Yeni Üyelik
23.
Bölüm

En son hissettiğim şey ayağımdaki kandı

@mafiaa

Annesi söylenirken Barutun telefonu çaldı kucağından kalkacağım esnada izin vermedi eliyle ayaklarıma hafif baskı yaptı sonra okşamaya başladı.Telefon konuşması bitmişti

Angeles(artık diyologları böyle yazacagım). Gidiyor musun

Barut. Evet yawrum. Biraz işim var halledip geleceğim.

&

Barut gideli 2 saat olmuştu kardeşi Erende gitmişti avakado alacaktı.Kız kızaydık yani annesi beni iyecek gibi bakıyordu.

En sonuda kapı çaldı.Gelen Erendi ve elinde 2 kasa avakado vardı. teşekkür ettim ama eğer iş olduğunu ve gideceğini söyledi ve o da gitti sonra mutfağa gittim ve avokadoları yani iki tane avokadoyu ezdim içine limon sıktım sonra bir ekmeği birazcık kızarttım omlet yaptım omleti koydum ekmeğin üstüne sonra doğradığım domates'i peyniri ve avokadoyu koydum hepsini yedim.En sonuda çıldıracaktım çünkü kaynanam beni tersliyordu sürekli ve bugün bizim nikahımız vardı Barutum araması ile kalktım hazırlanmamızı söylemişti ben de hazırlandım Barut geldi ve nikah dairesine gittik annesi son ana kadar beni kötüledi ama yine de nikahımızı yaptık ve eve döndük saat.5: 57 idi Barut ve Eren işleri oldugu için gitiler bende yukarı çıktım ve üstümü değiştirdim.

 

&

 

Annem ne derse desin sevdiğim kadından vazgeçmeyecektim hele ki o kadın karnında benim çocuğumu taşıyorsa ve onları sürekli izlemek için eve gizli kameralar taktırdım çünkü sürekli karımı görmek istiyordum.

 

&

Yavaş yavaş aşağı indim çünkü sancılarım vardı aşağı inerken arkadan iki el hissettim ama kim olduğunu bilmiyordum çünkü üçümüz de yukarıdaydık ya Ela idi ya da annesi ve en son hatırladığım şey merdivenlerden düşmeden önce attığım çığlıktı. Hiçbir şey hatırlamıyordum ama ela'nın çığlıklarını hatırlıyorum çünkü onları duyuyordum ve ayağımda hissettiğim kanı.....

Loading...
0%