Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@mahperi09

Elvin'in Anlatımıyla

Eve geldiğimde ablan daha gelmemişti. O gelene kadar balkondaki hamağa oturdun ve kulaklığımı taktım. Tehlikeli bilişim-DKTT (bölüm şarkısı olsun) çalmaya başladı.

İşte bu lanet insanlar

Birbirlerini bir türlü sevemiyorlar

Yaklaşık 45 dakika sonunda anahtar sesiyle ayaklandım. Ablam gelmişti ve her zamankinden daha yorgun görünüyordu.

"Hoş geldin abla iyi misin yorgun gözüküyorsun."

"İyiyim ablacım ben odama geçiyorum sen de yat." bir şeyi vardı ama anlamamıştım.

"Tamam iyi geceler abla." odama geçtim ve ışığı kapatıp yattım.

Sabah daha tavuklar uyanmadan ablam başımda dikilip

"Elvin'in en sevdiğim kardeşim. Ekmek almaya gider misin bu güzel ablan için?" işine gelince ne güzel iltifatlar sıralıyordu ama ne? Zaten tek kardeşi benim?

"Abla benim bilmediğim bir kardeşin daha mı var? Gitmiyorum ekmeğe falan."

"Ne ben öyle bir şey demedim ki. Biricik dedim sen yanlış duymuşsun. Bu ablan işe aç mı gitsin yazık değil mi?"

"Tamam abla tamam. Sabah sabah başımın etini yedin."

Hafiften bozulmuş balıksırtım ve mahallenin üstümde görmeye alıştığı Stranger things pijamalarımla marketin yolunu tuttum. Bir yandan Nebahat teyze ile karşılaşmama duası okurken bir yandan da kulaklıkta çalan müziğe kısık sesle eşlik ediyordum.

Kısa bir yürüyüşün sonunda mahalle dedikoducu lafından uzakta bir yürüyüş geçirdiğim için şükredip fırına girdim. Fırına girdiğimde dünkü ekmek hırsızını gördüm. Fırıncı ablanın ona verdiği ekmekleri alıp parayı verip kaçtım. - ters dejavu- Tam o sırada aklıma gelen şeyle hemen kulağından kablolu kulaklığın tekini çekip koştum.

Yazarın Anlatımıyla

Kulaklığını çıkarıp koşan kızın arkasından hafif bir tebessümle baktı. Tam arkasını döncekken hatırladığı görüntü ile gülümsemesi büyüsü gamzesi ortaya çıktı. O kız dün tribünde oturup kitap okuyan kızdı. Neden gülümsediğini anlamayıp yüz ifadesini düzeltip fırıncıdan tekrardan 2 ekmek istedi. Tam o sırada fırıncı konuşmaya başladı.

"Elvin'i tanıyor musun?" adını bile yeni öğrenmişti zaten mahalleye taşınalı daha 1 hafta olmuştu. Mahallede tek tanıdığı Kuzey'di onla ise aileleri arkadaştı.

"Hayır mahalleye yeni taşındım tanımıyorum ."

"Mahallenin deli dolu, kitspsever, iyi yürekli kızıdır. Tanısan çok seversin." duydukları üzerine gülümsedi ve fırıncının elinden ekmekleri alıp parayı uzattı.

Evet bir bölüm sonu dahaa bu bölüme sınır yapmak istiyorum 6 oy gelirse yeni bölüm atayım. (6 uğurlu rakamım da djnszhjzh)

Loading...
0%