Yeni Üyelik
47.
Bölüm

~A.Y~ 44. BÖLÜM

@marsmelegi

-" Hatalardır gerçekleri gösteren

Yalanlardır duyguları gizleyen ... "

Öncelikle sevgili okuyucum sana bir şey söylemek istiyorum ;

Sen her halinle mükemmelsin , Mükemmel dediğimiz insanların bile kusurları vardır senin de olabilir ve bunu asla kafana takma . Çünkü sen Mükemmelsin , mükemmelsin ve son kez söylüyorum mükemmelsin <3

Yazar'dan

-" Ateş bize çarpmasana ya . Zaten süremiyorum arabayı . Sen de üstüne gelip gelip bize çarpıyorsun . " genç adam isyankarca bağıran sevdiği ile kahkaha atmıştı .

Şu an oyun alanındaki bir çok kişi bu çifti izliyordu . Daha doğrusu genç kızın oyuncağa bindiğinden beri çocukmuş gibi bağırmasını .

Kahvaltılarını yapar yapmaz yakınlarda bulunan Lunaparka gelmişlerdi . Daha içeriye adım attıkları an da İki kardeş çarpışan arabalara binmek istemişlerdi .

Tabi ki de Ateş bu isteklerine karşı çıkmayıp hatta kendisi de bu oyuncağa binerek eğlenmeye başladılar .

Ama sürekli Hikaye mızıkçılık yapıyordu . Bir ara süremeyişinin nedeni olarak oyuncağı suçlamıştı .

-" Orkidem adı üzerinde Çarpışan arabalar . Sana çarpmayıp ne yapacağım ? Başkasına mı çarpayım ? " hikaye bu duyduğu ile şöyle bir etrafına baktığında tek oyuncağa binen erkeğin Ateş olduğunu fark etti .

-" Yok başkasına çarpma sakın . Bana çarpabilirsin . Bak Ateş dibimden ayrılma .En iyisi ben süreyim sen de arkamdan gel . " Pelin bile bu tatlı tartışmaya gülümsüyordu .

Hikayenin bulduğu çözümler komiğine gidiyordu .

-" Tamam Hanım sen ne dersen o . " ona hitap edilen biçim ile hırçın hali gitmiş onun yerine utanmış bir şekilde öylece sürmeye devam etmişti .

Arada yanı başında oturan kardeşine bakıp gülümsüyor sonra da yanaklarını öpüyordu .

Bu kızı öpmeye asla doymayacaktı .

******

-" 2 tane kırmızı pamuk şeker alabilir miyim ? " satıcı şekere uzanıp Ateş'e verecekti ki yanlarından gelen ses ile durmuştu .

-" Hayır abi sen 3 tane ver . " Hikaye sayıyı değiştirmişti . Çünkü Ateş'in de yemesini istiyordu . Onlar yerken izlemek olmazdı değil mi ?

Yoksa onun tatlı sevmediğini bildiğinden değildi .

Yoksa niye ona da şeker yedirsin ki ...

Satıcı genç kadının dediğine uyarak 3 tane şeker alıp onlara uzattı . Ateş'in de parasını vermesi ile öylece oyuncaklar arasında yürümeye başladılar .

Sabahtan beri çok eğlenmişler binmedik oyuncak bırakmamışlardı .

Zira Ateş bile koca adam olmasına rağmen çocuk gibi hepsine itiraz etmeden binmişti . Hayatında ilk defa böylesine eğlendiğini hatırlıyordu . Kendisinin hayatına hep iş olmuştu .

Şimdi ise sadece Hikaye ve Pelin'e odaklanmıştı .

Ve bundan hiç şikayetçi değildi .

-" Al bu senin " kendisine uzatılan şeker ile sabahtan beri gülümseyen yüzü somurmuştu . Şekeri sevmezdi . Hele pamuk şekeri hiç sevmezdi .

-" Ben şeker yemem Orkidem . " Hikaye beklediği itirazın gelmesiyle hemen cevabını vermişti .

-" Ona bakılırsa sen hayatında mercimek çorbasından başka çorbada sevmezdin . Bak şimdi ise Tarhananın müptelası oldun Hayatım . " teslim olur gibi kollarını havaya kaldıran adam ona uzatılan şekeri aldı .

-" Ne demişler ömrün olan kadın için çiğ tavuk bile yenilir . Oha baya iyi bir laf oldu bu . Bunu hemen HEAF grubuna atmam gerek . Belki bizimkilerin işine yarar ."

( HEAH grubunu bilmeyenler veya unutanlar 41.BÖLÜM'ü okuyun <3 )

Telefonunu çıkarıp gruba bu sözü atan Ateş ile bir ton mesaj gelmeye başlamıştı .

Ateş: " Ne demişler ömrün olan kadın için çiğ tavuk bile yenir " güzel laf kavga falan ederseniz sizi koltuktan kurtarır düzeyde .

Sedat : Kesin kurtarır koltuktan bizi . Kaydedildi umarım kullanmak nasip olmaz .

Hamdi : Benim bu grupta ne işim var evladım . Bu arada bunca yıllık evliyim bu cümleler yaramaz söyleyeyim . Hele şimdiki nesil kızlarımız için hiç yaramaz jkkjkjkk .

Ateş : Vay babama bak hele random atmayı da biliyor .

Sedat : Kusura bakma Hamdi amca bir yanlışlık oldu herhalde . Yoksa seni almazdık bu gruba .

Ali ( Sedat'ın babası ) : Eşek herif bana da mı yanlışlık oldu ? Beni de almışsın gruba .

Hamdi ve Ali gruptan ayrıldı ...

Hikaye geçen bu kısa yazışmalara gülmeden edememişti . Bu grubu ilk kurdukları günü hatırlıyordu . Sinem ve kendisi çok şaşırmıştı . Gruba o adı vermeleri bile çok komikti .

Sonrasında akşam yaşadıkları geldi aklına . İlk defa böyle yakınlaşmışlardı sevdiğiyle .

Hikaye 'den

O akşam şöyle bir aklımın ucundan geçince bile utanıyordum . Öyleki şimdide yanaklarım yanıyordu . Çok ileri gitmemiştik.

Ama insan yine de utanıyordu aklına gelince .

-" Yanakların neden kızardı Orkidem ? Bir şey mi oldu ? Gel bir bakayım ateşin mi var . " Ateş bana yaklaşıp alnıma elini koyacakken engel oldum .

Gerek yoktu . Ateşim çıkmamıştı sadece bir sıcaklık çökmüştü utangaçlıktan dolayı .

-" Hayır ateşim yok benim . "

-" Nasıl yok . E o zaman neden kızardın ? Pelin şu inatçı ablana bir şey de kuzum . "

-" Off Ateş ya . İyi bak . " daha fazla konuşmaması için alnımı ona doğru uzattım . Çünkü sizlerde biliyorsunuz ki Ateş bir şeye taktımı takıyordu . Allah kimseyi onun diline düşürmez umarım .

Ateş elini alnıma koydu ilk önce . Sonra bir kaç saniye bekledi , dudaklarını yukarı doğru hareket ettirip duruyordu gözümün önünde .

-" Hareket ettirme şu dudaklarını . " fısıltı halinde çıkan sesimi ben bile duymamıştım doğru dürüst . Ama Ateş duymuştu .

Nerden mi anladım ? Muzip bir şekilde kıvrılıp gülümseyen dudaklarından .

-"Peki hareket ettirmem Orkidem . Ama bunu da yapabilirim . " ben daha neyi demeye kalmadan alnımdan öptü . Öylesine uzun bir öpücüktü ki kalbimde ki kelebekler ölüm uykusundan uyanmıştı .

Öylece hareket edip nefesimi kesiyorlardı .Kan akışımda bu hıza uydu . Kanım kaynıyor , ayaklarım sanki beni taşımıyordu .

Neden bu kadar heyecanlanmıştım ?

-" Hiiiii " Pelin'in gelen utangaç sesi ile hızlıca ondan ayrıldım . Ateş'te hemen kendine gelmişti . İkimizde elleri ile gözlerini kapatan Pelin'e baktık . Küçücük çocuğun yanında beni öpmüştü ve dahası bende buna izin vermiştim .

-" Pelin kuzum - .. " utangaçlıktan ne diyeceğimi bilememiş susmuştum . Ellerinden gözlerini hafifçe çekip o aralıktan ikimize baktı .

Yüzünde ufacıkta olsa bir gülümseme görebiliyordum . Bildiğin çocuğun yanında cilveleşmiştik ya .

-" Ateş bundan sonra beni öpmek falan yok . Yasaklıyorum sana . " sessizce söylediğim ile şok olmuştu . Ağzını açıp kapatıyor ne diyeceğini bilmiyordu .

-" Ama , ben - sen öpmek .. Bu bildiğin nefessiz yaşamaya çalış demektir . Hem Pelin , kuzum ablanın ateşi var mı yok mu diye bakmak için alnına küçük dudaklarımı değdirdim sadece . Ablanın ateşi yok ama ben sadece ona bakmak için öptüm yok öpmek denmez kontrol amacıyla dokundum . Hem öpmek bambaşka öyle olsaydı dudakların-"

-" Ateş !!! " bildiğin öpmek yok dediğim için şalterler atmış sevdiğimde . Şaçmaladıkça saçmalamış en sonunda konuşmanın gidişatını fark edince susturmuştum .

-" Ama , ama öpmek yok dedin " Pelin'in elini tutup onu geride bırakarak az ötedeki kapalı otoparkta ki arabaya doğru yürümeye başladım . Girişten içeriye girince etraf karanlık gelmişti biraz bana .

Oysa ki saatler önce park edince aydınlıktı ışıklar nedeniyle .

-" Ablacım biraz karanlık gibi burası . Işıklar da sıkını olabilir . Sakın korkma elimi sıkıca tut tamam mı ? " acaba geri mi dönseydim ? Zaten Ateş'e hemen yakınımızda sayılırdı .

Aynen bu daha mantıklı sayılırdı .

Geldiğim yolu geri yürüyerek çıkışa ilerleyecektim ki karşıdan gelen ışıkları açık araba ile kalakalmıştım . Niye üzerime üzerime geliyordu .

Pelin'i arkama saklayıp geri ye doğru yürümeye başladım .

Araba yaklaştıkça yaklaşmış hemen yanımda duruvermişti . Koca minibüs şeklinde olan arabanın kapısının açılmasıyla elimin tersiyle Pelin'i kendimden uzaklaştırdım .

Aşağı inen adamların hedefi oyken bir anda ben olmuştum.

Kolumdan tutulup içeriye çekmeye çalışıyorlardı . Tüm gücümle karşı geldim onlara . Bağırabildiğim kadar bağırdım , çığlık attım .

Kollarımı bırakmaları için tekme atıyordum onlara .

Sonra bir şey oldu . Maskesi takılı olan adam belinden silahını çıkarıp kafama vurdu . Gözlerimin önü buğulanıyordu .

Tam karşıdan bağırarak gelen Ateşi görüyordum . Az öte de ağlayarak bana uzanmaya çalışan Pelin' gördüğüm gibi .

Bedenim arabaya taşındı ve etraf yavaş yavaş karardı .

Boynuma doğru akan kan iliklerimi donduruyordu . Onca sese rağmen hala Ateş'i bağırışını duyuyordum . Yeni kavuştuğum kardeşim bile bağırıyordu .

-" Abla bırakma beni . "

-" Orkidem ! "

( Burada bırakmak hiç hoş kalmazdı değil mi ? O yüzden devamkeeeee <3 )

Ateş'ten

-" Bakın Ateş Bey sakin olun lütfen . Tüm ekiplerimiz karınızı arıyor en kısa zamanda onu bulacağız . Sevgi hanım içinde uzun yıllardır bir arama söz konusu . Sade- "

-" Sakin olamam ben . Onu gözümün önünde alıp götürdüler diyorum size . Hiçbir şey yapamadım . Öylece aldılar sevdiğimi . Kıyamadığım saçlarından kan akıyordu . "

Evimin içinde dönüp duran onlarca polis hareket etmeyi kesmiş beni dinlemişlerdi . Babaannemin feryadı bile kesilmişti söylediklerim ile .

Babamın sessiz iç çekişlerini duyuyordum koca salonda .

Pelin'in öylece bir köşede sessizce oturup elinde ki Orkidemin kolyesini tutuşunu görüyordum mesela .Onu yalnız bırakmamalıydım bu süreçte .

Zaten küçücük çocuğun böyle bir ortamda ne işi vardı ki .

Orkidem şimdi olsaydı bu seferde aynı odada uyumayı yasaklardı bana herhalde ...

Pelin'in yanına gidip elimi ona uzattım . Bir bana bir de elime bakıyordu . İlk önce kolyeyi uzattı bana . Bu haline gülümseyip onunla aynı boya geldim .

-" Bu kolye sende kalmalı Kuzum . Abla geldiğinde boynuna beraber takarız . " dolu dolu olmaya başlayan gözleri ile oturduğu yerden kalkıp bana sarıldı .

Küçücük kollarını boynuma sarışı ile belinden destekleyip kucağıma aldım onu .

-" Ablam gelicek değil mi Ateş Abi ? " kulağıma doğru konuşması ile saçlarını okşadım . Aynı gül gibi kokuyordu .

-" Evet gelicek o . " bu son konuşmamız olmuştu onunla . Merdivenleri çıkıp odamıza girdim . Pelin artık ağlamaktan yorulmuş olmalı ki yatağa yatırı yatırmaz gözlerini kapatmıştı .

Odanın buram buram Orkidem kokmasına mı yanayım ? Yoksa o kokunun sahibinin olmayışına ?

Hala aklımdaydı o hali . O çırpınması . Ve buna rağmen benim yetişip de kurtaramayışım .

Cebimdeki telefonun titreyişi ile hemen aldım ve aramayı açtım .

-" Ateş ben adamlarımı gönderdim . Her yeri arıyorlar , hem Arel' de geldi şu an yanımda. "

-" Tamam ben geliyorum . Bu arada sağ ol Sedat . "

-" Ne demek Lan . Sen benim kardeşim sayılırsın . Her ne kadar oğlumla anlaşamazsan da . " yüzümde ufacıkta olsa bir gülümseme oluşmuştu . Kapanan telefonu cebime geri koyup yatağa baktım .

Pelin çoktan uyumuştu .

En azından bu olaydan en az hasarı onun almasını istiyordum . Açılan üzerini sıkıca örtüp odadan çıktım . Merdivenlerden inip salona geçtiğimde Babamı teselli eden Ada'ya seslendim .

Hemen anında yanıma gelmişti .

-" Pelin sana emanet Ada . "

-" Nereye gidiyorsun Abi ? "

-" Sevdiğimi bulmaya ... "

*******

Demir kapıyı açıp küf kokan odaya girdim . Koskoca odada sadece koca bir masa ve her tarafını kaplayan sandalyeler vardı. Ve o sandalyelerde oturan arkadaşlarım .

Yavaş adımlarla onlara yaklaştığımda masadaki bir ton kağıt ve bilgisayar dikkatimi çekti .

-" Kamera kayıtlarını bulamadık Ateş . Her kim ise onu halletmiş olmalı ." Konuşan Sedat ile ceketimin iç cebinde bulunan flash belleği çıkarıp masaya koydum .

-" Görüntüler benim elimde de ondan . Polis işin içine girerse uzadıkça uzar . Onları olabildiğince uzak tutmalıyız . "

-" O iş bende . Bunu ben yaparım . " İçimizdeki en sessiz olan Arel konuşmuştu . Onu uzun zamandır görmüyordum .

En son evlenmemin ilk zamanlarında konuşmuştum .

-" Sağ ol Arel . " omzuma destek olurcasına vurup flash belleği ve bilgisayarı alıp Sedat'la görüntüleri izlemeye başladılar .

Masaya oturup bende kağıtları incelemeye başladığımda elimdeki kağıdın bir çeşit tapu olduğunu fark ettim .

Hemen yanımda oturan Savaş elimdeki açıklamaya başladı .

-" Sevgi hakkında bildiklerimizin dışında bir kaç şey daha öğrendik . Ormanlık alanda bulunan bir kulübe var ölen eşinin üzerine . Satılmış olarak gözüküyor ama satın alan kişinin kim olduğu belli değil . " dedikleri doğruydu .

Hemen karşı tarafımda oturan kardeşi Kaan lafa atlayıp o da düşüncelerini paylaştı benimle .

-" Büyük bir ihtimalle öyle gösterilmiş . Ayrıca 200 metre karelik alanda çok küçük kalıyor gibi kulübe . "

-" Kaan haklı . Bir çeşit depo gibi bir şey olabilir altında . Hikayeyi de oraya saklamış olabilirler ." Kaan'ı destekleyen Kayahan idi .

Namı değer şimşek . O en çok yeraltında bilinen biriydi . Tabi benden ve Savaş'tan sonra.

-" Ya da tıpkı senin gibi düşünmemizi istiyor da olabilirler . Orada ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz . Varsayımlarla hareket edemeyiz . " Savaş'tan çıkan bu düşünce sonunda etraf sessizleşmişti .

Bende onun gibi düşünüyordum .

Sevgi zeki biriydi . Beni bıçakladıktan sonra onu ne kadar aradıysak bulamadık . Tek biz iz bile bırakmadan yok olmuştu .

-" Onu bulmalıyız . " hepsi işini bırakmış bana bakıyordu . Hüseyin oturduğu yerden kalkıp hemen yanıma oturdu .

-"Tabi bulucaz len . Yengeyi bulmalıyız zaten . Seni adam eden o değil mi ? Bizim için çok önemli biri o . Kız kardeşim gibi o benim . "

-" Onun için herkes işini başına . " Arel 'İn sert sesi ile bende dahil herkes işinin başına geçti . Sadece bir ipucu bulmalıydık . Ona kavuşmam için küçücük bir ipucu .

Hikaye 'den

Başımdaki ağrı çok fazlaydı . Ağırlaşmış gözlerimi açarak yattığım yerden kalkıp zonklayan başımı ellerimin arasına aldım .

Sargıları hissediyordum . Boynumdaki tuhaf hisside . Sanki bir şey kurumuş gibiydi.

Başımın ağrısı nedeniyle pek kendimde olmasam da etrafta gözlerimi gezdirdim . Burası çok tanıdıktı . Bir o kadar da korkunç .

Az ötede ki yerde bulunan halıda kurumuş kan lekeleri vardı . Yattığım yere baktığımda gördüklerim çok tanıdıktı .

Burası eski evdi . Ateş'in bıçaklanmadan önce yaşadığımız ev . Ve en önemlisi de az önce gördüğüm kurumuş kan lekeleri ona aitti .

O kara günden kalma bir şeydi .

Yattığım yataktan kalkıp odanın kapısına koştum . Bu odada kalmak istemiyordum . Çok korkunçtu .

Nefesim daralıyordu .

Kulpunu aşağı çekmeme rağmen kilitli olduğu için açılmıyordu . Ellerimin içi ile olabildiğince sert vurmaya başladım .

-" Açın kapıyı . Kimse yok mu ? Açın şunu artık . " artık vurmaktan ellerim acıyordu . Ama pes edemezdim . Pelin ne haldeydi kim bilir ?

Ya Ateş sevdiğim nasıldı ?

Onlara bir şey yapmışlar mıydı ?

Zarar vermişler miydi ?

-" Kapıyı açın !! "

-" Bağırmayı kes !! " hemen kapının ardından gelen kadın sesi Sevgiye aitti . O sesi asla unutmazdım .

Kim unutabilirdi ki ?

-" Bağırmamı istemiyorsan aç artık şunu lanet olasıca ."

-" Sen bana ne dedin ? " çığlık atarak dediği şeyden sonra kapının kilidi açılmış ve duvara çarpmıştı . Oda çıkan kart ses korkutmuştu beni .

Karşımda gördüğüm kadın o kadar farklıydı ki . Saçları kısacık kesilmiş , giydiği kıyafet ve makyajlarla siyahlara bürünmüş bir kadın vardı .

O sevgi dolu görünümlü Hümeyra yoktu . Zaten hiç olmamıştı değil mi ? Hep Sevgi vardı sadece ben fark etmemiştim . İçinin kötülüğünü dışına da vurmuştum ve bu beni üzüyordu .

-" Lanet olasıca dedin değil mi ? Sen şimdi görürsün . " suratıma patlattığı tokat ile yeri boyladım .

Hemen ardından gelen tekmeler nefesimi kesiyordu . Acı dolu bağırışlarım duvarlara çarpıyordu .

Eline doladığı saçlarımla beni yerde sürükleye sürükleye o kurumuş kan lekelerine götürdü .

Her ne kadar çırpınıp elinden kurtulmaya çalışsam da tam dibinde durmuştu .Tırnaklarımla son bir gayret kollarını ve ellerini sıkıp , biraz olsun gevşetmeyi başardım .

Olağan bir hızla yerden kalkıp ensesinden tutup yüzünü yere vurdum . Şimdi onun yüzü kurumuş kan lekelerinin üzerindeydi .

-" Bana ve sevdiğime bulaştığın için seni pişman edicem . Ne diyordun sen " Son sözü Alın yazım söyler . Peki sen Alın Yazını merak ediyor musun ? " senin merak etmene gerek yok . Ben cevap vereyim . Senin Alın Yazın da kaybetmek var !! "

-" Bırak beni hemen . Seni s*rtük bırak !! " kafasını kaldırıp kaldırıp yere vurdum . Acı dolu inlemeleri ve bağırışları ile doldu oda .

Nasıl az önce benimkiler le dolduysa şimdi de sıra ondaydı .

Tırnaklarımla yüzünü olabildiğince cırdım . Öyle ki tırnak içlerim kan olmuştu . En sonunda ondan ses soluk çıkmayınca üzerinden kalkıp ayakta dikeldim . Bunları hak etmişti .

Benim hiçbir suçum yokken canıma kast etmişti .

-" Kaybettin . " ona son kez bakıp kapıya döndüğümde gördüğüm kişi ile nutkum tutuldu . Bir yerde yatana baktım bir de kapı eşiğinde durana .

-" Merhaba Hikaye . Uzun zaman oldu değil mi ? Hem ikizimle de tanışmışsın . Tabi biraz sert olmuş gibi bu tanışma . "

 

 

Herkese merhaba !!!

Nasılsınız canolar <3

Eee bölüm nasıldı ?

En sevdiğiniz sahne ?

Tam yerinde bitirmişim değil mi ? Ben bile bu bölümde baya şaşırdım jkkjkssaajkjk

 

Loading...
0%