Yeni Üyelik
69.
Bölüm

~ ÖZEL BÖLÜM 7 ~

@marsmelegi

 

Yazar'dan

-" Orkidem hadi kalk artık ! Bak daha sabah sporumuzu yapmadık . " Hikaye başında dikilip , durmadan konuşan kocasına kınarcasına bakmıştı .

Üzerinde ki yorganı tüm çekmelerine rağmen daha da sıkı tutup , çenesine kadar örtünmüştü .

-" Ben sabah sporu olarak sadece yataktan kalksam olmaz mı ? Hem kızımızı üzmeye , rahatsız etmeye gerek var mı Aşkım ? " büzdüğü dudaklarla kocasının gözlerinin içine bakıyordu .

He dese şu dakika hemen uyuyabilirdi .

-" Hayır bu sefer bunları yemeyeceğim . Hemen kalk yataktan . " Ateş ellerini karısının beline koyup , yavaşça yataktan kalkmasına yardımcı oldu .

Neredeyse günler kalmıştı doğuma . Karısı ve bebeğinin sağlığı için spor gerekliydi .

Ne kadar çok spor , o kadar kolay bir doğum ...

-" Ya Ateş ne kadar acımasızsın . Ben tüm gece bel ağrımdan uyuyamadım , şimdi çok güzel bir pozisyon bulmuşken kaldırdın . " Sabahlığını hırsla üzerine giyinirken hala kocasına söyleniyordu .

Ateş'e yandan bir bakış attığında onun kendisini tınlamadığını görünce , yastığı suratına doğru fırlattı .

-" Beni dinlesene ! " Ateş suratına gelen yastıktan geriye doğru giderken karısının sözleri ile yavaşça ona yaklaşıp , belinden tuttu . Şişkin karnından dolayı biraz mesafe oluşsa da sorun değildi .

Kadının dudaklarına küçük bir öpücük koyup , burnunu boynuna götürdü . Hamilelikten dolayı epeydir hasretti ona . İçine çektiği bu güzel koku ile bir defa daha dudaklarına öpücük bırakmıştı .

-" Senin her zerrene biraz daha aşık oluyorum. "

************

Bir kez daha çömelip kalktı Hikaye . Defalarca bu hareketi yapmaktan yorulmuştu . Hemen yanı başında duran Kocası gözlerini ayırmadan ona bakıyordu .

Bir an vazgeçer gibi olsa anında eşi tarafından engelleniyor , hareketi yapmaya zorlanıyordu .

Sıkıntılı dolu bir nefes verip , ağlamalı sesler çıkardı . Ne derse desin dinlememiş ,hatta tehditleri bile umursamamıştı . Koca adam biliyordu , daha doğrusu çözmüştü işi .

Karısı koltukta geceyi geçirme tehdidi ettiği vakit dinlemiyordu . Çünkü karısı onsuz bir gram uyuyamıyor , gece yanına geliyordu .

İkisi de koltukta uyuyor , sabah kalkınca da birbirlerine sarılıp , bir daha bunu tehdit olarak kullanmayacağını söylüyorlardı .

Hikaye artık işe yaramayan kozla sıkılmıştı .

-" Ateş Biz Türkler Anadolu'ya göç ederken ; Çinliler falan bizim arkamızdan ' gerçekten gittiler mi lan ... ' diye baktıkları için gözleri kısıkmış . " Hikaye sırf dikkati dağılsın diye anlattığı bir kaç saçma şeylerden ibaretti bu söylediği ...

Ateş her defasında konuşunca gülecekmiş gibi olsa da anında kendini durduyordu . Çünkü karısının da istediği buydu .

-" Şey bir de benim aklıma bir şey takıldı . Eskiden evlilik ; beşikte kertmeyle başlar ölünce biterdi ya . Şimdi elektrik alınca başlıyor , şarteller atınca bitiyor değil mi ? " ciddi ciddi kocasına bunu sormuştu .

Hatta alacağı cevabın meraklılığı ile tüm ciddiyetle ona bakmaya başlamıştı .

Bir an hamileliğin verdiği duygularla da sormuştu bu kafasına takılanı .

Ateş ona dediği ile daha fazla dayanamamış kahkaha atarak gülmeye başlamıştı . Ellerini dizlerine koyarak eğilmişti . Hikaye ile kalakalsa da neye güldüğünü bilmeden o da gülümsemişti .

-" Aşkım sen her geçen gün kendini daha da geliştiriyorsun . Şarteller ha güzel espri . " eğili durduğu için karısının ifadesini görmüyordu . Hikaye kocası konuştukça gülümsemesini silmiş , somurtmuştu .

-" Ben espri yapmadım Ateş . Sana ciddi ciddi sordum ama görüyorum ki kocam beni komik buluyor . " boynunda ki havluyu sertçe yere fırlattı . Ateş an ve an gülmesi kesilmiş , korku ile geri doğrulmuştu .

Şunca ay boyunca tek bir şeyden uzak durmaya çalışmıştı . Hamile karınla asla ters düşüp , trip yeme .

Hatta onun dediklerine , hareketlerine gülme ...

-" Şalter sorumu komik buldun demek Ateş Bey . Sen nasıl beni ciddiye almazsın . Ne de olsa ben tatlı bir- " Ateş hayır dercesine hem ellerini sallamış , hem de kafasını bir o yana bir bu yana götürmüştü .

-" Biliyorum sen tatlı bir annesin . Seni ciddiye alıyorum Orkidem . Hadi şimdi gidip güzel bir tatlı yiyelim seninle . Sonra da istersen hamburger yemeye de gideriz . Hatta kağıt helva da alırım . Sonra , sonra pamuk şeker veya bardak ta mısır . Orkidem sen ne güzel gülüyorsun öyle . "

Korkudan ağzına geleni söylemiş , karısı gülümsedikçe de susmamıştı .

-" Olur Kocacım yiyelim . Ayy sen ne güzel şeyler söyledin az önce ya . Ama bak kontrole gidince doktora söylersen çocuğu doğurmam ona göre . " Karısının konuşa konuşa spor odasından gidişi ile olduğu yere çömelmişti .

Kesinlikle dayanmaya devam etmeliydi . Sayılı günler kalmıştı . Sayılı gün çabuk geçerdi ne de olsa .

*******

Önünde ki hamburgerden kocaman bir ısırık alan Hikaye , ağzının kenarlarına bulaşanları peçeteyle silmiş , oğullarına ve Pelin'e kocaman gülümsemişti .

Çıtır çıtır patateslerin ağzına dağılışına bayılıyordu .

-" Abla doktor sana bunu yasaklamadı mı ? " Kardeşinin ağzından çıkanlarla patatesi elinde kalakalmıştı. Derince ağzındakileri yutup parmağıyla kocasını gösterdi .

-" Fikir ona ait , beni yemem için zorladı . Hem ben tatlı bir anne olduğum kadar tatlı da bir eşim . Kocamın lafını dinlemeliyim . " Hınzır gülüşü yüzüne yayılmış bir şekilde kocasına küçük bir öpücük attı .

-" Ya ya nasıl zorladım bir bilseniz . Bir elimde av tüfeği , bir elimde de maket bıçağı o derece yani "

-" Sus Ateş . Ha bu arada patateslerini yiyecek misin Hayatım ? "

 

 

 

 

Herkese merhaba canolar 💚💚

Nasılsınız ?

Umarım beğenmişsinizdir 💋

 

Loading...
0%