Yeni Üyelik
22.
Bölüm

20.Bölüm Part 1

@mahperi09

Selamm özlediniz mi beni bence benden çok kitabı özlediniz neyse neyse kavuşun bir an önce iyi okumalar

Sınav günü sabahı

Saat uyandığımda 9 di ve sınav 10'daydı 9.30 da okulda olmam gerekiyordu aslında alarmı 8'e kurduğumda emindim ama 9'da çalmıştı.

Hızlıca üstüme rahat bir şeyler giydim ve başka bir şey almadan dışarı çıktım. Sınav sınıfına girdiğimde tanıdığım kimse yoktu ki böyle olması daha iyiydi.

Sınavın bitişine 10 dakika kala soruları bitirmiştim. Kodlama hatam olup olmadığını kontrol ediyordum güzel geçmişti yarınki sınav nasıl geçecek bilmiyordum ama bundan yüksek bir puan bekliyordum olağan dışı bir şey olmazsa.

Sınav bitişinde dışarı çıktım herkes velilerin yanına giderken etrafıma bakmadan bir parka geçtim ve biraz oturdum daha sonra yürüyerek eve geçtim.

Annem büyük ihtimalle evdeydi ve girer girmez saçma sapan şeyler söyleyecekti ama kurtuluyordum sadece 2 gün dayanamam gerekiyordu.

Şimdi diyeceksiniz ki senin hiç bir maddi kazancın yok nereye gidiyorsun halamgile taşınacağım iş bulmaya çalışacağım ki halamı çok seviyordum ailede tek sevdiğim akraba olabilirdi.

Eve girdiğim gibi gördüğüm manzara ile çığlık attım.

İki cansız beden... Kan ile kaplı yer... Nabzı atmayan iki insan...

Ağlayarak polisi aradım ve olayı anlattım. Çığlığını duyan karşı komşumuz Nilüfer abla yanıma gelmiş o da gördüğü gibi bağırmış beni kenara çekmiş görmemi engellemişti.

Hemen halamı aradım

"Efendim Eftelya'm"

"H-hala a-annem b-babam"

"Kuzum ne oluyor sakin ol sakince anlat"

"Hala buraya gelir misin?"

"Kuzum gelirim de noluyor yanında biri var mı ona verir misin telefonu?"

Burda bölüyorum dersin başlıyor sonra ataıım özür dilerimmm

Loading...
0%