Yeni Üyelik
8.
Bölüm

~ALINTILAR~

@marsmelegi

1.Alıntı

-" Sana aşık olmam , deli gibi sevmem seni affetmiş olmam anlamına gelmiyor ." şaşırmıştı . Ne zannediyordu hemen affedeceğimi mutlu mesut yaşayacağımızı mı ? Bir kere içimde kalırdı .

-" Sabah kıyafetlerinin hepsini toplamış ol . Bu odada sana ait bir parça bile olmasın . Hepsini bodrum katındaki odaya yerleştir . Artık orada kalacaksın Hayatım . " ben konuştukça o şaşırmış , ağzı açık bile şekilde kalmıştı . En sonda dediğimle gülümser gibi olsa da eski o şaşkınlığa geri döndü .

-" Ama ben nasıl kalayım o odada ? " tek kaşımı kalkarak ona baktım . Sinirden ellerimi yumruk yapmıştı . İlk geldiğimde en orada kalmıştım ama .

-" Ben kalmıştım ama . Hem de kış mevsiminde . Sen dua et yaz ayına girmek üzereyiz . Yoksa kıçın donardı . " dumura uğramış , utanmıştı . Sakince kafasını sallayarak beni onayladı . Bir an vazgeçmek istedim sadece bir an . Onun pişman olduğunu biliyordum .

2.Alıntı

-" Orkidem !! " elindeki çiçek ile bana seslenişi ve yaptığı hareketle gülümsemiştim . Onun ne işi vardı ki burada ?

-" Kuledeki prensesim . At kızıl saçlarını aşağıda tırmanayım oraya . Bitsin artık bu ayrılık da ."

-" 14 Şubat bugün Orkidem . Evet de teklifime kaçırayım seni oradan . " şebeklik yapıyordu şu an karşımda koca adam .

-" Beraber Tarhana Çorbası içmeye gidebiliriz mesela seni kaçırdıktan sonra . " kocaman bir kahkaha attım . Benden daha çok sevdiğine inanmaya başlayacaktım artık bu çorbayı . Ölümüne seviyordu .

-" Senin bu Tarhana çorbası sevdan beni bitiriyor . Doğru söyle benden daha çok seviyorsun değil mi ? " Şakasına söylediğim şeyi ciddiye almışa benziyordu . Büyük bir abartıyla bağırarak

-" Hayır , hayır öyle bir şey asla yok . Tarhana Çorbası kim , sen kim Orkidem . Zaten içinde sana olan aşkım var diye seviyorum o mereti . "

-" Hadi daha fazla bakma oradan da aşağı , yanıma gel . " bende gitmek istiyordum ama Makbule Nine kızar mıydı ki ? Galiba birazdan cevabını öğrenecektim çünkü Makbule Nine kendinden hiç beklenmeyecek bir performansla Ateş'e doğru yürüyordu .

Bir dakika elinde niye vuracakmış gibi tutuyordu o bastonu . Yoksa ...

-" Ateş kaç ! Çabuk "

-" Niye kaçacak mı- ahhh Kafam !!! " o bastonu hiç acımadan kafasına geçirmişti . Acı içinde bağıran Ateş galiba artık ne demek istediğimi anlamıştı . Tabana kuvvet koşarken Makbule Ninede peşinden gidiyordu .

Arkasından kovalanmasına rağmen bana küçük bir öpücük attı .

-" Bekle beni Orkidem . Kurtaracağım seni bu yaşlı cadıdan . "

-" Benim kurtulamam gerekmiyor şu an sen kendini baston darbelerinden kurtar yeter . "

-" Gel buraya kafana bir tane daha geçireyim de gör yaşlı cadı kimmiş ."

3.Alıntı

-" Nasıl konuşuyorsun ? Bildiğin küçücük çocukla kavga ediyor , kendinle onu kıyaslıyorsun hayatım . " omuz silkeleyerek bütün dikkatini tekrar kucağındaki çocuğa vermişti ki bu çok kısa sürdü . Işık hızıyla bakışları tekrar ömrü olan kadına döndüğünde kelimeyi yeni idrak ediyordu .

-" Hayatım mı ? Hayatınım dimi senin , he valla öyle . Sende benim hayatımsın , hayatım . " ortamın sessizliğinin farkında olmadan söyledikleriyle oturma odasından kahkaha sesleri yükselmişti .

-" Eşek herif ! " kınayan bakışlarla torununa bakan Makbule Hanım aslında bu duruma seviniyordu ama kızmadan da edemiyordu .

-" Aşka yakalandın nihayet Ateş . Seni de kılıbık erkek tayfası grubuna ekler miyiz yakında ? Çünkü ben o gruptayım . " Sedat son anda eklediği cümleyi kendisine tehditkar şekilde göz hapsine alan karısı Sinem için söylemişti . Aslında yalanda değildi .

-" İsmini pek sevmedim . Onun yerine Hayatını Eşlerine Adayan Herifler olsun . "

-" Hım beğendim bunu , hayata geçirmeliyiz . " İlk başta odadaki herkes bunu şaka zannederken ikisinin birden cebindeki telefonlarını çıkarmasıyla şaşırmışlardı . Kısa süren oyalanmadan sonra etrafı dolduran mesaj seslerinin ardından Sedat başını kaldırarak

-" Hoş geldin HEAH 'ya " .

-" Siz ciddisin ! "

Sinem şaşkınlıktan büyümüş gözleri ile eşi Sedat'a bakıyordu .

 

Loading...
0%