Yeni Üyelik
2.
Bölüm

” kim üzdü seni bu kadar”

@mafiaa

Gelen mesajla irkildim son bir ayda sürekli mesaj geliyordu kimden olduğunu bilmiyordum ve sürekli bana emirler veriyordu. Yapmadığım zaman etrafımdaki birileri zarar görüyordu. Emre'den uzak durmamı söylemişti uzak durmadığında ertesi gün Emre yoğun bakımdaydı ve bu olayda onun parmağı olduğunu açıkçası bana söylemişti. Bu ürkütücüydü bu yüzden onun sözünü dinliyordum çünkü korkuyordum polise gidersem etrafımdaki herkesi öldüreceğini söyledi .Ve takıntılı manyak gerçekten de hepsinin fotoğraflarını bana attı onları takip ediyor aynı beni ettiği gibi. Bir ara evde ağlarken bana """kim üzdü seni bu kadar""" diye mesaj atmıştı soru işareti attığımda hüngür ağladım ve gözlerime kıpkırmızı olduğunu söylemişti. Bugün arkadaşlarımla kulübe gidecektik ama şu mesaj atan kişi bana gitmememi söyledi. Bugün onu dinlemeyecektim ve o kulübe gidecektim artık bıkmıştım. Üstüme siyah askılı bir elbise giydim vücut hatlarımı belli ediyordu ve kısayd altına da siyah ipli bir ayakkabı saçlarımı açık bırakmıştım ve evden çıktım siyah mini çantam her zamanki gibi yanımdaydı. Mesajlar atmaya başladı bu yüzden telefonumu kapattım kulüpe gelmiştik ve eğlenceme bakıyordum. 10 dakika sonra kapıdan bir adam geldi çok dikkat çekiciydi çünkü çok ürkütücü idi. Adam direkt gözlerimin içine baktı çok ürkütücüydü hemen gözlerimi kaçırdım. Ve dans etmeye devam ettik arkadaşlarımla. Bar kısmına geçip bir şeyler içeceğimiz zaman sarhoş bir adam yanıma yaklaştı konuşmaya çalışıyordu ama ben adamdan uzaklaştım adam peşimden geldi dans ettiğim zaman etrafımda dans ediyordu bu çok rahatsız ediciydi aynı bana bakan adam gibi. Her şey bir anda oldu o ürkütücü adam sarhoş adamın üstüne atladı yumruğunu yüzüne geçirdi tekrar tekrar ve tekrar herkes çığlık çığlığa idi ben şok içindeydim

"Napıyorsun be,bıraksana adamı"

Adam bunu dinlemiyordu ve daha çok adama yumruklara geçiyordu adamı çekiştirmeye çalışsam da gücüm buna yetmedi tekrar tekrar bağırdım bırakması için ama asla işe yaramadı adam beni dinlemiyordu bir anda gözlerimiz buluştu.

"Eğer sana dediğimi yapsaydın ve bugün bu kulübe gelmeseydin bunların hiçbiri olmazdı"

Adama son kez yumruğunu geçirdi ben şoktaydım bana o mesajları yazan bu muydu?

Ben daha şokumu atlatamamışken adam bileğimden yakaladı ve beniçıkışa doğru sürükledi. Kendimi geri çekiyor gitmemek için uğraşıyordum ama nafile hiçbir işe yaramıyordu adam siyah bir maserati'nin kapısını açtı ve beni ön yolcu koltuğuna bildiğiniz fırlattı kapıya kapattı ve hemen sürücü koltuğuna geçti ben daha ne olduğunu idrak edemeden arabayı son sürat sürmeye başladı arkamızdan 3 siyah Passat geldi neler oluyor Allah'ım çıldırmak üzereyim daha yeni şoku atmıştım.

"NE YAPIYORSUN BE SEN HEMEN ÇEK ŞU ARABAYI SAĞA"

Beni dinlemiyordu daha çok sinirlendim

"KİME DİYORUM ÇEK ŞU ARABAYI SAĞA !!SANA DİYORUM SANA İNECEĞİM"

Yine cevap vermedi, ne yaşıyor lan bu adam

"NE YAŞIYORSUN OĞLUM, ÇIK ŞU ARABAYI İSE İNECEĞİM NOKTA ”

"Sus bi zaten sinirliyim daha çok sinirlendirme beni"

"Ne diyorsun sen be dağdan kızmı kaçırıyorsun sen durdur şu araba_"

"AAAAA"

Geri zekalı son surat da gelirken aniden durdu O yüzden korkup çığlık attım geri zekalı elini koymuştu ileri uçmamam için ama çok sert bir şekilde ileri gidip geri arkaya toslamıştım ve artık sırtım yoktu ama bunun hesabını sormasını bilirdim.

 

 

 

 

Son 

Beğendiniz mi? Devam etsinmi? Mesaj konusu biraz nağmeninkine benzedi ama kızın haberi var zaten.. onu da buradan kocaman öpüyorum♡♡♡♡♡♡♡♡

Loading...
0%