Yeni Üyelik
4.
Bölüm
@mafiaa

Bu yabancı adam beni sinir ediyor gerçekten sinir ediyor.Çok sinirliyim ya mal herif her bokuma karış zaten ay götüm mal herif ya bide hediye göndermiş ben senden istedimi lan deyuz.Mal bide diyoki başka erkek onu alırsa gerizekalı onu tek benmi giydim aptal herif bu hediyeleri al götüne sok,sonrda havai fişek sok götüne yak ağzından çıksın hepsi Hemi antirikot göt,gelişimini tamamlayamayan götü kafasının yerinde çıkan boklu fetüs,götünde göz çıksın emi.(Ben çok terbiyeliyim asla küfür bilmem lütfen).

Neyse bir soğuk kahve herşeye deva.

Bardağı çıkardım içine 1 kaşık granür kahve koydum 1 kaşıkta şeker ve biraz su küçük çırpıcı ile çırptın.Buz dolabını açıp sütü alacaktım ki Allah'ın cezası süt inşallah ineğin götünden çıkarsın emi bitmiş it oğli it.

Markete gitmem gerek bende cüzdanımı aldım ve çıktım üstümde crop takımı vardı.

 

 

Neyse aşağa indim ama hiç görmediğim araçlar vardı ve değişik adamlar çok takılmadım ve yola girdim buralar ara sokaktı.Bi anda arkamda bir el beni kendine çekti ve ağzıma bir burnuma bir pamuk koydum eğer içime çekersem derin bir uykuya dalacaktım. Bunun için direndim ama başaramadım ve gözlerim uykuya daldı.Sizin gibi gözü ben emi....

Loading...
0%