Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Beyaz gül

@mafiaa

Evet 2 hafta oldu evet Barutla tanışalı 2 hafta oldu Barut üstümü giyinmem gerektiğini akşam yemeğini dışarda iyiceğimizi söyledi.

Bende şu an aynanın karşısındayım krem yada beyaz ama simli ve yırtmaçlı bir elbise giydim ve aşağı indim saçım topuzdu aşağıda Barutun kınayıcı ve sinirli bakışı ile karşılaştım.

Bu çocuk beni çıldırtıyorrr.

"Baruttt güzel olmuşmuyumm"

"Değiltir ve gel hadi yawrum"

"Baruttt çıldırtma beni yaa degiştirmiş ne kadar uğraştım ben biliyormusun ya bu elbise ile gelirim ya hiç zaten 2 haftadır burnumdan getirdin ya herşeyi"

"İyi sen kaşındın artık banada alıştın gece eğlence var hadi bin arabaya yürü"

Dedigini yaptım ve arabaya bindim. Bir mekana gelmiştik lüks bir mekandı içeri geçtik oturduk.Tabiki Barut üstümdeki lerden çok rahatsızdı ve resmen tüm gün sırıtı ahh neyse.

"İzninle"

"Nereye bende geleceğim"

"Saçmalama lavaboya gidip geleceğim"

Beni dinlemedi ve ayaga kalktı itiraz etmek faydasızdı ben de lavaboya doğru yürüdüm Barut arkamdan geliyordu lavaboya girdim ve o da kapıda bekledi tabi ki ben izin vermedim yoksa gelecekti manyak bu herif ya. Neyse lavabodan çıktım ve tam elimi yüzümü yıkarken bi anda kapı açıldı.

Gelen kişi baruttu.Vala bu deli ya çıldırtacak beni.

"Ne işin var burda Barut"

Cevap vermedi ben konuşurken çoktan elimi yıkayıp kurulamış ve peçeteyi çöpe atmak için gidiyordum çöp kutusunun yanına geldiğimde Barutta arkamdan geliyordu peçeteyi çöpe atıp ona döndüm... Allah kahretsin dibe kadar gelmişti dudaklarım onun çenesine denk geliyordu başımı kaldırıp ona baktım,oda bana bakıyordu ve bir anda dudakları dudaklarımı buldu hem asice hemde incitmek istemiyor gibi öpüyordum şoktaydım bu onunla ilk yakınlaşmamızdı Tanrım geri çekildi ama tam degil dudakları dudaklarımdaydı

"Gidiyoruz senin ceza vaktin geldi"

"Ne cezası yaa"

Cevap vermeden elimi tutu ve beni çıkışa sürüklemeye başladı ama masanın yanından geçince durdum arkasını dönüp sinirli bir bakış atı hoşuna gitmemişti.

"Barut..Çantam ve güllerim orda kaldı"

"Yenilerini alırız"

"Baruttt onları istiyorum yenilerini de istiyorum banane o beyaz güler bana aldığın ilk güller"

Üzüldüğümü görünce dayanamadı geri dönüp çantamı ve buketi aldı çıkışa yöneldik arabayı bekliyorduk Barut elimi sıkıca tutuyordu buketler bendeydi Barutun önüne geçtim.

"Barutçumm"

"Hı"

"Hı mı Barut ya"

"Yawrum zaten zor durumdayım söyle ne söyliceksen"

"Ne cezası vereceksin bana ya zaten 2 haftadır burnumdan getirdin yetmezmi yaaa te molam te molam te molam"

Yaklaştı ve burnumun ucuna öpücük bırakmasıyla mayıştım yapmamalıydı bunu

"Yaa Barut ne yapacaksın gene bana tüm villayı 10 defa temizleteceksin demi yine gerçekten yoruldum yeter yaa acı bana zaten derslerden de yoruldum artık derste istemiyorum "

"Yawrum dövüş derslerini almak zorundasın kendi savunmayı öğrenmen gerek ve ayrıca bu gün ki ceza farklı "

Bunları dedikten sonra gözleri dudaklarımı buldu ve hınzırca sırıtı derken arabanın sesi geldi araba gelmişti tam dönüp arabaya binecekken bir acı yayıldı vucuduma......

                               🖤

Geç kızın vucuduna bir mermi saplanmıştı genc kızın elinden düştü o güzeller güzeli beyaz güleri ve üstlerinde Angelenin kanı vardı artık kız tam yığılmak üzereyken tutu Barut onu artık Barutun kalbine bir hançer saplanmıştı ve bu hançeri saplayanı hiç kolay şeyler beklemiyordu genç kızın elbisesi kan oldu halbuki ne hevesle giyinip hazırlanmıştı sevdiği adam için ama nerden bile bilirdiki ölümle burun buruna kalacağındannn..

 

(Fotoğraftaki gibi hazırlandı)

(Uzun yapmaya çalıştım)

(@viyodaa sana sözüm vardı)

 

 

​​​​​​

 

Loading...
0%