Yeni Üyelik
16.
Bölüm

Ehheheh

@mafiaa

Ben şu an ölüyüm arkadaşlar evet ölüyüm.Şerefsiz insan acır şu an acıdan ölüyorum.Kasıklarım ah ölüyorum ya daha 2 birlikteliğimiz ya canım acıyor of.

 

"Güzelim hadi kalk artık yarın nikah var hazırlık yapmalıyız"

 

"Banane ya,kalkmicam canım acıyor bütün gün uyicam ben hıh"

 

Güldü mal herif ya.Salak canım acıyo burda of.

 

"Şimdi böyleysen yarın akşamı düşünmek istemiyorum."

 

Yastığı tutugum gibi ona fırlatım düşmeden tutu gülüyor ya hala . Kalkıp banyoya gitim.Aynanın karşısında kendime bakıyordum ay yerim şu güzelige bak üstümde saten bir gecelik var ama bence bu bir elbise yani hiç degişyirmeme gerek yok Allah'ım bu kız ne güzel,ne güzel yaratmış kurban oldugum.

 

&

 

 

Kahvaltı etmiş ve şu an gelinlik falan bakıyorduk.Karan üstümdekinden çok rahatsız dı pislik herif beni yarın gece ile ilgili tehdit ediyordu siktir daha kasıklarımdaki ağrı dinmedi.

 

 

 

&

 

 

 

 

 

Şu an evdeyiz Karan bizi bırakıp giti işi varmış biz şu an ölü gibi koltuklara yayılmıştım canım evim ya özlemiştim.

 

 

 

 

&

 

 

 

 

 

Mısır falan yapmış bardaklara fusti doldurmuş film izliyorduk ama bir anda gelen sesle ve aramızdan geçen ve duvara isabet eden şey ile ikimizde çılgılığı bastık çünkü şu an evim taranıyordu ne nasıl lan hemen yere yatık.Karanı aradık açmadı mesaj atık bakmadı çok korkuyorum bune Allah'ım.Bi anda kapı zorlandı ve içeri silahlı adamlar geldi son hatırladıklarım ise Elanın onlara direnmeydi.....

Loading...
0%