Yeni Üyelik
11.
Bölüm

"Ne yaparsın"

@mafiaa

"Sözlerine dikkat et"

Helen çoktan gelmişti elimdeki suyu bırakmış korkarak bize bakıyordu.

"NAPARSIN YA YİNE DÖVERMİSİN"

"Helen yukarı çık"

"Ama abi"

"Helen dedim"

Helen odasına çıktı.Ne yapıyor acaba bu mal.

"Hayır dövmem,ne yaparım göstereyimi"

"NE YAPARSIN YA İŞKEMCEMİ"

bir anda dudağını,dudağımda elini ise belimde hissetim.3 saniye şok geçirmenin ardından kendimi geri çekmeye çalışıyordum.Ama imkansızdı dudaklarımı sömürüyordu dudaklarım yara oldugu için canım yanıyordu.Ben yine geri çekilmeyi denerken alt dudağımı ısırdı canımın yanması ile inledim ama beni öptüğü için sesimi sadece ikimiz duyduk.Lanet olsun yapacağım işe amınakoyayım yara olan yeri ısırdı ya.Ve şu an ağzımdaki mekalik tat benim kanımdı.Beni duvarla kendi arasına hapsetmişti o beni öperken pardon sömürürken hiçbir şey yapamıyorum beni hapsetmişti ayaklarımı bile hareket etiremiyorum ama ona karşılıkta verecek değilim.En sonunda ayrıldı dudaklarımda hüküm süren acımasız dudakları hala dibimdeydi aynı pozisyondaydık sadece dudaklarımız temas etmiyordu.

"Çekil üstümden,sapık herif"

Çekilmedi burnumun ucuna bir öpücük kondurdu.

"Çekil,şu an bana isteğim dışında dokunuyorsun"

Bu sefer eli belimdeki elini çekti ve saçımı kulağımın arkasına koyup elini geri yerine koydu kulağımın altını öptü huylandım.

"BENİ TACİZ EDİYOR-"

Dudağıma buse kondurdu.Sonra ise kulağımın altından boynuma bir yol çizdi bu yolu öperek ilerledi.Hayırr olamaz boynum benim hassas noktam.

"Yapma,çekil"

İtmeye çalıştım ama olmadı,Helen korkusundan gelmiyordu ne yapacağım lan,EĞER boynumu öperse tüm savaşım boşa olurdu..

"Yapma"

Dinlemedi boynuma öpücükler bıraktı ve olanlar oldu kafamı geri atabildiğim kadar atım ve ona yer açtım kafasını biraz çekti ve sırıtı it bu halim hoşuna giti....

 

 

 

Diger bölüm fesatçık olabilir... ehehehe

 

 

Erken atım ha kıymetimi bilin jdjdjd

Loading...
0%