Yeni Üyelik
17.
Bölüm

Sırlar ortaya çıktı

@mafiaa

Barut aslında sevdigi kadını korumaya çalışıyordu ama korumaya çalışırken kendinden uzaklaştırdıgının farkında degildi ,Angeles artık onunla olmak istemiyor ve hata canına kıymak istiyor bu Barutu kahrediyordu ,çünkü sevdiği kızı kendi elleri ile yazdırmıştı okula ama son anda olanlar yüzünden kızı evden bile çıkarmak istemiyordu.

Şu an Barut sevdigi kadını vuran adamlaydı adamın her tarafı kandı haftalardır adama işkence yapıyordu Barut kendi elleri ile .

Ordan çıktı ve sakinleştici almaya girmek istedi ama yapamadı sevdigi kızdı onun sakinleştiricisi ama kız artık onun yüzünü bile görmek istemiyordu bu haline dayanamıyordu koruması Yağıza yazdı:

B.Yağız,ne yaptın baktınmı okula.

Y.abi baktım güvenilir bir yer yok ki ,Ahmet iti birşey yapabilir

B.Yağız o zaman özel hocaları bul Yağız, dediğim gibi güvenilir olucaklar anladınmı eyer ,Angelese bir şey olursa ölürsünüz hızlı ol kızı kendi elimle yazdırdım şimdi göndermiyorum lan kızı okula ona bunu borçluyuz ve ben borçlu kalmayı sevmem..

 

Telefonu kapatı ve evin yolunu tutu eve geldiginde odaya çıktı kız yatakta uzanıyordu ona bakmadı bile adam telefonunu komidine bıraktı ve duşa girdi.......

&

Barutu duşa girdi kız tek kaldı gözünden yaşlar yine eksiksiz akıyordu,o sırada Barutun telefonuna birkaç tane mesaj geldi Angeles bu durumdan şüphelendi ve hemencecik telefonu alıp üstten mesajları okudu yazan kişi Yağız dı

Y.abi sana iyi haberim var

Y.abi bi okul bulduk okul temiz Ahmet bulamaz yenğeyi orda bizde yengeyle okula gireblirizi konuştum müdürle kaydınıda buraya aldırdım sen tamam derse hemen başlayacak.Abi bide okulda ki hocalarda sıkıntı degil herşey tamam .

 

Kız okudukları karşısında şok oldu hemen mesaja tıkladı ve eski mesajları okudu o zaman her şeyi anladı meğersem Barut onu koruyormuş çünkü düşmanlarından dolayı onu okula gönderemiyormuş nedeni ise Ahmet'in her tarafta angeles'i araması çünkü barut'a zarar vermek istiyorlar onun canını yakmak istiyorlar ve barutun tek zaafı Angeles....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkadaşlar yeni kitap yazmayı düşünüyorum konusunu paylaştım göz atarsanız sevinirim eglenceli bir kitap olacak

Loading...
0%