Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@mafyaiste

"YETER,BEN BİR ASKERİM MAFYA DEGİL SİZ OLABİLİRSİNİZ TAMAMI AMA BEN ASLA OLMAM BİRDAHA SAKIN BU KONUYU AÇMAYIN HADİ EYVALLAH"

 

Evden bir hışım çıkmıştım.Ailem ünlü bir mafyaydı ben ise dağlarda terörlere korku saçan bir askerdim.Türk askeri ne kadar gurur verici değilmi ailem sürekli onlar için kaçak mal geçirmemi istiyor veya onlara başka şekilde yardım etmemi istiyordu. Eve gelmiştim bura benim evimdi sıcak bir duş aldım ve bornozu belime sardı sonrada kıyafet almak için dolabın karşısına geçtim o sırada telefon geldi hemen açtım.

 

 

"Emredin komtanım"

 

 

"Emredersiniz"

 

 

Hemen üstümü giyindim siyah bir pantolon ve siyah bir tişört üstünede deri ceket ve siyah ayakkabı ve kaskımı alıp çıktım.Motora binmeden önce Time mesaj atım ve yola çıktık.

 

Vardığımda direk içeri girdim.

 

 

Herkes buradaydı.

 

 

"Evet, şimdi beni iyi dinle Azrail Timi bir kız var adı Didem o bize bu bilgiyi verdi yarın akşam üstü Mavi köyüne saldıracaklar sizin göreviniz o saldırıyı engellemek ve Didemi getirmek anlaşıldımı Tim."

 

 

"ANLAŞILDI KOMTANIM"

 

"Allah'a emanet olun"

 

"SAOLUN KOMUTANIM"

 

herkes çıktı Hayri komtanla tek kaldık.

 

 

"Komtanım Alp'te gelemek istiyor iyleşti komtanım ancak sizden habersiz göreve almak istemedim."

 

"Gelsin,sizde dikkatli olun"

 

&

 

 

 

İşte herşey öyle başladı kim nerden bilebilirdi neler olacağını değilmi tim toplandı Azrail Timi eceleriydi o soysuzların bu zamana kadar kimse Metehanın azabından kurtulamadı hele Azrailden kimse kurtulamadı.Azrail Timi gümbür gümbür geliyordu artık onları kim tutabilirdiki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nasıldı?

Loading...
0%