. Can'ı sağ salim elimde istiyorum." Hepsi onaylamıştı.

 

"Yıldırım ateş serbest." Altuğ kapıdaki iki korumayı vurmuştu evdekiler camlara çıkmıştı herşey çok hızlı gelişti.

 

Can dışında evdeki herkes ölmüştü Nihal Canın tek kalmasından yararlandı. Arkasından saldırdı bu Canın beklemediği bir şeydi Yıldırım timi eve toplandı Can ellerindeydi.

 

Can belki askerliğe devam etse Albay olmuştu. Kendi hayatını kendisi mahvetmişti.

 

"Komutanım" Diyerek gelmişti Batın. Batın fazla konuşmazdı timin en sessizi oydu. "Söyle Batın." "Helikopter geldi komutanım." Onayladı Alparslan "Eray ve Giray alın şunu." Onayladılar bu operasyonda tamamlanmıştı.

                                        

⋇⋆✦⋆⋇ 

 

"LAN NE DEMEK NİHAL ÖLEBİLİRDİ BİR DAHA BÖYLE BİR HATA İSTEMİYORUM. "Tüm tim Zafer albayın yanında toplanmıştı Alparslan olayı anlatınca çok sinirlenmişti albay hepsi aynı anda onayladı. "Emredersiniz komutanım."

 

Odadan çıktılar içlerinde görevin bitmesinin huzuru vardı. "Batın Komutanım yenge ne yapıyor?" Başlamıştı Cankut yine, Cankut herşeye karışırdı aslında timin eğlencesiydi bu adam. Hayatına kimse girmemişti bu yüzden timde tek sevgilisi olan Batın'a bulaşmayı çok seviyordu her ne kadar sonunda ceza alsada asla pes etmezdi Cankut ama operasyonlarda en sessiz sakin oydu. Nihalden sonra en iyi gizlenen de. "Lan siktir git sana mı hesap vercem." Cevabını vermişti Batın.

 

O sırada askeriyeden biri Batının yanına geldi. "Batın Komutanım." Dedi soluk soluğa asker "Ne var Emre." "Komutanım bir kız geldi kumral uzun saçlı yeşil gözlü bir kız." Anlattığı kişi tam olarak sevgilisi Esra'ydı. Batın timin yanından ayrıldı tim sırıtıyordu gelenin kim olduğunu onlar da çok iyi biliyorlardı.

 

⋇⋆✦⋆⋇ 

 

Batın hızlı adımlarla askeriyenin çıkışına yürüyordu farkında değildi ama timi onu izliyordu.

 

Batın Esra'yı görünce içten gülümsedi. Esrada çok beklemeden Batın'a sarılmıştı zaten. Batın Esranın yanında konuşuyordu Esranın yanında gülüyordu. Sevmeyi ona Esra öğretmişti.

 

Öteki yandan dedikoducu teyzeler gibi onları izleyen Giray, Cankut ve Eray üçlüsü ise fikirlerini ortaya koyuyorlardı Eray öpüşecekler derken Cankut komutanım yapmaz diyordu.

 

Esra ve Batın belki yüzüncü kere birbirlerini çok sevdiklerini söylemişlerdi masum bir ilişkileri vardı birinci yılları daha dolmamıştı bir veya iki hafta vardı.

 

"Öpecekse öpsün artık amına koyim" Diye isyan etmişti Giray. Eray ve Cankut da bu isyan içindeydiler.

 

Başka bir tarafta kendi halinde oturan Nihal vardı aynı masada Altuğ ve Alparslan da vardı ama kimse kimsenin yüzüne bakmıyordu. Alparslan Nihal'in ölme tehlikesini düşündükçe delirecek oluyordu. Altuğ ise telefonuna gömülmüş bir kızla konuşuyordu.

 

Altuğ o gün sadece eğlencesine yazdığı kıza tutulup kalacağını bilmiyordu.

 

Batın ve Esra'nın ayrılık zamanı gelmişti. Esra Batı'nın dudağına minik bir öpücük kondurdu Batın Esra'nın dudaklarını yakaladı kısa süre öpüp geri çekildi.

 

"Oha öptü" Demişti onları izleyen üçlüden Eray. "Komutanım bana ihanet etti" diye ah yakıyordu Cankut. Sırıtmış bu bilgiyi nerde kullansam diye düşünüyordu Giray.

 

Batın askeriyeye geri girdi ona sırıtarak bakan üç kişiyi görünce sabır diledi içinden herşeyi görmüşlerdi bunu kullanacaklardı Batın bunun farkındaydı.

 

"O neydi öyle komutanım ya. " Demişti Giray ensesine yediği darbe dengesini bozmuştu nerdeyse yerle bir olacaktı.

 

"Komutanım sizden beklemezdik. " Demişti bu sefer Eray. "Eray çok konuşma aslanım." Çekeceği vardı bir dahaki sefere askeriyenin önünde yaşanmamalıydı bu iş. Gerçi bunlarda şeytan gözü vardı her yerde yakalardı bunlar.

 

Cankut başka alemlerdeydi "komutanım nasıl aşkımıza ihanet edersiniz komutanım." Dışardan biri görse siksen bunların asker olduğuna inanmazdı o dereceydiler.

 

"Cankut bir kere daha açarsan o ağzını Giray Eray ve senin ağızlarınızı birleştirim." Çok ciddi bir şekilde demişti bunu Batın hepsi susmuştu sırıttı Batın böyle yola gelecektiler.

 

Hepsi Alparslan'ların yanına gitmişti Giray Eray ve Cankut'tan ses çıkmaması hepsinin gözünden kaçmadı "Lan Batın ne dedin de bunlar bu kadar sessiz" Gözlerini telefondan kaldırmadan konuşmuştu Altuğ. Güldü Batın "bir şey demedim abi" Derken Eray'ın kafasına vurdu. "Demi lan." Bunu beklemeyen Erayın kafası Yanındaki Giray'ın kafası ile tokuştu Giray'ın kafası ise Cankut ile hepsi onayladı. Güldü Altuğ, Alparslan ve Nihal. Batın bunları yola sokmuştu sadece bir günlük.

 

Gün boyu böyle devam ettiler Batın Eray, Giray ve Cankutla uğraştı. Cankut Batın ile bir ilişkileri olduğunu tüm time inandırdı. Alparslan Nihali düşündü. Altuğ telefondan başını kaldırmadı. Eray ve Giray birbirlerine bulaştılar. Onlar Yıldırım timi'ydi hep böylelerdi.

 

 

Loading...
0%