Yeni Üyelik
9.
Bölüm

7. Bölüm

@mahperi09

medya: Eftelya

Eftelya'nın Anlatımıyla

Yine her zaman olduğu gibi 7'de uyanmış mecburi olarak 8 ders saatinin sonunda "tipsiz" sınıf arkadaşlarıma görüşürüz bile demeden kendimi dışarı attım yüzlerini görmeye bile tahammülüm kalmamıştı.

Asosyal biri değildim sadece karşıma düzgün birinin çıkmadığını düşünüyordum. Çünkü yaş ortalaması 18 olan sınıfımda anaokulu gibi davranıyorlardı. Doğru düzgün bir tane üniversiteye geçecek gibi duran birisi yoktu ve 1 ay sonra hemen hemen üniversiteli oluyoruz siz düşünün.

Hadi meslek lisesi olsak tamam derim ama Ankara'nın saygın sayılan anadolu liselerindeydik ama öğrencileri hiç saygıyı hak eden tipler değildi tabiki bana göre.

Zaten ailem çok farklı konuydu evden bir an önce çıkıp gitmemi isteyip, sürekli bu konu hakkında konuşan ailem artık ima aşamasını bile geçmişti yüzüme gerçekten direkten söylüyorlardı "Evimden çekip gider misin?" ve bunu gibi daha vir çok söylem. Aslında para kazandığım bir işim olsa 1 dakika bile durmazdım ama kazancım yoktu üniversite sınavına girdikten sonra zaten ilk işim o idi.

Zaten 2-3 haftaya kadar reşit bir birey oluyordum o yüzden haklarımı daha iyi kullanabilecektim. Yürüdüğüm sessiz sokakta telefonumdan gelen bildirim sesi yankılandı. Kimden geldiğini biliyordum zaten bana yazan tek kişi vardı aslında kişi değil de grup.

Batu ee ne yapıyorsunuz ey ahali?

Eftelya iyiyim uşağım sen

Batu bugün mükemmelim baby (bilmeyenler için şarkı sözü) bu arada sen Karadeniz'li misin?

Eftelya He Rize'liyim

Naz selammmmm

Batu Hoş geldin Naz'cım

Naz hoş buldum Batu'cum

Eftelya zmzkznjzmzjx

Batu niye gülüyon kız

Eftalya konuşmanıza neyse ben eve geldim sonra yazarım

Batu görüşürüzz

Naz görüşürüz balım

Batu Naz özele gelsene

Naz tamamm

evet kestik, nasıl olmuş? Eftelya'nın hayatını anlatmak istedim sırayla diğerlerini de anlatırız

Loading...
0%