Yeni Üyelik
25.
Bölüm

25. Bölüm

@mafiaa

Kadın ile bakışlarımız kesişti.Umuramadım ve önüme dönüp yürümeye başladım Ela ile sohbet ediyorduk.

"Ee alıştın mı Türkiye'ye"

"Hayır,zaten çıkmıyoruz ki dışarı ve açıkçası kendi ülkemi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum.Barut telefonumu da vermiyor onlarla konuşamıyorum"

"Ne hala telefonum yokmu?Bu konuyu abimle konuşalım"

"Vermez ben konuştum neyse hadi gel bir kahve içelim şurada"

 

 

&

Şu an evdeydik yorgunluktan ölüyordum ve odadaydım uyuyorum Allah'ım çok yorulmuşum saat 23.56 bir anda belime 2 el dolandı ve beni kendine çekti kafasını boynuma gömdü ve kokumu içine çekti bu baruttan başkası değildi Ben de iyice ellerinde tuttum canım kocam ya öylece uyuduk.

 

 

 

 

 

&

 

 

 

 

Kalktım ve aşağıya indim kahvaltı ettik ve kahvaltıda Barut telefonumu verdi buna çok şaşırdım babamla konuşmamı istemediğini söyledi sanki ben çok konuşurdum da neyse sonra da bana bavul hazırlamamı istedi nedenini anlamadım ama Ela Eren ben ve Barut tatile gidecekmişiz öyle söylediler ve ben de bavulları hazırlamaya başladım.

 

 

 

 

 

 

&

 

 

 

 

 

 

Barut geldi ve oradan uçağın kalkacağı yere gittik. İlk başta doktordan izin almayı ihmal etmedik. Sonra uçağın kalkacağı yere gittik barutun uçağıyla gidecektik bu adamın uçağı mı vardı kocam hakkında bilmediğim çok şey vardı. Yol boyu nereye gideceğimizi söylemediler. Şu an uyuyordum uyandığımda ise bir aracın içindeydik Bu sokaklar nasıl? Burası Balkanlar.....

 

 

 

 

Arkadaşlar ya diğer bölüm yada ondan sonraki bölüm final♡

Loading...
0%