
İş yerindeydim.Bugün Giray ile buluşacaktım.3 gün sonra ise babamla tanışacaktı.Hem o hemde ben heyecanlıydım.Öğle arasında buluşucaktık.Vakit geliyordu.Onu bir an önce görmek dudaklarına yapışmak istiyordum.Lavaboya gidip bakım çantamı açtım.Küçük olsa bile içinde önemli şeyler vardı.Anlığımı yanaklarıma sürüp yaydım.Küçük bir şişede olan parfümümden sıkıp diğer eşyamı olan böğürtlenli nemlendiricimi sürdüm.Çok sürmemiştim çünkü doğal bir görüntü olmasını istiyordum.Birkaç hastayla ilgilendim.İstediğim vakit gelmişti.Molam 45 dakikaydı.Hastanenin yanındaki kafede buluşucaktık.O gelmişti bile.Hemen içeri girip dudağını öptüm.
"Gelmişsin"
"Ben ne zaman gelmedim? Hem Harley Hanımı bekletmek olmaz." Diyerek elimi öptü.
"Jokercim bugünde çok romantik ve tatlısın"
"Ben hep öyleyim Harleycim"
Yerimize oturduk ve yemek istemediğimiz için tatlı sipariş ettik.Ben konuştum o dinledi hiç konuşmadı.Sadece beni izledi.Gözlerini hiç ayırmadı.

(Karekterleri biliyorsunuz Girayın dinlediğini Deryanın konuştuğunu hayal edin)
"Giray sence ben güzel miyim?"
Giray iki saniye düşünüp şiirini okudu.
"İstiyicem seni babandan
Vermezse kaçarız ardından
Anladın mı Deryacan?
Güzelsin Adriana Limadan."
"Sadece soru sormuştum."
"Beğenmedin mi? Ama güzeldi uyağım."
"Teşekkür ederim."
"Derya"
"Evet"
"Yarın ev bakmaya gidelim mi?"
"Çok hızlısın."
"Hızlı olsun güzel olsun."
"Giray"
"Hayatımı senin gibi güzel bir kadınla geçireceğim o yüzden hızlı olmamız lazım.Bide tabi olayları hızlandırmak için."
"Ne olayı?"
"Mesela çocuklarımız olsa 2 kız 2 oğlan.Onlarada geç kalmayalım."
"4 çocuk ne? Doğurmam o kadar."
"İstersen 5 olsun."
"Rüyanda görürsün."
"Bir hayal et ama."
Gözümün ucuna gelmişti.Çok korkunçtu.Çocuğumuz olması değil.5 çocuğumuz olması korkunçtu.
"Sonra ben işten geliyorum.Baba baba geldi diye bana sarılıyorlar."
"Uf gidiyorum ben."
"O sen şimdiden kaçıyorsun.Çok çekeceğin var ona göre."
"3 Dakika kaldı.Yürümem o kadar zaten görüşürüz."
"Görüşürüz güzelim."
İşe geçtim.Nöbetten sonrada eve.Annem Giray gelicek diye börek,yaprak sarma,kısır,poğaça,içli köfte ve daha neler neler yapmıştı.Kokuları geliyordu.
| Okur Yorumları | Yorum Ekle |

| 58.68k Okunma |
2.07k Oy |
0 Takip |
65 Bölümlü Kitap |