Yeni Üyelik
67.
Bölüm

~ ÖZEL BÖLÜM 5 ~

@marsmelegi

-" Sen güzel olan her şeyin bi fazlasısın ... "

Yazar'dan

-" Ateş , çocukların üstünü giydirdin mi ? Biraz acele et aşkım , geç kaldık . Bizi bekliyorlar . " ellerini beline koymuş , merdivenlerden yukarı doğru bağırıyordu Hikaye .

Aceleci bir tavırla bileğinde ki saate de göz atmayı unutmuyordu . Pelin elinde ki çikolatayı sehpaya koyup ablasına döndü .

-" Abla ben içecekleri alıp arabaya gidiyorum . "

-" Tamam canım , Eğer taşıyamazsan bırak Ateş taşır . "Onun mutfağa doğru ilerleyişi ile sıkıntıyla nefesini verdi . Tüm aile onları piknik yerinde bekliyorlardı ve ailesi henüz hazır değildi .

Hızlı adımlarla yerde duran piknik sepetine göz attı . Hiçbir şeyi unutmamış , her şey tamamdı .

-" Orkidem , hazırız biz . " merdivenden inen üçlüye baktı . Oğulları aynı model farklı renk giyerken , eşi de ona verdiği kıyafeti giymişti .

Kendini zoraki tutup , dudaklarını ısırdı . Piknik alanına gidene kadar bir şey belli etmemesi gerekiyordu .

Yoksa Sinem ve Ada onu mahvederdi .

-" Benim yakışıklılarım ne güzel olmuşsunuz siz öyle . " Yiğit sevgi yumağı bir şekilde gülerken Yağız suratını somurtarak gözlerini devirmişti .

Asabi tavrı aynı Ateş gibiydi . Pardon eski Ateş gibiydi .

-" Anne ben Yiğit ile aynı şeyleri giymek zorunda değilim . " bunu söylerken her ne kadar ciddi olsa da henüz dişi çıktığı için orada ki boşluk komik gösteriyordu .

-" Aynı şeyler değil ki oğlum . Bak renkleri farklı . " bu dediğine sadece göz devirmiş , yerde duran topu sertçe alarak evden dışarıya çıkmıştı .

Onun arkasından şok içinde bakan Hikaye'nin yanına Yiğit gelmiş ve yanağına kocaman bir öpücük bırakmıştı .

-" Annecim sen ona bakma . Henüz şu diş meselesini atlatmış değil . " anlayışla kafasını salladı Hikaye . O da olsa atlatamazdı . Ne de olsa eşi yanlış dişi çekmişti .

Sağlam olanı !!

-" Ben nereden bileyim sallanan dişin o olmadığını . Hem ipi bağlarken sallanıyor gibiydi . Kapıyı çarparken fark ettim ama iş işten geçmişti . " Ateş'e sinirli bir bakış attı .

-" Benim hatırladığıma göre o gün sen diş konusunda bir numaraydın . Hatta diş doktorluğu bile okumayı düşündün . " gözlerini kaçıran koca adam derince yutkundu . Etrafı dört dönen gözleri en son yerdeki sepetlerde durmuştu .

-" Aaaa ben şunları arabaya götüreyim . Yerde kalmasınlar yazık !! " acelece yerden onları alıp koşturarak evden çıktı .

-" Babam eskiden de bu kadar komik miydi anne ? " babasının bu korkak ve kaçıp duran haline gülerken konuşmuştu . Dış görünüş olarak aynı Ateş'ti . Fakat hal ve hareketleri tamamen kendisine çekmişti .

-" Senin bu baban var ya Yağız'ın büyük hali , kopyasıydı . Nemrut , odun , kütük , ayı bir insandı . Tabi ben zamanla onu budadım bu haline getirdim . Bu halleri tamamen benim eserim yavrum . " havalı bir şekilde saçlarını arkaya savurmuştu .

Yiğit her zaman ki gibi hayran hayran bakıyordu annesine .

-" Aferin benim anneme . Büyüyünce senin gibi bir kadınla evlenmek istiyorum . " oğlunun saçlarını okşayıp yanağına öpücük bıraktı .

Gururlanmıştı galiba . Oğlu onun gibi birisi ile evlenmek istiyordu.

***********

Arabanın durması ile aşağı inmiş , az ileride ki oturan diğerlerine el sallamışlardı . Sedat , Alper ve Hamdi bey ayağa kalktığında hoşnutsuzca Ateş'in üzerine baktılar . Dördü de aynı kıyafeti giymişlerdi .

Bir nevi bu kadınların işiydi . Hikaye kahkaha atarak eşine baktı . Ateş diğer erkeklere bakıyordu . Bildiğin hepsi pişti olmuşlardı .

Aynı renk , aynı model kıyafetler ...

-" Orkidem ya !! "

-" Aşkım ya !! " takliti sonucunda Ateş hızlıca kendisine dönmüştü . Araba koltuğunda ki su şişesini açık camdan alıp kapağını açtı .

Hikaye ne yapmak istediğini o an anlayıp tabana kuvvet koşmaya başlamıştı .

-" Gel buraya Hikaye hanım . " bağırarak o da peşinden koşunca Hikaye ellerini ona doğru sallamıştı .

-" Bana ismimle hitap etmesene . Orkidem ne güne duruyor !! " Ateş onun konuşmaktan düşen hızını fark etmiş daha da hızlanarak belinden tuttuğu gibi durdurmuştu .

Ağzı açık olan şişeyi döker gibi yapmaya başladı .

-" Ateş dökme bak akşama doğru hava serinler falan hasta olurum Sonra öhüöhüöhü diye öksürürüm . Yazık bana . " gözlerini koca koca açmış , dudaklarını büzmüştü .

-" Hem sen bana kıyamazsın ki . " Ateş burnunu saçlarına doğru götürüp derin bir nefes aldı .

-" Doğru sana kıyamam . " elinde ki şişenin ağzını kapatıp , belinde ki duran elini sıkılaştırıp diğerlerinin yanına gittiler .

-" Hikaye hoş geldin canım . " Sinem elinde ki tabakları masaya koyup , Ada ile kendisine doğru gelmişlerdi . Hafif çıkıntılı karnı belli oluyordu ikisinin de .

Evet hamile idiler . Hamilelikleri birer ay farklaydı . Onlara kocaman gülümseyip Ateş'ten ayrılarak yanınlarına gitti . Biraz sarılmak zor olsa da hasret gidermişlerdi .

-" Hoş buldum canım . Eee nasılsınız ? Nasıl gidiyor hamilelik . " Sinem elini karnına bastırıp gülümsedi . Ada ise yüzünden hiç eksik olmayan gülümsemesi ile kendisine bakıyordu .

-" Biraz zor geçiyor ama güzel . Bu his gerçekten çok tuhaf Hikaye . " ellerini hızlıca hareket ettirerek konuşmuştu Ada. İlk öğrendiğinde o kadar çok ağlamıştı ki . Hatta bebeği istemediğini bile düşünmüştüler .

-" Hepimiz birbirimize destek olacağız . Üçümüzü de zor günler bekliyor ne de olsa . " Hikaye başını sallayıp eşine doğru baktı . Diğer erkeklerle konuşup , kıyafetlerini tartışıyorlardı .

-" Üçümüzün eşi de çok anlayışlı . Bize yardımcı olurlar . "

**********

Hamdi Bey elindeki koca tabağı masanın ortasına koyarak en baş köşeye oturmuştu . Etrafı saran o muhteşem koku ile Hikaye kocaman yutkunmuştu .

Hemen oradaki şeylerden yemek istiyordu . Diliyle dudaklarını yalayıp hemen yan tarafta ki limonu eline aldı .

Bunları yeşilliklerin üzerine sıkıp yiyecekti .

-" Afiyet olsun . " herkesin yemeğe başlayışı ile masada ki her şeyi tabağına koymuştu .

Tam ağzına atıp yiyecekken ayağına vurulmasıyla karşısına baktı . Sinem gözleriyle Ateş'i işaret ediyordu .

O tamamen planı unutmuştu . Tamam dercesine kafasını sallayıp aniden sandalyesinden kalktı .

Tüm gözler ona çevrilmiş , merakla bakıyordu . Çantasından filmli fotoğraf makinesini çıkartıp havada salladı .

-" Bu güzel günü ölümsüzleştirelim ." en baş köşeye Hamdi babasının yanına gidip hafifçe çömeldi .

Bir kare , kocaman aile.

Sıradan bir kağıt parçası olsa da bir çok duyguyu barındırıyordu .

-" Çok güzel çıktık . " ellerinden ki titremeyi saklayarak eşinin yanındaki sandalyeye oturdu . Ateş önündeki yemeği yiyordu . derince öksürüp dikkatini çekti .

-" Ateş burada kaç kişiyiz . Ada ve Sinem'in bebeklerini de sayarsak . " Ateş ilk başta buna anlam vermese de dikkatle saymıştı .

-" 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ...... 15 , 16 kişiyiz ."

( Canolar 16 kişi kim diye sorarsanız . Ateş , Hikaye , Yağız , Yiğit , Pelin , Zerrin , Hamdi , Makbule Nine , Sinem , Sedat , Haktan , Selin ( Sinem'in ikinci çocuğu ) , Karnındaki bebeği , Ada ve karnında ki bebeği , Alper , )

Hikaye tam da tahmin ettiği cevapla kınarcasına eşine baktı .

-" Sen saymayı unutmuşsun Hayatım . Tekrar say lütfen . " Ateş anlamsızca tekrar saydı .

-" 16 kişiyiz işte Orkidem . "

-"Bak hayatım 1 , 2 ,3 , 4 , 5 ..... 15 , 16 " dedikten sonra sabırsızca karede ki karnına parmağıyla dokunup " 17 kişiyiz . "

Ateş donup kalmış bir halde karede ki parmağını dokundurduğu yere baktı . Baktıkça gözleri doluyordu .

-" Sen , sen ... Tekrar hamileyiz !!! " ayağını havaya kaldırarak sanki gitar çalıyormuşçasına hareketler yapıyordu .

-" Tekrar hamileyiz !!! "

 

 

Hello canolar <3

Bölüm nasıldı ? Hikaye tekrar hamile ve bunu mükemmel şekilde söyledi Ateş'e .

Özel bölümler devam edecek aşkolar . Belki hamilelikle alakalı bir özel bölüm atarım inşallah <3

 

 

 

 

 

Loading...
0%