Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@mafyaiste

Mavi köyüne gelmiştik.Biraz yürümek zorunda kalmıştık ama şimdi varmıştık ve köy meydanına gelmiştik muhtarlıga girmiş olayı izah etmiştik ve tüm herşeyi hazırlamıştık tüm gece kimse uyumadı Azrail sesiz gelirdi bizde öyle yaptık.Azrail ile karşılaşana kadar ecelinizin geldigini bilemezsiniz.Onun Azrail oldugunu bilemezsiniz.Azrail timi herşeyi hazırladı tüm tim çalıştı köylüler güvenli bir yerde kalacaktı.

 

 

Herkes sabah olmasını bekledi güneş daha dogmadan mevziler alındı herşey hazırdı.

 

 

"Didem 3 geliyorlar komtanım"

 

"Herkes hazırmı"

 

"Hazırız komtanım"

 

 

"Allah yar ve yardımcımız olsun"

 

 

"Saolun komutanım"

 

 

"Boşa mermi istemiyorum"

 

 

 

&

 

 

 

Sonunda ikna etmiştim ve bende gidecektim kurtulacaktım belki bu bataklıktan nasıl bunlara karıştın derseniz anlatayım.

 

 

 

 

 


Didem 10 yaşında iken

"Anne,abimle maç oynayacağız."

"Tamam kızım"

Abimle yani Alp ile dışardaydık ben sıkılınca saklambaç oynamaya karar verdik.Ben ebeydim ve abim saklanmıştı.Köyden uzaklalmıştık sesler geline hemen oraya gitim ve en son annem ve babamın kafasına sıkarken gördüm onları ve o an bir çığlık koptu dilimden ve işte o an yakalandım ben Alpin yani abimin de öldürüldüğünü düşündüm ve o gün esir olarak alındım.

 

 

 

ALpten 10 yıl önce

Saklanbaç oynuyorduk canım kardeşim Didem ile ve bir anda köyden sesler geldi çok uzaktaydık oraya vardıgımda annemin ve babamın cansız bedenini gördüm oraya koşarken bir el beni belimden yakalmadı.

"Bırakın beni anneee babaaa"

 

 

Beni tutanlat türk askerleri idi o gün tüm ailemi kaybetim Didem bulunmadı sadece köyün ilerisinde yüzü beli olmayan bir kız cesedi bulundu ve ona Didem dediler yani tüm ailemi kaybetim sonra yetimhanede büyüdüm ve o soysuzların intikam almaya ant içtim ve asker oldum.

 

Şimdiki Zaman

Köye gelmiştik ve bir anda arabanın tekeri patladı neler oluyordu türk askeri gelmiş miydi herşey bir anda oldu neler oldugunu anlamadım bir anda sesler yükseldi herkes araçlardan indi ve bir el bir el boynumu sardı ve beni oraya çekti .

 

 

 

"Çekilin kız elimizde öldürüz"

 

"D didem"

 

 

"A Alp"

 

 

 

 

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​

Loading...
0%