Yeni Üyelik
10.
Bölüm

Final

@mafiaa

Üstüme baktığımda onun haklı oldunu anladım ama kendime yediremezdim tartıştık o üstündeki hırakı çıkarıp bana giydirdi söylenerek eve gittik.Bende çikolatalarımı gömdüm ve uyudum sabaha hamam vardı ayol gelin hamamı.

&

Her şey hazırdı. Ve şu an gelin hamamındaydık ben göbek taşının üstüne çıkmış göbek atıyordum çok eğlenmiştik ta ki o ana kadar bir kadın gelip bu kartlaşmış kızı gözümüzün önünden çekin Bizim hamamımız var dedi. Ve bunun üstüne hiçbirimiz dayanamamıştık ve saç baş o tarafla giriştik. Gelin hamamın mahvolmuştu ve çok sinirliydim kadın bana öyle dedikten sonra kadın karşısına geçip bana sorup sormadığını sordum kadın bana sorduğunu söyleyince kadına tokat yapıştırdım sonra kadının saçından yakalayıp yerde sürttüm kafasını göbek taşına vurdum yani bildiğiniz kadını hırpaladım. Diğerleri de öbürlerini halletmişti kaynanam ve annem yapmamamız gerektiğini söylese de biz durmadık zaten onlar da çok bir şey demedi çünkü biz haklıydık. Eve döndüm biz de çok yorgundum ve gidip uyudum. Ertesi gün gece kınam vardı ve çok heyecanlıydım....

&

Sabahtan evden çıkmıştık ve kuaföre gitmiştim orada da yine sıkıntılar yaşamıştım çünkü ne istediğim makyaj yapılmıştı ne de istediğim saç O yüzden makyajımı ve saçma tekrar yaptırdım sonra üstümü giyindim. Ve Buran geldi oradan da yemeğe gittik daha kahvaltı bile etmemiştim ve saat 16:01di yemek yedik ve sonra da dış çekime gittik dış çekim bitmişti ve kınaya gittik kına kadınlar arasıydı çok eğlendik ama erkeklerin eğlendiği söylenemez. Çünkü kınadan sonra eve gittiğimizde her şeyi bize anlatmışlardı. Bir kadın gelip bir kız bakacağını söylemiş ve bizimkiler çıldırmış kadına kovmuşlar. Diğeri de oğlunu tutup geçirmiş onu da durdurduklarından nereye diye sormuşlar O da oğluşuma kız bakacağım demiş bizimkiler de karımızı mı vereceğiz sana defol git demiş. Ona bunları anlatırken gülmekten ölmüştüm. Ama kınam her zamanki gibi çok güzeldi çok eğlenmiştik.

&

Düğün günü

&

Kuaföre gittik oradan yemeğe oradan da dış çekimi. Ve şu an evdeydim Baba evimde ve gelinlikle çıkacaktım yıllardır hayalini kurduğum an gerçekleşiyordu ve bu anı hiç böyle hayal etmemiştim ben neden salya sümük ağlıyorum evet kızlar hiçbir şey hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Evden çıkarken kardeşim kapıyı üstüme kitledi. Aynı şeyi çeyizde de yapmışlardı. Çeyizde 80.000 şimdi ise 100.000 almıştı. Evden çıktık arabaya binerken bir an üstümüze şeker attılar çay şekeri değil bayram şekeri merak etmeyin ama bir an kendi şeytan zannettim de beni şeytan gibi taşlıyorlardı yani bu nedir ya kafamı kırdılar kameramana da geldi ve az kalsın kameraman , kamerayı düşüyordu. Neyse düğün salonuna gittik içeri girdik yaklaşık bir saat sonra annemler geldi ondan sonra da öğrendim ki annem ağlamaktan mahvolmuş teyzem annemi teselli etmeye gitmiş ama kendisi bayılmış bu nedir ya en mutlu günümde neden bayılıyorsunuz ki hayır ben mutluyum siz neden üzülüyorsunuz onu da anlamış değilim babam kardeşime sarılıp ağlamış. Neyse düğün bitmişti ve biz de Hotele gittik Boran gelip kapımı açtı. Ama asla çıkmazdım boranın tüm cüzdanını aldım. Ve arabadan öyle çıktım.

(Kendi adetlerimi ekledim ve düğünde olan ve kınada olanları bizat yaşadım)

 

&

 

 

Biz evleneli 9 ay geçti ve ben şu an hamileyim ikizlerimiz olacak adlarını ise Eftelya ve Tugay koyacağız birisi erkek birisi kız ve biz artık çok mutluyuz..♡♡♡

 

Kınalık kapakta gelinligi atacağım

 

 

♡SON♡

Loading...
0%