Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@maffiaa

Gelen mesajla irkildim son bir ayda sürekli mesaj geliyordu kimden olduğunu bilmiyordum ve sürekli bana emirler veriyordu. Yapmadığım zaman etrafımdaki birileri zarar görüyordu. Emre'den uzak durmamı söylemişti uzak durmadığında ertesi gün Emre yoğun bakımdaydı ve bu olayda onun parmağı olduğunu açıkçası bana söylemişti. Bu ürkütücüydü bu yüzden onun sözünü dinliyordum çünkü korkuyordum polise gidersem etrafımdaki herkesi öldüreceğini söyledi .Ve takıntılı manyak gerçekten de hepsinin fotoğraflarını bana attı onları takip ediyor aynı beni ettiği gibi. Bir ara evde ağlarken bana """kim üzdü seni bu kadar""" diye mesaj atmıştı soru işareti attığımda hüngür ağladım ve gözlerime kıpkırmızı olduğunu söylemişti. Bugün arkadaşlarımla kulübe gidecektik ama şu mesaj atan kişi bana gitmememi söyledi. Bugün onu dinlemeyecektim ve o kulübe gidecektim artık bıkmıştım. Üstüme siyah askılı bir elbise giydim vücut hatlarımı belli ediyordu ve kısayd altına da siyah ipli bir ayakkabı saçlarımı açık bırakmıştım ve evden çıktım siyah mini çantam her zamanki gibi yanımdaydı. Mesajlar atmaya başladı bu yüzden telefonumu kapattım kulüpe gelmiştik ve eğlenceme bakıyordum. 10 dakika sonra kapıdan bir adam geldi çok dikkat çekiciydi çünkü çok ürkütücü idi. Adam direkt gözlerimin içine baktı çok ürkütücüydü hemen gözlerimi kaçırdım. Ve dans etmeye devam ettik arkadaşlarımla. Bar kısmına geçip bir şeyler içeceğimiz zaman sarhoş bir adam yanıma yaklaştı konuşmaya çalışıyordu ama ben adamdan uzaklaştım adam peşimden geldi dans ettiğim zaman etrafımda dans ediyordu bu çok rahatsız ediciydi aynı bana bakan adam gibi. Her şey bir anda oldu o ürkütücü adam sarhoş adamın üstüne atladı yumruğunu yüzüne geçirdi tekrar tekrar ve tekrar herkes çığlık çığlığa idi ben şok içindeydim

 

"Napıyorsun be,bıraksana adamı"

 

Adam bunu dinlemiyordu ve daha çok adama yumruklara geçiyordu adamı çekiştirmeye çalışsam da gücüm buna yetmedi tekrar tekrar bağırdım bırakması için ama asla işe yaramadı adam beni dinlemiyordu bir anda gözlerimiz buluştu.

 

"Eğer sana dediğimi yapsaydın ve bugün bu kulübe gelmeseydin bunların hiçbiri olmazdı"

 

Adama son kez yumruğunu geçirdi ben şoktaydım bana o mesajları yazan bu muydu?

 

Ben daha şokumu atlatamamışken adam bileğimden yakaladı ve beniçıkışa doğru sürükledi. Kendimi geri çekiyor gitmemek için uğraşıyordum ama nafile hiçbir işe yaramıyordu adam siyah bir maserati'nin kapısını açtı ve beni ön yolcu koltuğuna bildiğiniz fırlattı kapıya kapattı ve hemen sürücü koltuğuna geçti ben daha ne olduğunu idrak edemeden arabayı son sürat sürmeye başladı arkamızdan 3 siyah Passat geldi neler oluyor Allah'ım çıldırmak üzereyim daha yeni şoku atmıştım.

 

"NE YAPIYORSUN BE SEN HEMEN ÇEK ŞU ARABAYI SAĞA"

 

Beni dinlemiyordu daha çok sinirlendim

 

"KİME DİYORUM ÇEK ŞU ARABAYI SAĞA !!SANA DİYORUM SANA İNECEĞİM"

 

Yine cevap vermedi, ne yaşıyor lan bu adam

 

"NE YAŞIYORSUN OĞLUM, ÇIK ŞU ARABAYI İSE İNECEĞİM NOKTA ”

 

"Sus bi zaten sinirliyim daha çok sinirlendirme beni"

 

"Ne diyorsun sen be dağdan kızmı kaçırıyorsun sen durdur şu araba_"

 

"AAAAA"

 

Geri zekalı son surat da gelirken aniden durdu O yüzden korkup çığlık attım geri zekalı elini koymuştu ileri uçmamam için ama çok sert bir şekilde ileri gidip geri arkaya toslamıştım ve artık sırtım yoktu ama bunun hesabını sormasını bilirdim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şu çeneni kaparmısın artık"

 

"Olum malmısın lan sen, gerizekalı kaçırdın lan resmen beni farkında mısın"

 

"Evet,farkındayım şimdi sus yoksa istemediğim şeyler yapmak zorunda kalırım"

 

"Ne susu be aç kapıyı ineceğim ne ara kilitledin lan pezev_"

 

Sözüm yarım kaldı çünkü devam ettirmeyecek durumdaydım gözlerim yavaş,yavaş kapanmıştı..

 

 

 

&

 

 

 

Susmayacaktı biliyordum ben onu bayıltım kafasını düzgünce koydu geri koltuga kemerini geri taktım ve arabayı sürmeye devam ettim 1 saat sonra gelmiştik eve arabadan indim ve onu kucakladım Yıldız abla kapıyı açtı Tuğba'yı yukarı odaya bıraktım onun odasına yıllardır ona aşıktım ta ki 2 veya 3 ay öncesine kadar beni hiç tanımadı ama 2 veya 3 ay önce ona mesajlar atmaya ve arkadaşlarını da takibe aldım onu avcuma almam lazımdı ve öyle olmuştuda ta kii bu güne kadar bu gün sözümü dinlemedi ve o kulübe giti tüm gözler onun üzerindeydi süt gibi vücudu ortadaydı giydiği siha elbise çok kısaydı ve oldukça seksiydi saçlarını serbest bırakmış ve ayağına uzun ipli bir ayakabı giymişti çok güzeldi ama bu herkesin gözüne batması demekti ve öyleydi zaten siyahlar içinde idi ve bu süt beyazı vücudunu daha çok beli eti ve herkesin büyüledi tüm erkeklerin kini kaldıracak bir güzelige sahipti ve bu sinir bozucuydu Tanrım tek bana güzel olmalıydı tek bana Yıldız abla beni bu düşüncelerden çıkardı.

 

"Cesur,oğlum değiştiedim kızın üstünü yatıyor ben çıkayım birşey yoksa'

 

"Tamam,saol Yıldız abla çocuklar bıraksın seni "

 

Yıldız abla eski bir aile dostu idi o güvenilirdi Tuğba'yı yataga bırakıp inmiştim aşağı Yıldız abladan kıyafetlerini giydirmesini rica etmiştim.

 

Kıyafetler küçük kardeşim Helen'nindi onun dolabından giydirmesini söylemiştim oda yapmıştı elimdeki viskiyi kafaya dikip bardağı bıraktım ve odaya çıkıp duş aldım sonrada uyudum yarın uzun olacaktı

Sabah uyandım, burası neresi ya ay başım zonkluyo sonra herşey dank eti ya lan.Odadan çıktım ve aşağı indim üstümü kim değiştirdi lan o herif bana dokunmadı demi bunu ona ödetmezsem pezevenk ya,oruspu çocuğu yok ya ben annasına niye sövüyom çocuk mal amk ya neyse aşa indim merdivenden ininve direk salona giriş yapmış oluyordum.Bi anda gözler üzerime döndü dünki adam ve 2 kişi daha vardı önemli birşey konuşuluyordu sanırım tanımadığım adamlardan biri doğrusu dünki adamıda tanımıyorum ama neyse işte beni süzdü bakışı hayra alamet degildi zaten.

 

"Ne bakıyon lan,ayımı oynuyo hayırdır"

 

Dünki adam sinirle bağırdı.

 

"ÇIKIN DIŞARI İKİNİZDE HEMEN VE BİRDAHA SAKIN BENİM OLANA BU GÖZLE BAKMA BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN ŞİMDİ ÇIKIN HEMEN!!"

 

Benim olanmı hayırdır olum ben kimsenin degilim herkes çıktı yani o iki kişide giti ve tek kaldık.

 

"Ne diyon olum sen benim olana ne lan ben kimsenin degilim hele senin hiç "

 

"Sen neden böyle iniyorsun aşağı kızım insan üstüne bakar lan"

 

"Olumm ne yaşıyon lan defol git gidiyorum ben "

 

Cevabı beklemeden kapaya yürüdüm ve kapıyı açtım one la.Dışarda en az 54 adam vardı oha lan ben neyin içine düştüm olum ya ne oluyo dış kapıya yürüdüm ama kapıyı açmadılar açmama da izin vermediler arkamdan gülüyordu sinirlendim ve korumaya bağırdım.

 

"AÇ LAN ŞU KAPIYI SALAK"

 

Adam dünki adama döndü ve

 

"Karan abi"

 

Dedi adı Karanmış yeni öğrendim.Ona döndüm

 

"Açtır kapıyı eve gideceğim hadi"

 

Daha çok sırıtıyordu Yarabbi vala mal bu ya.Bi anda koca adımlarla yanıma geldi beni sırtına atı ve bunu tek eli ile yaptı bir eli cebinde idi oha lan mala bak hele.Sırtını yumrukladım ama nafile "bırak lan beni ayı"dedim dinlemedi ay yeter be bıktım ne oluyo ya.İçeri geçtik beni odaya çıkardı kapıyı kapatı ve beni yere bıraktı beni kapı ve kendi arasına aldı.

 

"Sen benimsin,hiç bir yere gidemezsin yılardır seni bekliyorum sevgilim"

 

Ne,neler oluyor be ne sevgilimi ?

 

"Be senin sevgilin degilim uzakdur benden"

 

Bi anda dudağıma bir buse kondurdu.

 

Ve fısıldadı.

 

"Emre"

Emre mi ,ne alaka ya o Emre'yi nerden biliyor nasıl olur kim bu adam?

"kimsin sen, Emre'yi nerden biliyorsun"

 

"O itin ismi ağzına yakışmıyor yavrum "

 

"Nerden tanıyorsun onu"

 

"Senin hakkında herşeyi biliyorum ben"

 

"Kimsin sen"

 

"Kocanım"

 

"Sıkerim ebeni ha kimsin olum sen,madem her boku biliyorsun kimsin sen"

 

"Kocanın dedim ya yavrum "

 

Dudağıma yaklaştı tam öpecek ken kafamı çevirdim kaçacağım bir yer yoktu vucudu ve kapı arasındaydı hala ben kafamı çevirince yanağımı öpmüştü sonra biraz daha aşağa inip gerdanımı öptü.

 

"Çekil"

 

Çekilmedi en sonunda elimi kaldırıp onu itim ama nafile bileğimden yakalayıp iki elimizde yukarı kaldırdı ve boynumu öpüp ısırmaya başladı.

 

"Bırak beni"

 

Isırdı bu canımı yakıyordu resmen beni taciz ediyordu bu ve salak herif.

 

"BIRAK SALAK HERİF UZAK DUR BE"

daha çok emdi bune ya ama durmadım bacak arasına dizimi geçirdim.Acı ile inledi hemen kapıyı açıp salona koştum arkamdan geldi evin içinde kovalamaca oynuyorduk ve resmen mal lan bu adam.15 dakikadır koşuyorduk resmen evi turladım lan 20 defa bune amk ya tam beni kıstırdı odada kurtarıcı meleğim ya öff.Telefonu çaldı ehehe.Ohh canıma değsin.Ben mutluluktan 32 diş sırıtırken ters birşeyler vardı yüzü kıpkırmızı olmuştu kaşları çatılmıştı neler oluyor.

 

"Ne diyorsunuz lan siz"

 

Cevabı bekledi

 

"Hangi hastane"

 

Bekledi

 

"Kapatın geliyorum"

 

Hemen aşağı indi bu neler oluyo ya anlamadım neyse bende hemen önüne geçtim ve durdurdum.

 

"Karan ne oluyor"

 

"İşim var geç içeri çıkma tamamı"

 

Kötü gözüküyordu,neler oldugunu merak ediyorum ya.

 

"Senle gelebilirmiyim,kötü gözüküyorsun kötü birşeymi oldu"

 

"Geldiğimde konuşuruz tamamı yavrum"

 

Saçlarıma bir öpücük bıraktı ve giti...

 

&

 

Gidişi o gidişti ona ulaşamıyorum 2 gündür çünkü telefonum yok korumalar bilmiyorum diyor deliriyorum resmen ya neler oldu.Neden kimse birşey demiyor ya of.

 

&

 

Uyuyordum be aşağıdan sesler geliyodu amk ne bu sesler be bi dakika ya Karansa hemen koşarak aşağı indim gece saat 3:39'du aşağa indiğimde bir kız vardı saçı başı dağılmış bir haldeydi üstünde kanlar vardı bu kız kim lo.

 

"Kimsin"

 

"Helen ben sende Tuğba olmalısın Karanın kardeşiyim ben"

 

"Memnun oldum,Helen ne oluyor"

 

"Haberin yoktu değilmi,pardon"

 

"Neler oldunu anlatırmısın acaba"

 

"Önce odama gidip bir duş alsam şu kanlardan kurtulmam lazımda sende bana kahve yaparmısın lütfen"

 

"Tabiki"

 

Helen hiç iyi gözükmüyo o yüzden ona kahve yapacagık.

 

&

 

Helen aşağı geldi bende kahveleri kupalara koydum.Salonda oturuyorduk yanyana ama birbirimize dönüktük ikimizde şort ve crop takımı giymiştik uyicaktık çünkü daha çok dayanamam ayol durun hele.

 

"Helen ne oluyor, Karanbir anda giti sen zaten kanlar içinde geldin neler oluyor ya beni buraya hapsedip giti Karan, beni kaçırıp eve hapseti ama kendisi yo_"

 

"Annem vuruldu"

 

"NEEE"

 

"Düşmanlarımız annem ile ben dışarda iken annemi vurdular bi anda annem kucağımdaydı ben 2 gündür gördüğün halde oldugum için abim beni buraya gönderdi burası güvenli çünkü senide merak eti yanında olmamı istedi abim iyi merak etme ona birşey olmaz"

 

"Annen o nasıl"

 

"Durumu ağır her an ölebilir"

 

.........

 

Ölebilir hafif bir kelime ama bedeli çok ağır arkada kalanlara neler oluyordu ki peki....

 

 

Helen'le oturuyorduk saatler geçmişti ama ne gelen ne giden vardı.Dışarı çıkmak istiyorum.

 

"Helen,benim eve gitmem gerek beni burdam çıkarırmısın"

 

"Tamam,gel benimle "

 

Oha bu kadar kolay mıydı yani ay,ay,ay.

 

Helen beni dışarı çıkardı arabasıyla eve bıraktı kahveye çağırsamda işi oldunu ve benim işim bitiğinde onu aramamı söylemiş ve bana bir telefon vermişti eğer birşey olursa içinde onun ve Karanın numarası vardı eve girdim güzel bir duş aldım sonrada evden çıktım bakımımı yaptım o kadar iyi hissetiriyorduki güzellik merkezinden çıktım Heleni aradım,ona söz vermiştim geri o lanet eve dönmek zorundaydım çünkü Karan bey bizi tehdit etiği için mecburuz.

 

Helene kahve dünyasında olduğumu ve buraya gelmesini kız kıza biraz oturup kahve içmeyi teklif etim morali yerindeydi annesinden iyi haber vardı normal odaya alınmış.Şu an kahve dünyasının yanındaydım burası ara sokaktı hemen dönünce kahve dünyası vardı arkadaşım orda çalışıyordu kendisiyle görüşmemi Karan bey yasaklamıştı ama banane kahve dünyasına girdim ama ne göreyim Eren'in kolu kırılmış hemen yanına gitim ve nolmuş dersiniz bir adam gelip elini kırmış maskeliymiş bir güzel hırpalanmış çocuk ilk halini gösterdi abi bu çocukmu bu be inanmadım gözler mor kapta dikiş sag bilek sarılı sol kol kırık oha yani ve bakım ne olmuş bunu yapan kişi kolunu kırarken benim olana nasıl dokunursun benim olandan uzak dur demiş bu kim olabilir ki tabiki Karan ondan uzak durdmamı istemişti ama ben umursamamıştım o gün Eren sol kolunu omzuma atmıştı ondan yapmıştı bunu.Ben sinir krizi geçirirken Eren mutfağa gitti ve bir anda bileğimde bir el hissettim irkildim ve arkamı döndüm.Korkuyordum,bu kişi görmek istediğim son kişi bile degildi ne işi vardı bunun burda.

 

"Tuğba"

 

"Bırak, bilegimi Emre"

 

"Benimle geliyorsun"

 

Ne kadar dirensemde olmadı beni ara sokağa geçirdi.

 

"Seni yanında bir erkekle görmüşler"

 

Cevap vermedim

 

"Hapisteyiz diye duymicammı lan"

 

"Sanane kimleysem kimleyim sanane"

 

Bu cevabımla hem bileğimde ki elini daha çok sıktı hemde bir tokat atı ve çenemi yakalayıp ona çevirdi canım acıyordu çenemi sıktı

 

"Orupsu seni"

 

Bunu demesiyle bacak arasına dizimi geçirdim o inlerken hemen duvarla onun arasından çıktım tam adım atacakken saçımdan yakalayıp çekti

 

"AAA BIRAK"

 

"Seni sabaha kadar s....,vurduğun şeyi öptürücem lan sana"

 

"Anca rüyanda lan it"

 

Ve yine bir tokat atı bu sefer dudağım patlamıştı.Tam yine vuracakken bir el onun elini tutu..O el Karana aiti Emre'yi benim üzerimden bir hışımla çekti.Kendşne çevirdi sert bir yumruk darbesi indirdi ardınan yine,yine,yine ve bir tane daha art arta indiriyordu yumruklarını en sonunda kafa atı ve kemik kırılma sesi geldi elini yakasından çekti Karan,Emre yere yığıldı durmadı tekmeledi.Bu sefer ben araya girdim öldürecekti.

 

"Yeter,Karan öldüreceksin"

 

Dinlemedi yakasını tutu ve yumruklama ya devam eti.

 

"Karan!"

 

Beni dinlemiyordu gözümden yaşlar süzüldü.Bu hali beni korkutuyordu.Ve bunu dile getirdim.

 

"Karan,b-beni korkutuyorsun bırak adamı"

 

Bu sefer bana döndü ve bana dogru adım atı ben geriledim yine adım atı yine geriledim.

 

"Korkma benden sana zarar vermem bunu sakın düşünme!"

 

"Karan adamı öldürdün"

 

"Ölmedi "

 

"Uzakdur benden"

 

Aniden kolumdan yakaladı ve beni arabaya götürdü öndeki yolcu koltuğuna oturtu.Eve geldik.Ben sakinleşmiştim.Ve şu an Helen ile beni oturtmuş azarlıyordu.Benim öyle çıkmam gerektiğini ve o öğrenmeseydi ve yanıma gelmeseydi neler olabileceğini anlatıp durdu tam bir kaynana yahu.........

 

Evet Karan bey öyle bir azarlıyordu ki bizi dayanamadım.Çünkü en son Karan

 

"Siz ne hakla dışarı çıkıyorsun.Benden izin almadan adım bile atamazsınız"

 

"Pardon"

 

"Ne, pardon"

 

"Ben senden hiçbir şey için izin almak zorunda değilim tamamı sen beni kaçırdın biliyorsun değilmi"

 

"Nedededin sen,NE DEMEK İZİN ALMİCAĞIM"

 

Ayağa kalktım ve karşısına geçtim.

 

"BAĞIRMA BANA"

 

"BAĞIRTMA O ZAMAN"

 

"BANA BAK ZATEN BENİ KAÇIRDIN HER ŞEYİME MANİ OLUYORSUN BİR EVİME GİTİM DIŞARI ÇIKTIK DİYE BUNU YAPAMAZSIN ANLASIN MI BENİ SENİN BENİM ÜZERİMDE HİÇBİR HAKIN YOK SEN BENİM KİMİNLE NE YAPTIĞIMA KARIŞAMAZSIN HELEKİ ERENE YAPTIKLARINDAN SONRA ANLADIN MI İSTEDİĞİM İLE İSTEDİĞİMİ YAPAR-

 

Yüzüm sag tarafa düştü ağzımda mekalik bir tat vardı bu tat benim kanımdı.Bana tokat atmıştı,bana tokta atmıştı.Helen hemen ayaga kalkmış ve aramıza girip abisini iti.

 

"ABİ NE YAPIYORSUN SEN KENDİNE GEL"

 

Yüzümü o tarafa çevirdim,hayal kırıklığı yaşıyordum ne olursa olsun kendi demişti bana zarar vermezdi neden bilmiyorum ama ona güvenmiştim.Ama şu an ona bakarken yaşadığık ağır basan bir duygu vardı o da nefret.

 

Burnundan soluyordu işaret parmağını bana dogru salayarak konuştu.

 

"BU EVDEN BENDEN HABERSİZ ÇIKMAYACAKSINIZ VE KİMSEYLE KONUŞMAYACAKSINIZ ÖZELİKLEDE SEN EĞER KONUŞURSAN,KONUŞTUĞUN KİŞİYİ ÖLDÜRÜM ANLADIN MI BENİ"

 

Sadece gözlerine bakıyordum bu hali gözlerimin dolmasına neden oldu.Tekrar bağırınca irkildim.

 

"ANLADIN MI DEDİM SANA"

 

"ABİ GİT"

 

Karan giti,Helen beni yaşadığım şoktan çıkarmaya çalışıyordu.Canım acıyordu çünkü emrede oraya ardı ardına vurmuştu onun vuruşu zaten yanağımı kırmızı yapmıştı.Helenden kurtuldum ve banyoya koşarak çıktım ve kapıyı kilitledim.Saatlerdir yaşanan yani Karanın bana Tokat atmasından beli ne tepki veriyor ne de konuşuyordum.O yüzden şaşkındı aklıma bir anı vardı ve o anında Karan benim saçlarımı çok beğendini ve onları kesmemem gerektiğini onları çok sevdiğini ve okşamayı istedigini söyledi bende onun istediği şeyi yapmamasını sağlayacaktım maddem ben yapamıyorum o da yapamazdı elimden bu geliyordu saçlarım kalçama kadar geliyordu ben kumraldım.Banyo dolaplarını karştırıp makası buldum ve elime aldığım tutamlarla kesmeye başladım ve saçımı omzuma değmesine 4 veya 5 parmak ara ile kestim yamuktu onu umursamıyordum.Helen kapıya vurup açmamı istiyordu hata Karanı bile aramıştı saat 21.57 idi saçlarımı kesmiş ve şu an aynaya bakıyordum yaşlar süzülüyordu gözlerimden saçlarım yamuk ve dağınıktı yanağım tokat yemekten kızarmış ve morarmıştı dudağımda ise yaralar vardı 2 veya 3 yerden patlamıştı yanağıma değen göz yaşları bile canımı yakıyordu bu halime dayanamadım ve aynaya yumruk geçirdim elimden kanlar akarken aynanın kırılma sesi Heleni telaşlandırdı.Bu yüzden kapıyı daha çok yumruklama ya başladı.Ama ben o sırada kriz geçiriyordum ne bulduysam yere fırlatım sabunluğu duşakabine fırlatım camdan oldugu için parçalandı kolarımda ve ayağımda yaralar olmuştu hiçbir şeyi umursamadım ve sırtımı duvara verdim ve yere çöktüm hıçkırarak ağlıyordum.Bu sefer kapının dışından başka bir ses geldi.

 

"Tuğba aç kapıyı"

 

Bu ses Karana aiti, hiçbir şey umrumda değil di sadece ağlamakla meşgul'düm Karan.

 

"Kapının arkasından çok"

 

Demişti umursamadım zaten kapıdan uzaktaydım ve canım yanıyordu her tarafım yara içindeydi.Gözlerim yavaşça kararıyordu son hatırladığım şey ise Karanın kapıyı kırıp etrafa ilk 2 saniye bakıp sonra beni bulması ve kucağına almasıydı ve en son Helene doktoru aramasını söylemişti sonrası hakkında hiçbir bilgi hatırlamıyorum........Uyandığımda yaralarının sarılı olduğunu gördüm etrafta kimse yoktu.Vucudum çok ağrıyordu dün geçirdiğim kriz yüzünden di.Ayağa kalktım ve aynanın karşısına geçtim ayaklarım beni zor taşıyordu.O kadar degişmiştim ki bir güne saçlarım yamuk ve birbirine girmiş,yanağımın bazı kısımları kızarmış ve morarmıştı.Bileğim ise mosmordu dün Emre sıkmıştı orayı,dudağım 3 yerden patlamıştı, kollarım çizikler doluydu ayaklarımda aynı şekildeydi avcumda dikiş vardı ve sarılmıştı.Üstümde şort ve kısa olmayan bol bir crop vardı kısa koldu.Aynanın karşısından çıkıp aşağa indim.Helen beni görür görmez hemen kalkıp yanıma geldi.

 

 

 

"Tuğba,neden kalktın iyimisin birşeye ihtiyacın varmı?"

 

 

 

 

 

"Ne kadar iyi olunursa o kadar iyi Helen,su içecektim ama odada ne sülahi nede bardak vardı."

 

 

 

Helen hemen bana sarıldı ilk 2 saniye karşılık vermedim sonra bende sarıldım geri çekildik Karan bizi izliyordu.

 

 

 

"Ben su getireyim,abim bir tane daha kriz geçirirsin diye herşeyi kaldırttı."

 

 

 

Helen mutfağa giti,bense oldugum yerde dikilmeye devam etim.Karan ise hala bana bakıyordu oturduğu yerden kalkıp bana dogru yürümeye başladı.Nefret dolu bakışlarım ona döndü.

 

 

"Sakın!!Sakın bir adım daha yaklaşma bana "

 

 

 

 

 

"Tuğba"

 

 

 

 

 

"TUĞBA DEME BANA"

 

 

 

"Tuğba sakin ol"

 

 

 

"Sakin mi olayım sen bana vurduğunun farkındasın değilmi"

 

 

 

"Tuğba"

 

 

 

"Ne Tuğba ya ne Tuğba sakın bana yaklaşma bunun hiçbir açıklaması yok senin gibi duygusuz bir mafyadan ne beklenir ki sen duygusuz bir pisliksin anladın mı senden nefret ediyorum"

 

Sözlerine dikkat et"

 

Helen çoktan gelmişti elimdeki suyu bırakmış korkarak bize bakıyordu.

 

"NAPARSIN YA YİNE DÖVERMİSİN"

 

"Helen yukarı çık"

 

"Ama abi"

 

"Helen dedim"

 

Helen odasına çıktı.Ne yapıyor acaba bu mal.

 

"Hayır dövmem,ne yaparım göstereyimi"

 

"NE YAPARSIN YA İŞKEMCEMİ"

 

bir anda dudağını,dudağımda elini ise belimde hissetim.3 saniye şok geçirmenin ardından kendimi geri çekmeye çalışıyordum.Ama imkansızdı dudaklarımı sömürüyordu dudaklarım yara oldugu için canım yanıyordu.Ben yine geri çekilmeyi denerken alt dudağımı ısırdı canımın yanması ile inledim ama beni öptüğü için sesimi sadece ikimiz duyduk.Lanet olsun yapacağım işe amınakoyayım yara olan yeri ısırdı ya.Ve şu an ağzımdaki mekalik tat benim kanımdı.Beni duvarla kendi arasına hapsetmişti o beni öperken pardon sömürürken hiçbir şey yapamıyorum beni hapsetmişti ayaklarımı bile hareket etiremiyorum ama ona karşılıkta verecek değilim.En sonunda ayrıldı dudaklarımda hüküm süren acımasız dudakları hala dibimdeydi aynı pozisyondaydık sadece dudaklarımız temas etmiyordu.

 

"Çekil üstümden,sapık herif"

 

Çekilmedi burnumun ucuna bir öpücük kondurdu.

 

"Çekil,şu an bana isteğim dışında bana dokunuyorsun"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%