Yeni Üyelik
9.
Bölüm

8. Bölüm

@mahperi09

Yazarın Anlatımıyla

Yine onu görmüştü, fırıncının söylediğine göre ismi Elvin'in olan kızı. (Karakterin ismini daha bilmiyorsunuz ama sabredin çok az kaldı.) Kulaklıklarını takmıştı. Bir an müzik çalıp almadığını, çalıyorsa hangi şarkı çaldığını merak etti. Bir anda geçn kzıı yaptığı gibi gidip kulaklığını çıkarma isteği ile dolup taştı ama hemen bu düşünceyi bastırdı. Kulaklığını takıp listesini açtı.

Seni şeytanlardan aldım meleklere veriyorum

Kız bu gece de ölüyorum unutmayı deniyorum

Elvin'in Anlatımıyla

Uzun bir yürüyüş sonrası eve varmıştım. Saat 5 olmak üzereydi. Odama geçtim ve üstümü değiştirdim. Masamın üstünden kitabımı aldım ve yaklaşık 1 saat sonunda kitabın mutsuz sonla bitmesi ile ağlamaya başladım. Ama bir anda aklıma Arya'nın gelmesiyle salya sümük yaptığım yastığımda ayrıldım ve Arya'yı aradım her zamanki gibi çalmadan açtı artık bunu ezberlediniz söylemeye bile gerek yok.

"Efendimmm canım arkadaşım." trip yiyeceğini anladı yalakalık yapıyordu ama bu sefer kanmayacaktım yani sanırım inşAllah

"Arya hani beni arayacaktın unuttun beni anlaşılan ben o kadar değersiz miydim? Öyle olsun. Dost diyerek koynumda yılan beslemişim püü -gençlik bitmiş diyen teyze püü'sü olarak değerlendirin dkdjdnjd-"

"Ya kızım bir dur bir dinle alla allaa. Eve gireli 10 dakika oldu annemin sorusuna tutuldum tam seni arayacaktım sen aradın."

(Bu arada hatırlamayanlar için Arya Kuzey ile sinemeya gidecekti.)

"Tamam tamam affettim. Anlat şimdi ne oldu aşırı merak ediyorum."

"Tamam sakin ol anlatıyorum. İlk sinemaya girdik işte. Korku filmiydi. Sanırım korkmamı bekledi hatta filmin sonunda" Nasıl korkmadın ya her kız korku filminden korkmaz mı?" dedi ben de hayır dedim işte sonra kahve falan içtik biraz birbirimizi tanıdık hafta sonu tekrar buluşacağız. (Bu buluşmada çok kritik şeyler olacak önden söyleyim.) "

"Ne yani sevgili olmadınız, el ele tutuşmadınız, öpüşmediniz mi off."

"Elvin ilişkiler hakkında gram bir şey bilmiyorsun değil mi? Hani dhha ilk buluşmaydı ya neyse sen neler yaptın günün nasıldı?"

"Zeliha teyzenin pastanesine yarı zamanlı çalışan olarak girdim tek önemli olay bu." aslında kabus olayı da vardı ama anlatıp moralini bozmak istemedim.

"Ne! Ciddi misin! Aysima abla ne diyor bu duruma?"

"Zaten Zeliha teyze ile konuşurken yanımdaydı bir şey demedi." zil sesiyle duraksadım ve "Ablam geldi sanırım sonra konuşuruz." deyip kapadım.

Tekrar çalan zille koşup kapıya bakmadan açtım. Ablam kapıya dayanarak oturmuştu ve kapıyı açınca arkaya doğru devrildi. Küçük bir kahkaha attım ve eğilip kalkmasına yardımcı oldum.

"Ne gülüyorsun kız komik mi Allah Allah." bunu demesiyle daha çok güldüm ve içeri yürümeye başladım.

"Yemeğe patates salatası yapacaktım yer misin?" yiyeceğimi hatta seve seve kabul edeceğini biliyorsun ama sormuştum neden ne siz sorun ne ben söyleyim.

"Olur yerim."

Çok saçma yerde kestim neyse diğer bölümde veya ondan sonra çok heyecanlı şeyler olacak kendinizi hazırlayın.

 

Loading...
0%