Yeni Üyelik
68.
Bölüm

~ ÖZEL BÖLÜM 6 ~

@marsmelegi

 

Yazar'dan

 

-" Gülümsemesini özledim , üzerime sinen kahkahalarını , seninle saçmalamalarımızı , o değil de ben seni çok özledim . " Ateş yanağından akan gözyaşlarını hafifçe silip elinde ki çerçeveye baktı .

Ömrü olan kadın öyle güzel gülümsüyordu ki ...

-" Sensiz geçen şu 3 gün nefesim kısıldı , yaşam durdu . Sen olmayınca buram buz gibi . Sensizlik bir iklim adı gibi şimdilerde . " burnunu çekip ağlamaya devam etti Ateş .

Karısını özlüyordu .

-" Orkidem beni bırakıp gittin . Ben sensiz nasıl yaşarım . " oturma odasına giren Hüseyin hala ağlamaya devam eden arkadaşı ile derince nefes almıştı .

Bir türlü susturamıyorlardı . Evet kayıpları acıydı ama bu şekilde de harap edemezdi ya kendini .

Giden gidiyordu . Üzerinde ki siyah takımını düzeltip , cep kısmında ki fotoğrafı düzeltti . Kolunda ki saate göz attığında cenaze için saatin yaklaştığını fark etti .

Ateş'in yanına yaklaşıp omzuna dokundu destek için .

" Ateş üzme kendini kardeşim . Gidenle gidilmiyor , zaten hepimizin sonu ölüm değil mi ? Üzme kendini , hadi sil gözlerini de cenazeye gi- Allah seni kahretmesin şerefsiz , p*zevenk . Lan p*ç bende diyorum teyzesinin ölümüne üzülüyor . " az önce destek için dokunan eliyle sertçe vurmuştu .

-" Lan vurmasana , hem ben teyzemi hayatım boyunca sadece 3 defa gördüm ne onun için ağlayacağım . Ben Orkideme ağlıyorum . " kafasına yediği şaplakla çerçeveyi sehpaya koymuştu .

-" Lan salak arkadaşım eşin sadece 1 haftalığına halasının yanına gitti . " bana ne dercesine omzunu hareket ettirip kendinden uzaklaşan Ateş'e baktı .

-" Benim eşim hamile . Onun yanı benim yanım . O halası ne diye zorladıysa hem insan ' evladım sen de benim yeğenimin eşisin , sen de gel istersen ' demez mi ya ? Eşimi kaçırdılar benden . Evlatlarım , paşalarım , zamanında onlar için at olduğum oğullarımı da aldılar . Ben nerelere gidem ya !!! "

Hüseyin koca koca gözlerle ona bakıyordu . Bazen bu aşık arkadaşına şok oluyordu . Müptela olmuştu Hikaye'ye . Hele şu ikinci hamilelikten sonra .

-" Ateş cenaze saati geldi hadi gidelim artık . "

********

2 gün sonra ...

Hikaye şişik karnına rağmen bahçede ki çamaşırları yavaşça toplamaya başladı . Rize havası ona çok iyi gelmişti . Burada ki kuzenleri ve akrabaları ile anlaşmış , hepsi ona iyi davranmıştı .

Ama içinde ki hüzne engel olamıyordu . Eşini çok özlemişti . Maalesef burada pek telefon çekmiyordu .

Etrafta ki yeşilliği sağlayan ağaçlar buna engeldi . Belki de günde onlarca defa arıyordu ama çalmıyordu .

Eliyle karnına baskı yapıp son büyük çarşafı da almıştı ki gördüğü suretle geriye doğru sıçramıştı . Ona doğru kocaman gülümseyen kişiye kurban olurdu .

Dudakları titriyor , gözleri doluyordu . Sanki karnında ki bebeği de bunu hissetmiş gibi tekme atıyordu .

-" Hercaim . "

-" Orkidem . " kollarını açmasıyla kocasına sarılmıştı . Karnından dolayı bu biraz zor olsa da Hikaye engel tanımadan onun kalbinin üstüne kafasını koymuştu .

-" 5 gündür şu sesine , bakışlarına , kokuna , her zerrene özlem duyuyorum . Seni ölesiye özledim ömrüm . "

-" Ben de çok özledim Hayatım . Burnum da tüttün valla . Hem kızımızda , oğullarımızda özledi seni . " Ateş iki elini de karnına koymuştu . Hissettiği o tekmeler ölüm gibiydi . Mucize gibiydi .

-" O junior Ateşleri bilmem ama kızım beni özlemiş . " gözlerinde ki yaşları elinin tersiyle silip , karısına baktı . Orada ki ışıltıları görememek onu baya etkilemişti .

-" Bir daha bensiz bırak Rize'yi , markete bile gidemezsin . " Hikaye'nin kafasını kendine yaklaştırıp derince öpüp , kokusunu soludu . Cennet gibi olan kokusuna hasret kalmıştı .

-" Ateş bırak marketi , odadan odaya geçerken bile iki defa düşüneceğim . Ben böyle olacağını bilmiyordum ki . İlk defa ayrı kaldık ve bu ağırmış . Benlik değil ." Ateş elini beline atıp ovalamaya başladı . Hikaye bunu bile özlemişti .

Buraya geldiğinden beri bel ağrısı çekiyordu .

Çekindiği için kimseye de söyleyememişti . Eşi daha gelir gelmez fark etmiş olmalıydı .

-" Şu sırta bak semsert olmuş . Kimse masaj yapmadı mı ? Seni bir daha göndereni evire çevire s*ks- dövsünler . " karısını göbeğine diğer elini götürüp hafifçe yukarı kaldırdı .

Karısının rahat bir nefes verdiğini hissediyordu . Küçük kızı oldukça kiloluydu şimdiden .

Şans eseri internette rastlamış ve kadının rahatladığını görmüştü . Buraya gelmeden önce hep yapardı eşine .

Yakında ki çardağa oturdular . Hala eliyle masaj yapıyordu .

-" Hoş geldin Ateş . " Elinde sepetle gelen Zeynep hanıma baktı . Onu artık pek sevmiyordu .

-" Hoş bulduk Zeynep Hanım . "

*************

Kocaman bir masa dışarıya kurulmuş , üzeri bir sürü çeşit yemeklerle donatılmıştı . Her bir aile üyesi Ateş'e kaçamak bakışlar atıyordu .

Nedeni ise masa kurulduğu andan bu yana ilgilendiği tek şeyin Hikaye'nin ve oğullarının tabağı olmuş olmasıydı .

-" Yiğit sarmadan uzak dur içinde kuş üzümü var , Yağız tatlıya dokunma tarçın katılmış , Orkidem tabağındakiler hepsi bitecek . "

-" Tamam Ateş ."

-" Okey babacık . " Yiğit'e her ne kadar sert bir bakış atmak istese de bunu yapamıyordu . Özlemişti keratayı .

-" Tamam . " Yağız her zaman ki Yağızdı . Kendinden ödün vermeyen haline sırıttı Ateş .

-" Ateş Bey çok düşünceli bir babasınız . " Hikaye çaprazında oturan kuzenine sertçe baktı . Bu kızı hiç sevmemişti .

Eşinin Ateş olduğunu öğrendiğinden beri sosyal medyada aramış durmuş , bulduğunda ise durmadan aramasını , sesini merak ettiğini söylemişti .

-"Düşünceli , eşine sadık bir kocayım da . Bu kısmı unutmayalım . "

 

 

Herkese merhaba canolar <333

Beğendiniz mi özel bölümü ?

 

Loading...
0%