Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Bir göz yaşı nelere kadir

@mafiaa

Bu denyo kim lo kimdir hele bu.

 

 

 

 

 

"Pardon,ne olurmuş sevgili gevşek bey"

 

 

"Ela,yawrum kahvaltıda yürekte yemedin ki nerden geliyor sana bu yürek"

 

 

"Belki yedim lan nerden biliyon hem sanane lan it oğli it bana bak hemen beni bırakıyorsun ha anladın mı lan"

 

 

"Ela güzelim vala sınırlarımın sonundayım bak,zaten zor durumdayım yapma"

 

"Zorlarsam ne olur ha,beni öldürür müsün beğ"

 

Bi anda o dolğun güzel dudaklar benimkileri buldu ananııı ney ney lan beni öptü hemde bir eli şu an kalçamda aslan parçası ne iş pardon sikik beyin.Hemen itim ama işe yaramadı Naim Süleyman Oğlu mübarek.Askeriyeye gitse Murathan komtan yada Timur komtan geldi sanarlar amk neyse konuya dönelim.Kımıldamadı üstelik aynı zamanda dudağımı ısırdı siktir lan ne yapıyor mu tüm gücümle kurtulmaya çalışsamda olmadı.Bende onun alt dudağını önce emdim ve ısırdım Dudağı patlamıştı aynı benim gibi oy göt kafa dudağımı patlatı mal.Neyse de bu mal beni bırakmıyor.

 

 

 

 

 

&

 

 

 

 

 

 

 

Resmen kızın dudağını sömürüyor du kız ne kadar çabalasa boş çünkü Ulu yıllardır bu anı bekliyordu.En sonunda ikisi nefessiz kalınca ayrıldı kızdan.Odada ikisinin düzene sokmaya çalıştığı nefesinin sesi ve aynı zamanda tak eden bir ses vardı oda Ela*nın Ulu*ya atığı tokatın sesiydi..

 

 

 

$

 

 

 

 

Ela bana tokat atmıştı sinirden delirmek üzereydim.Çenesini tutum ve kendime yaklaştırdım benden kurtulmaya çalışıyordu ama bu imkansızdı.Elanın ailesi olmasada 1 engeli kardeşi vardı onunla tehdit edecektim onu.

 

"Bir daha sakın bana vurma"

 

 

"......"

 

 

 

"ANLADIN MI?"

 

 

 

"O Zaman sende beni öpme anladın mı bana bir daha sakın öyle bir temasta bulunma,ben senin hiçbirşeyin degilim"

 

Bu dedikleri beni daha çok sinirlendirdi ne demek beni degildi.Haklıydı onun ilkini almalıydım işte o zaman benim olacaktı ama bunu ona zorla yapmak istemiyordum çünkü onu seviyordum ama o buna zorluyordu.

 

"Eğer beni biraz daha zorlarsan her şeyinle benim olursun anladın mı beni"

 

 

"Ne diyorsun sen be"

 

 

Gözlerimle yatağı işaret etim anlamıştı şaşkındı.İşlerim vardı gitmeliydim o yüzden onu birkez daha öptüm ve gene karşılık vermedi çenesini sıktım ama nafile dudağı hareket etmiyordu benden kurtulmaya çalışıyordu.Bu beni sinir ediyordu.

 

 

"Bana bak eğer kardeşinin ölmesini istemiyorsan rahat dur ve bana karşılık ver"

 

"N-ne"

 

 

 

Tekrar dudağına yapıştım bu sefer hafifte olsa dudakları kıpırdıyordu.Ama beni ondan sanki beni yakan bir şeymiş gibi ayıran ve kendime getiren dudaklarımıza akan göz yaşlarıydı.

 

 

 

"E"ela yawrum özür dilerim ben özür dilerim"

 

 

Hemen odadan çıktım lanet olsun ona bunu nasıl yapardım bu siktiğimin öfke problemini hemen çözmeliydim... Bu zamanal kadar hiçbir şey beni durdurmamıştı ama Elamın göz yaşı Tanrım bir göz yaşı nelere kadir...

Loading...
0%