Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@mafyaiste

Alpten
Ben o gün tüm ailemi kaybetim yada kaybetim sandım peki tüm ailem öldüyse karşımdaki kimdi o kız çocugu degildi artık o Didemdi benim küçük kız kardeşimdi neler yapmışlardı ona çok canını yakmışlarmıydı neler yaşamıştı.

 

 

 

Benim kardeşim miydi o ne kadarda büyümüştü güzelleşmişti bu kız çok güzel bir genç kız olmuştu.

 

 

 

Şu an şoktayım çünkü öldü bildigim kız kardeşimin yaşadığını gördüm tam karşımda ama başına silah daaynmış bir vaziyete ya onu yeni bulmuşken kaybedersem peki bu sefer kendimi toparlayabilirmiydim neler olacaktı acaba kurtulsak burdan benimle yaşarmıydı.Çocugu var mıydı ne kadarda zayıflamıştı göz altları mosmordu onu gözlerinden tanımıştım kendine has saçlarından bakışlarından ben onu hep tanırdık peki o gün ölen kızın Didem oldugu söylediklerinde neden inandım onlara neden güvendim belki inanmasan şimdi kardeşim yanımda olmazdı evde abisini bekliyor olurdu ben kardeşimin katilimiydim.

 

 

Didem burdan kurtulacakmıydı neden aglıyordu ki ona aglamak yakışmıyor o inci tanelerini dökmeneli ben yere düştügünde bile aglamasına izin vermezken onlar ne çok aglatmıştı onu ne çok yıpratmıştı benim küçük bebeğimi ben Dideme hep bebek gözüyle bakardım 10 yaşına kadarda bebek edası ile büyütüm mahhalede kimse ona birşey diyemezdi diyen karşısında beni bulurdu vücudunda bir kızarık görsem çıldırıyorduk kim yaptıysa döverdim kolunu bile kırdıklarım vardı peki bu o kız çocuğumu ama bu kızım vucudunda dikiş izi var vucudunda morluklar var bu o kızmı benim gözümden sakundıgım kız kardeşimi Didemim mi?

 

 

 

 

Eyer oysa ben bunun hesabını nasıl verecegim ona nasıl yüzüne bakacagım ki? Benimle gelemyi kabul edecek mi benimle yaşayacakmı?

 

 

 

Özür dilerim kardeşim.

 

Özür dileriz kardeşlerimiz.

 

 

Özür dileriz genç kızlarımız.

 

 

Bu ülkede işkence gören tüm çocuklardan,kızlardan,kadınlardan özür dileriz.

 

 

Canıce katledilenlerden özür dileriz.

 

 

 

Sizi unutmayacağız,özür dileriz.

Loading...
0%