Yeni Üyelik
64.
Bölüm

~ ÖZEL BÖLÜM 2 ~

@marsmelegi

-" Bana bu kadar sokulma be hatun . Ben az sevmeyi bilmeyenlerdenim ... "

Yazar'dan

-" Yağız rahat dur oğlum , Yiğit gel buraya orası cızz . Ateş bıraksana elbisemin askısını ya . Yağız , Yiğit , Ateş haaaa yeter yaaaa !!!! " Koca salonda yankılanan sesiyle üçü de hareket etmeyi kesmişti .

-" Bir daha elbisemle uğraş bak ben sana neler yapıyorum Ateş . Ya bir rahat dur Aşkım bir kaç saat sonra kardeşinin düğünü var , senin yaptığına bak . " Oğlu Yağız'ı kucağına alıp Ateş'in kollarına bıraktı .

Kendisi de Yiğit'i alıp oturma odasından çıktı . Oğulları düğün öncesi kıyafetlerini berbat ettiği için eve gelmişlerdi .

Daha doğrusu oğullarının suçu yoktu . Hayatının anlamı olan adam küçücük çocuklara dondurma verip , onları yalnız bırakınca sonucu herkes tahmin edebilirdi . Eller , ayaklar , elbiseler ve saçlar sadece dondurmaydı .

Bu akıllı oğulları yemek yerine ,oynamayı seçmişlerdi .

Arkasından gelen eşi evi kilitleyip arabayı açmıştı . Arkada ki çocuk koltuğuna Yiğit'i yerleştirip , Yağız'ın oturmasına yardımcı oldu .

Son kontrollerini de yapıp çalan telefonuna baktı . Alper o kadar çok arıyordu ki ....

-" Keşke sen gelmeseydin Aşkım . Alper'i yalnız bırakmış gibi olduk . " Hikaye sürücü koltuğuna geçip emniyet kemerini bağladı . Ateş'te arabaya binerken konuşuyordu .

-" Hayatım nasıl seni yalnız bırakayım , hem öyle olsa bile aklım sende kalırdı . " çalışan araba ile düğün salonuna doğru yol aldılar . Hikaye oldukça profesyonel araba kullanıyordu .

Bunu da Ateş'e borçluydu . Biraz zoraki de olsa öğretmişti ona .

Düğün salonuna gelmeleriyle arabadan indiler . Oğullarını ortalarına alıp ellerini tutarak içeriye girdiler .

Bir sürü kişi gelmişti . Çoğusunu tanımıyordu Hikaye . Yağız ve Yiğit'i Zeynep Halasına bırakıp Ada'nın hazırlandığı odaya gitti .

İçeriye girdiğinde telaşlı kişi gözüne çarpmıştı . Ada oturduğu koltukta ayna karşısında kendine bakıyordu .

Arada da annesine eliyle bir şeyler söylüyor , ofluyordu . Yanına gidip elini omzuna koydu . Aynada çarpışmıştı gözleri .

-" Heyecan yapma Ada . Hem çok güzel olmuşsun , Alper düşüp bayılmasa iyidir Omzunu . " komiğine gitmişti Ada'nın . Omzunda ki ele dokundu . Hikaye'nin desteğini bu süre zarfında çok hissetmişti .

Yaramaz yeğenlerine rağmen bir an olsun yalnız bırakmamış , yanında olmuştu . Gelinliğin eteklerini tutan ellerini serbest bırakıl cevap vermişti .

Titremesine rağmen hemde .

-" Teşekkür ederim . Sende çok güzel olmuşsun . "

-" Torunlarım nerede Hikaye kızım ? " Zerrin Hanım'ın sorusuyla gözlerini aynadan çekip annesine baktı .

-" Zeynep Halamın yanındalar . "

-" Ben o zaman onların yanına gideyim . Nasıl da özledim yavrularımı . "Aslında şu an torunlarını bahane edip odadan çıkmak istiyordu .

Kızının evleniyor olmasına üzülüyordu . Biraz daha o odada kalırsa dayanamayıp ağlardı .

Odadan çıkıp dediği gibi torunlarının yanına gitti . Koca masada onlar hariç kimse yoktu . Pelin'i kucağına oturtup yanağından öptü . Ardından da hiç yerinde durmayan Yağız ile ilgilenmişti .

-" Ağlamamak için nasıl da kaçtı odadan . "

-" Öyle deme Ada . Senin evlenmene çok üzülüyor . Anne yüreği işte . " içerli bir nefes verip bıraktı . Annesini özledikçe evinin duvarında ki asılı tabloya bakıyordu .Hayatında aldığı anlamlı hediyelerden birisiydi .

*********

Nikah masasında oturan çiftin ikisi de heyecanlıydı . Alper , Ada'nın titreyen ellerini avuçlarının arasına aldı . En azından yalnız olmadığını bilmek onu rahatlatırdı .

Nikah memurunun sorduğu sorulara verilen cevaplar ile salonda ki herkes alkışlamıştı .

-" Ayağına bas Ada . Basarken de benim için dua et de şu bekar halimden bir kurtulayım . " Nikah şahidi olan Hüseyin bir an mikrofonun açık olduğunu unutup bunları demişti .

-" Salak bu adam valla . Şimdi salonda ki bütün bekar kızların dikkatini çekti . Vay haline . " Hikaye koluyla vurup susmasını işaret etti . Omzunu kaldırıp indiren Ateş somurtarak ileriye bakmıştı .

Bir kere dediklerinde haklıydı . Arkadaşı salaktı .

-" Yağız , Yiğit aslan oğullarım bana gerçeği söyleyin . Bu Hüseyin amcanız salak değil mi ? Ben doğruyu söylüyorum . " destekçi bulmak amacıyla oğullarına doğru konuşsa da onlar kendisini kaale almamıştı .

Tek odak noktaları Babaannelerinin verdiği pastaydı .

-" Bir pasta için satıldık iyi mi ? Çocuk , çocuk sizler benim yavrularımsınız . " Onların yine kendisini kaale almayışı ile annesinin uzattığı iki çatalın ucunda ki pastayı hızla yedi .

Küçük çocuklar yemek için eğildiklerinde pastasız çatala şaşırmış , ardından da babalarına dönmüşlerdi .

-" Anne ! " pek anlaşılmasa da bağırtısı annesinin dikkatini çekmişti . Küçük parmağı ile babasının ağzını gösterdi .

Hikaye artık bu duruma alışmıştı çünkü kocası her defasında mamalarını yediği için şikayet etme yöntemleri buydu .

Yiğit'te parmağıyla çatalı gösteriyordu . Yavrularının yemeklerine göz diken hain bir baba ...

-" Ateş bıraksana yesinler ya . Şimdide mama bitti , pastalarına mı göz diktin ? " Ateş ağzındaki yavaşça çiğnemeye devam etti . Karısına cevap vermek istemiyordu .

-" Bak nasıl da çocukların gözüne baka baka yemeye devam ediyor . Annelerinin bir taneleri ben şimdi size pasta getiririm tamam mı ? "

-" Sen niye getiriyorsun ki ? Alper , damat bey !!! " bağırtısı bir kaç kişinin dikkatini çekse de o bağırmaya devam etti . Alper konuştuğu kişilerden müsaade isteyip yanların geldi .

-" Efendim Ateş abi ? "

-" Şu masayı pastayla donat . Benimkiler pasta istiyor da , bir kaç kişi onların hakkını yemiş . "

-" Vay şerefsizler ! Küçük çocukların pastasını niye yiyorlarsa , iste verelim ama değil mi ? Ben hemen getirteyim abi . " şerefsiz lafını duyunca hafif kalkmıştı ama sonra geri oturdu ne de olsa kendi yemişti .

Alper gözden kaybolduğunda Hikaye havaya kaldırdığı kaşları ile ona baktı . Ne yaparsa yapsın bu adama olan aşkı büyüyordu . Hele de şu an . Yüzündeki o ifade ile ellerini yanaklarına koyup okşadı .

Anında aşk dolu bakışları Hikaye'yi bulmuştu . Hikaye bir eliyle saçlarını düzeltip adamın yanağına öpücük koydu

-" Seni seviyorum Alın Yazım . "

-" Ben de seni seviyorum Orkidem , ömrüm ... "

-" Ama çocukların yiyeceklerini bir dahakine yeme tamam mı ? " koca kahkaha atıp , Hikaye'yi gövdesine yasladı . Hikaye onun gövdesine sokulup başını kalbinin üzerine koymuştu .

-" Bana bu kadar sokulma be hatun . Ben az sevmeyi bilmeyenlerdenim ."

 

 

Herkese merhaba <3

Umarım beğenmişsinizdir <3

Unutmayın Alın Yazım ailesi bu kitapta , bu satırlarda sizleri bekliyor , özledikçe gelip okuyun bea :)

 

Loading...
0%