Yeni Üyelik
44.
Bölüm

~A.Y~ 41. BÖLÜM

@marsmelegi

-" Hep dik başlı ol Orkidem . Çünkü eğilince tacın düşüyor "

 

Yazar'dan

Ellerinde ki kahveler ile beraber koyu bir sohbette olan ev halkı saatin farkında değildi . Öyle ki Hikaye bile kucağında uyuyan küçük Haktan' ın uyuduğunu anlamamıştı . İçlerinden sadece biri bu durumu görüyordu ve bundan hiç memnun değildi .

O kişi tabi ki de Ateş'ti .

Ateş saçan gözlerle çocuğun her bir karışına bakıyor , Karısına yaklaşmaması elinden geleni yapıyordu . Yaklaştığı an da eliyle uzaklaştırıyordu . Hikaye yanı başında sürekli çocuğu kendisinden uzaklaştıran Ateş ile sıkılmış bir tavırla ondan tarafa baktı .

-" Ne yapıyorsun Ateş ya ? Bir elleme çocuğu . Bak nasıl da tatlı tatlı uyuyakalmış kucağımda . " yeni farkına vardığı uyuyan çocuk ile bu güzel görüntüyü izledi bir müddet genç kız . Gerçekten çok şirindi Haktan .

-" Neresi tatlı bu veledin .Hem bana yaptığı el hareketini unuttun mu ? Çocuk değil bildiğin terörist bu velet . Bak görürsün yakında beni bile öldürür bu ." sevdiği adamın abartı dolu sitemi ile göz deviren Hikaye yok artık dercesine bakmıştı ona .

-" Şu sevimli şeyi nasıl teröriste benzetirsin ? "

-" O beni yaşlı dedeye benzetiyor ama . Hem bu arada başkalarının çocuğunu bu kadar sevme hele bunu hiç . İlerleyen zamanlarda kendimizinkini severiz . " duyduğu ile hafiften utanmıştı . Omzuna sert olmayacak bir şekilde vurdu .

-" Nasıl konuşuyorsun ? Bildiğin küçücük çocukla kavga ediyor , kendinle onu kıyaslıyorsun hayatım . " omuz silkeleyerek bütün dikkatini tekrar kucağındaki çocuğa vermişti ki bu çok kısa sürdü . Işık hızıyla bakışları tekrar ömrü olan kadına döndüğünde kelimeyi yeni idrak ediyordu .

-" Hayatım mı ? Hayatınım dimi senin , he valla öyle . Sende benim hayatımsın , hayatım . " ortamın sessizliğinin farkında olmadan söyledikleriyle oturma odasından kahkaha sesleri yükselmişti .

-" Eşek herif ! " kınayan bakışlarla torununa bakan Makbule Hanım aslında bu duruma seviniyordu ama kızmadan da edemiyordu .

-" Aşka yakalandın nihayet Ateş . Seni de kılıbık erkek tayfası grubuna ekler miyiz yakında ? Çünkü ben o gruptayım . " Sedat son anda eklediği cümleyi kendisine tehditkar şekilde göz hapsine alan karısı Sinem için söylemişti . Aslında yalanda değildi .

-" İsmini pek sevmedim . Onun yerine Hayatını Eşlerine Adayan Herifler olsun . "

-" Hım beğendim bunu , hayata geçirmeliyiz . " İlk başta odadaki herkes bunu şaka zannederken ikisinin birden cebindeki telefonlarını çıkarmasıyla şaşırmışlardı . Kısa süren oyalanmadan sonra etrafı dolduran mesaj seslerinin ardından Sedat başını kaldırarak

-" Hoş geldin HEAH 'ya " .

-" Siz ciddisin ! " Sinem şaşkınlıktan büyümüş gözleri ile eşi Sedat'a bakıyordu .

-" Evet Lavanta Çiçeğim . " Hikaye onun eşine olan bakışlarını tanıyordu . Sedat Sinem'e aşkla bakıyordu .Tıpkı Sinem'in de kendisine öyle baktığı gibi . Aslında Sedat'ın bakışların tanıdıktı ona .Çünkü kendisine böyle bakıyordu .

Şimdi düşünüyordu da bu iki adam çok benziyordu birbirine . Daha doğrusu Üçü mü demeliydi ? Nasıl Hüseyin'i unuturdu ?

-" Artık kalkalım mı yavaştan Hanım ? "

-" Olur kalkalım Bey . Baksana vakit hayli geç olmuş . " Ali Bey ve Semra Hanımın birbirlerine seslenişleri çok tuhaftı . Aslında ilk başta yadırgasa da Hikaye sohbet içinde duya duya alışmıştı şu kısa zamanda .

Ali Bey ve Semra Hanım Makbule ninenin yakın arkadaşlarıydı . Ayrıca Hüseyin'in de anne ve babasıydı . Ve kucağında uyuyan yakışıklının da amcasıydı . Herkesin hafiften ayaklanması ile o da ayağa kalktı . Bu biraz zor olmuştu Haktan dan dolayı .

-" Ben Haktan'ı alayım . " Sinem Hikaye'nin kucağındaki oğluna yönelmişti ki eşi onu durdurarak ;

-" Hayır ben alırım Hayatım ." ona kafasını sallayarak Haktan'ı kucağına alışını izledi. Sedat oğlunu alır almaz hepsi kapıya doğru gitmişlerdi . Dış kapının açılmasıyla beraber Sedat ve Ateş arabaya doğru ilerlediler .

-" Hikayecim seninle tanıştığıma çok memnun oldum . Ateş çok şanslı birisin . " Sinem'i o da çok sevmişti . Bir kere sohbeti çok samimi ve sıcaktı . Hiçbir art niyet olmaksızın onunla konuşmuş birazcık da öneride bile bulunmuştu .

-" O zaman seninle hafta sonu olan davette görüşürüz . Geleceksin değil mi ? "Bu davet olayını Ateş ona hiç bahsetmemişti .Lafı bile geçmemişti . Hikaye kesin söylemeye fırsatı olmadı diye düşündü . Onca şey gerçekleşmişti .

-" Davet mi ? Ateş henüz bana bundan bahsetmedi . "

-" Nasıl unutur böyle bir şeyi ? Hem de bu daveti organize eden kişi kendisi iken . Neyse belki bugün söyler ama kesinlikle gelmelisin canım . "

-" Gelirim . "

*********

Üzerindeki pantolonu ve ince kazağı çıkarıp köşede duran kirli sepetin içine attı Hikaye . Bu gün oldukça yorulmuştu ve bu banyo ona iyi gelecekti . Son kalan iç çamaşırları da çıkarıp duşa kabinin içine girdi . Sıcak suyu ayarlayıp altına geçti .

Sıcak su vücudunu mayıştırıp rahatlatıyordu . İyi gelmişti ona . Sanki hayatındaki karşılaştığı onca şeyi unutmuş gibi oldu . Raftaki bir sürü şampuanlarda göz gezdirdi . Hepsi erkek şampuanıydı .

Mentol kokulu olanı eline alıp , biraz avucuna sıktı . Şampuanı tekrar yerine koyup avucundakini saçlarına yaydı . Burnuna gelen rahatlatıcı ve ferah koku muhteşemdi . Bildiğin sıcak su ve şampuanın hoş kokusuyla kendini çok iyi hissediyordu .

Başından aşağı akmaya devam eden suyun eşliği ile duşunu tamamlayan genç kız duş kabininden çıkacaktı ki kapını açılması ile öylece kalakaldı . Bir omuzunda havlu , bir elinde kıyafetlerle öylece kendisine bakan adamla göz göz geldi .

Onun derince yutkunuşunu ve vücudunu süzüşünü görüyordu ama neden bir şey demiyordu ? Mesela çık dışarı ? !!

Onun kendisine doğru yavaş adımlarla ilerleyişi ve tam önünde duruşunu tek tek izledi . Nefes alışverişi hızlanıyor tutunduğu duşa kabin ona yetmiyordu. Sanki her an düşüp yığılacaktı şuraya Hikaye .

Aynı şekilde Ateş'te öyleydi . Banyoya girdiğinde tabi ki de böyle bir manzara daha doğrusu şaheserlikle karşılaşmayı beklemiyordu .

Bu karşısındaki de neydi böyle ? Kalbi hızlanıyordu . Eli ayağına giriyor ne tepki vereceğini şaşırıyordu .

Ondan sadece bir hareket bekledi . Bir söz . Yavaşça kendinden beklenmeyecek şekilde ona yaklaştı . Bembeyaz ve orantılı vücudu gözler önündeydi . Tam göğüs hizasında bulunan doğum lekesi muhteşem görünüyordu .

-" Ateş "

-" Orkidem " ikisinin ağzından çıkanlar titrekti , heyecan doluydu . Ateş ellerini yavaşça Hikaye'nin beline koyarak onu kendine çekti . Burnunu boynuna doğru yaklaştırarak derin bir nefes aldı . Bu koku onun için cennetti .

Bu koku için canını bile verebilirdi şu an .

Hem kolları arasında titreyen bu ceylan onun için hayattı . Kulağının arkasına küçük bir öpücük koyarak yüzüne baktı . Utançtan burnuna kadar her yeri kıpkırmızı olmuştu . Öyle ki kulakları bile kızarmıştı .

Şu an onun karşısında ıslak ve çırılçıplaktı . Anadan doğmaydı bildiğin ve genç adam onu her zerresine kadar inceliyordu . Birden belindeki tutuşunu sertleştirip daha da çekti kendine . Adeta bir beden , bir bütün gibiydiler .

Birbirlerinin nefes alışverişlerini hissediyor , duyuyorlardı . İşte ondan sonra ne olduysa oldu ve genç adam hırsla yapıştı dudaklarına . Genç kız acemice karşılık vermeye başladı . Ateş bu karşılık ile daha da heyecanlanıyordu .

Hikayeyi duvara doğru yaslayarak daha da derinleştirdi öpüşünü . Belindeki elini kalçasına doğru ilerleterek hafifçe sıktı . Hikaye bu dokunuş ile istemsizce ağzına doğru inlemişti .

-" Durmalıyım! " Ateş dudaklarını kısa süre için ayırdığında çıkmıştı bu kelime ağzından .

-" Ama ben kendimi durduramıyorum ! " bu cümlenin ardından tekrar az önceki öpüşmeden dolayı kızarmış ve hafif şişmiş olan dudakları öpmeye başladı . İki elini de kalçalarına götürerek bedenini kucakladı ve banyodan çıktı .

Yatak odasının içine adımladığında Hikaye'nin bedenini yatağa bırakıp kapıyı kilitledi . Tekrar genç kıza döndüğünde gördüğü görüntü ile çıldıracağını hissediyordu .

-" Sen zehir gibisin . Ama nedense bana hep şifa oluyorsun . " duydukları ve bulunduğu ortamında katkısıyla daha da kızaran genç kız oturduğu yerde büzüşmüştü . Ateş Hikaye'nin eğilen başını eliyle kaldırarak

-" Sakın başını eğme . Hep dik başlı ol Orkidem . Çünkü eğilince tacın düşüyor . "

-" Ateş sus artık "

-" Yani sus da beni öpmeye devam et mi demeye çalışıyorsun . Çünkü ben bu söylediğinde ve ses tonundan bunu çı- " genç kız karşısında hala konuşmaya devam eden ve susmak nedir bilmeyen Ateşi öperek susturmuştu .

Ateş gelen ani öpüş ile hafif yalpalamıştı . Ama son anda Hikayeyi de yatağa uzatarak düşmekten son anda kurtulmuştu . Şimdi o güzel bedeni onun kolları arasındaydı . Genç kızın o güzel yüzüne saçlarından bir kaç tutamı alnına dökülmüştü .

Kıstığı kahveleri ile o kadar etkileyici bir hal almıştı ki yüz hatları . Uzun gür kirpiklerinin gölgesi gölgesi elmacık kemiklerine düşmüştü . Bir kıza göre oldukça dolgun olan dudakları tehlikeli bir şekilde şişmiş , davetkar bir şekilde karşısındaydı .

Hikaye ise hemen üzerinde bulunan Ateş'in boynunda ki belirginleşen damarlarına bakıyordu . Çenesi giderek kasılan adamın bu hali oldukça günahkardı . Yüzü her zamankinden daha sertti .

Daha koyu hale gelen kahvelerinin farkında mıydı bu genç adam ?

Erkeksi dudakları aralandı ve o sözleri söyledi .

-" Bu gece kollarımda sabahlamanı çok istiyorum Orkidem . " Duydukları gen kızın kalbinde deprem etkisi yaratıyordu . Sarsılmıştı . Heyecanlanmıştı . Zaten adamın bakışlarından onu istediğini anlayabiliyordu .

Ateş dudaklarını elmacık kemiklerinde gezdirdi . Yanaklarına küçük öpücükler koyuyordu .Hikaye ise her öpücükte gözlerini sıkıca birbirine yummuş bir şekilde öylece anı yaşıyordu .Burnunun ucunu da öpmesiyle boynundan derin bir nefes aldı .

Bir anda geri doğrularak üzerindeki gömleği çıkardı ve odanın bir köşesine fırlattı . Gözler önüne serilen kaslı vücudu muhteşemdi .

Tam göğsünün üzerinde duran dövmesini ilk defa görüyordu . Ve bu ona çok yakışmıştı . Üzerine doğru uzanan genç adam o iki dakika da hasret kaldığı dudaklara küçük bir öpücük kondurdu . Hikaye'nin ellerini alarak boynuna dolayıp her zerresine kadar hissediyordu .

Hızlı hareketle pantolonundan kurtulup ona da bir köşeye fırlattı . Bu fırlatış boynuna dolanan ellerin sahibinden dolayı daha yavaştı . Boxerınıda çıkarmak için hamle yapmıştı ki bir anda durdu .

Sevdiği kadının iznini almadan bunu yapamazdı ? Hem daha özel bir gün , bir an da yaşamak daha iyi olurdu hem onun için hem de kendisi için .

Daha fazla ileriye gitmeye hakkı yoktu . Az önce büyük bir heyecanla boynuna doladığı elleri geri söktü . Ve sevdiği kadının gözlerinin içine bakmaya başladı .

-" Bu geceyi daha özel bir zaman da yaşamak daha iyi olur Orkidem . " genç kız adamın bir anda kendisinden uzaklaşmasıyla bu durumu yanlış anlamıştı . Ardından söyledikleri ile ise anında yok olmuştu .

Ateş en yakınında ki çarşafı alarak sevdiğinin üzerine örttü ve onu sarmalayıp o da yanına yattı . Kendisi biraz zor durumdaydı ve bunu en iyi soğuk su ile duş alırsa atlatırdı .

-" Galiba soğuk su ile duş alıp yatsam daha iyi olacak . "

 

 

 

Merhaba Canolar !!!

Evet bölüm nasıldı ?

Şahsen ben utana utana yazdım bu bölümü ve açık olmak gerekirse bir kaç kitaptan yardım aldım . Kesinlikle bölümler ve betimlemeler kopya veya çalıntı değil . Özellikle bu çok dikkat ettim . Tamamı ile farklı şeyler yazdım .

Sizce Ateş doğru bir karar mı verdi ?

Hikaye nasıldı bu bölüm ?

En sevdiğiniz sahne ?

İlerleyen bölümlerde neler olacak sizce ?

Kendinize dikkat edin canolar <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%