Yeni Üyelik
1.
Bölüm

KAYBOLAN DUVAK

@maikelebek_45

Başlamak bazen hikayelere , bazen de yeni insanlara. Her son bir başlangıçtır. Ve bizde senin ile bugün yeniden bir başlangıç yapıyoruz yol arkadaşım. Bu yolculuğumuzda senin çözmen gereken bir sürü olay var beraber çözeceğiz bu hikayeye hazırsan başlayalım başlangıç tarihini atarsan sevinirim bölüm sonunda görüşmek üzere 🌼

 

 

Her kalbin bir güzergahı vardır .

Ya hiç uğramadığı yada uğradığında hiç olduğu.

Ama ben hiç böyle düşünmemiştim.

İliklerime kadar seveceğimi düşünürken

İliklerime kadar yandım hemde defalarca kez

______

1. Bölüm

KAYBOLAN DUVAK

 

---

 

Yağmur damlaların , pencereye vuran sesi ile güne gözlerime açtım. Son günlerimdi ve 1 hafta sonra Kağan'ın yanında uyanacaktım gülümsedim.

 

1 hafta sonra Burçak Gezgin olarak uyanmayacaktım. Burçak Dündar olarak hayatıma devam edecektim. Çok zorlu yollardan geçmiş ve nihayet sonsuzluğa doğru adım atacak zamana gelmiştik diye düşündüm. Yerimden kalkıp dışarıya baktım.

 

Gerçekten yorucu bir gün olacaktı. Gelin saç provam için randevu bile almıştım. Melis ile beraber gidecektik. Melis, aklıma düşmüşken masamın üzerinde ki telefonumu elime almıştım. Melis ile konuşmalara geçmeden önce Kağan'ı kontrol ettim. Dün akşam en son Kağan ile konuşmuştuk.

 

Ve kısa bir telefon görüşmesi olmuştu. Sesi de bir değişik geliyordu acaba o da benim gibi düğün yaklaştıkça stres mi yapmaktaydı ?

 

Olabilir diye düşündüm kendi kendime. Biraz rahat mı bırakmalıydım? Telefonumu, şarjdan çıkarıp arayanlara baktım . 25 cevapsız arama Melis'tendi 6 tanede mesajı vardı tek tek hepsini göz altından geçirdim .

 

Kimden: Melis

 

22. 00

 

Burçak bana dönmedin

 

Kimden: Melis

 

00.30 

 

Bana bak yarın bir şey unutma sakın !

 

Kimden: Melis

 

06.30 

 

Günaydın Burçak umarım uyanmışsındır . Ya bak aklıma ne geldi Serkay , aradı mı ? Senin ile önemli bir şey konuşacaktı neydi o ?

 

Son mesajda durdum. Serkay , benimle bir şey konuşacaktı evet mesaj bölümünden çıkıp Serkayı aradım . Çaldı, çaldı ve kapandı . O beni arardı nasıl olsa aramadan çıkıp mesajlara girdim .

 

Kimden :Melis'ten

 

07.00

 

Funda , gelecek mi bugün ? En son gördüğümde çok kötüydü.

 

Funda, şu son birkaç hafta kendini eve kapatmıştı . İyim desede beni geçiştirdiğini biliyordum bir sorun olduğu belliydi. Sultan teyzemin söylediğine göre hiç iştahı yoktu ve sürekli ağlama nöbetleri geçiriyordu.

 

Bugün onunla kuaförden sonra konuşacaktım . Sorun Koray ile ilgili olabilirdi ayrılmışlardı çünkü . Neyse diyip Mesaj kısmına geri döndüm

 

Kimden : Melis

 

08.00

 

Kağan aradı mı seni ? Burçak ! Yoksa bunlar bekarlığa veda partisini bugün mü yapıyorlar Mert Efendi'nin teli hep meşgul nedense alo kime diyorum ben !

 

Kimden : Melis

 

08.30 

 

Valla iyi vurdum duymasın ha kız kalksana ne uykuymuş yarabbi !

 

Kağan, neden beni aramamıştı ki Melis'in mesajlarından çıkıp Kağan'ın mesajlarına geri döndüm en son dün akşam 6 da yazışmıştık .

 

Kimden : Sevdiğim Adam

 

18.00

 

Burçak ,

 

Kime : Sevdiğim Adama

 

Efendim canım ?

 

Kimden :Sevdiğim Adam

 

Seni seviyorum ...

 

Kime : Sevdiğim Adama

 

Bende seni ....

 

Bu kadar mı konuşmuştuk biz durduk yere neden bana seni seviyorum demişti ki ? O an düşünmediğim için şimdi sorguluyordum. Sonrasında da beni aramıştı akşam konuşuruz demişti ama aramamıştı . Neden aramamıştı peki? Melis'in dediği gibi bekarlığa veda partisi falan yapmamışlardı inşallah. Telefonun hemen arama kısmından Kağan'ı aradım ama açmadı . Şarjı mı bitmişti acaba düşüncelere dalmıştım ki telefonumun titremesiyle kendime geldim arayan kişiye baktım Melis'ti.

 

-Efendim

 

-Kız sen neredesin bugün önemli günlerden bir gün hayır biz daha provasına yetişemeyeceğiz gerçeğine nasıl yetişeceğiz acaba söyler misin ?

 

Dedi. Melis , benden daha çok heyecanlı görünüyordu. Ama benim aklım Kağanda kalmıştı.

 

- Kime diyorum ben Burçak

 

Düşüncelerinden ayrılıp Melis'e döndüm

 

-Haklısın film izlerken uykuya dalmışım hazırlanım çıkalım

 

Dedim.

 

-Tamam duvağını almayı unutma bak

 

-Tamam bakarım şimdi

 

-Şimdi mi bakıyorsun sen kız !

 

Derin bir of çekip

 

- Sen beni deli mi edeceksin görende ben gelin oluyorum sanır hadi acele et!

 

Telefonu kulağımdan çekmek zorunda kalmıştım . Sinirlendirmemek adına

 

-Tamam hemen gittim ben

 

dedim ve teli kapattım. Dolabımdan günlük spor tarzı bir şeyler seçip üzerime geçirmeye başladım . Ama aklım hala Kağandaydı. Bugün ne yapacağını sormamıştım hiç.

 

Ayna da hazırlanırken kendime baktım. Saçlarım, temizdi dün yıkamıştım nede olsa doğal haline bıraktım . Şimdi şu unutulmaması gereken eşyaları bulalım bakalım, dedim kendi kendime.

 

Tacımı , çekmecemden çıkardım ve duvağımı da tahmin ettiğim yere baktım ama orada yoktu. Neredeydi bu dolabın bütün çekmecelerine bakmaya başladım bir yandanda hafızamı yokluyordum.

 

Çekmecelerde yoktu çantalarıma baktım . Gelinlik çantasına baktım orada da yoktu biraz daha zorlamamla Kağan'ın arabasında olduğunu hatırladım. Zaten içimde bir huzursuz olmuştu.

 

Zamana baktığımda Melis ile buluşmaya 1 veya 2 saat zamanım kalmıştı . Yetişebilirdim hemen portmantodan zincir çantamı ve dolaptaki ayakkabı bölmesinden de spor ayakkabılarımı ayağıma geçirip hızlıca odamdan çıktım . Bir yandanda Melis'e mesaj atıyordum

 

Kime :Melis'e

 

10.00

 

Kuzum ben duvağı Kağan'ın arabasında unutmuşum aradım açmadı da ben oradan gelirim kuaföre .

 

Yazıp gönderdim merdivenleri ikişer üçer inerken abimin odasından kavga sesleri yükseliyordu . Kulak verip dinleyince

 

" Ne diyorsun Buket sen bitemez! "

 

Hadi ama yine klasik kavgalarıydı anlaşılan geldiğimde ilgilenirdim . Her zaman ki yaptığım gibi garajdaki bisikletimi alıp Kağan'ın evine doğru yol aldım . Kağan'ın evi yakındı bize 1 hafta sonra benim evimde olacaktı. Argün Babam sağ olsun bize çok güzel bir ev ayarlamıştı zengin olmanın faydaları .

 

*

 

Kağan'ın evine vardıktan sonra bisikletimi her zaman ki yerine park ettim ve eve doğru yöneldim araba kapının önündeydi ve kapısı açıktı . Kapısını neden açık bırakmıştı ki ? Tereddütle arabayı kontrol ettim kimse yoktu ama kapısı yarı açık kalmıştı .

 

Ah bu ihmalsizliğin Kağan dedim kendi kendime . Arabanın kapısını kapattım . Bagajından da duvağın çantasını aldım. Ve bagajı da kapattım . Araba bu durumdaysa Kağan ne durumdaydı kim bilir ? Saate bakmamla daha vaktimin olduğunu fark ettim .

 

Ve eve yöneldim tam tahmin ettiğim gibi evin kapısıda açıktı . "Senin bu ihmalsiz hallerin beni öldürecek Kağan " diye yürüdüm evin içine doğru.

 

Evin dağınıklığı gözüme çarptı. Çantamı girişteki koltuğa fırlatıp ellerimi belime koydum. " Ben senin ile ne yapacağım Kağan bu evin hali ne ya ?" Dedim. Sonra etrafa dağılan parçaları toplamaya başladım.

 

Bir yandan da Kağan'a söyleniyordum. Sonra pencere kenarında ki cam masa dikkatimi çekti. Cam masa kırılmış ve cam parçaları her yere dağılmıştı.

 

Ne oluyordu burada. İyi şeyler olmadığı kesindi içimde ki huzursuzluk daha da büyüyordu. Kağan'ı merak etmiştim . Hızlı adımlarla merdivenlere yöneldim . Umarım kötü bir şey yoktu kalbime saplanan ağrı ile durdum.

 

Bugün bana ne oluyordu böyle ? Kendime gelmek adına gözlerimi kapattım ve dizlerim ile merdiven basamağına çöktüm. Elime değen kan lekesi ile irkildim. Bir dakika ne merdivenlerin basamaklarına baktığımda merdivenin her yerin de küçük kan damlası lekeleri var olduğunu gördüm.

 

Adımlarımı daha da

 

hızlandırıp yatak odasına daldım .

 

---

 

Yeniden merhaba yol arkadaşım dediğim gibi. biz de bugün başlangıç yaptık senin ile bakalım benim ile devam edebilecek misin ?

 

Sevgiyle 🌹

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%