Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@mafyaiste

Angeles hanımın konuşmasından sonra Leyanın yanına gitmiş ve tüm gün onun yanında kalmıştık onunla sohpet etmiştik biraz ama sonra unutmuştum.

Ben çocuk olunmasına izin verilmediği gibi kadın olunmasınada izin verilmeyen biriydim ben direk kendimi buldugumda anneydim.

 

Acaba ailem beni hiç merak etmişmiydi bilmiyordum.

 

 

Akşam saat 21:37di Leya uyumuştu bende aşağa indim Boris ve babası Barut işleri oldugu için çıkmıştı.

 

Angeles hanımda televizyon izliyordu.Haberler açıktı.

 

Bende koltuga oturdum ve izlemeye başladım iki genç kız katledilmişti.

Dogrusu bu ülkede hep olanlar kadınlara olurdu her haber açtıgımızda bir kadının daha öldürüldüğünü veya bir kızın daha tacize uğradığını görürdük.Bu ülkede adalet yok çünkü insanlar oğularını eğitmiyor ne olursa olsun suçlu kızlar oluyordu.

Bu ülkede nereye bir çiçek bıraksan bir kadının öldürüldügü yere denk gelir o kadar kötü bir dönemdeyiz bizim ülkemizde hiçbirşey yok cahil bir millet yok olmaya mahkumdur. Ve biz erkeklerimizin (egitilmemiş)yüzünden yok oluyoruz.Bir kadının doğurdugu başka bir kadını katlediyor.

Kelimeler kifayesiz kalıyor hani İstiklal Marşı'nda diyor ya

"Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı altında yatan kefensizce yatanı."

Biz bu toprağa çok şehit verdik dogru ama biz yine bu topraklara çok masum kız çocugu ve kadın gömdük anne gömdük biz bu ülkede güvende degiliz.

 

Biz susutukça herşey daha kötü olacak ve biz sustukça sıra bize gelecek.

 

Atamız,Atalarımız bize bu vatanı bu ülkeyi bunun için bırakmadı biz bu kadar şehidi bunun için vermedik tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyoruz biz onlara layık olamadık onların bizi korumak için şehit oldugu ülkede biz birbirimizi katletik.

 

&

 

Kapının açılmasının ardından içeri Barut bey ve Boris girdi.

 

Angeles hanım"Hoşgeldiniz"

Demişti.Ben de hoşgeldiniz dedim ve hemen Leyanın yanına çıktım Borisi görmek istemiyordum Leyanın ateşini kontrol etim ve koltuga geçip kıvrıldım.

 

Loading...
0%