Yeni Üyelik
49.
Bölüm

~A.Y~ 46. BÖLÜM

@marsmelegi

Herkese merhabalar <3

Öncelikle hepinize teşekkür ederim . Gerek beni yorum yaparak gerekse bölümlere oy kullanarak desteklediniz .

Seviliyorsunuz <3333

 

 

-" Seni kim incitti bu kadar ? "

 

- "Kendi kararlarım ... "

 

1 hafta sonra ...

Kolunda ki merhemin yenilenmesi ile donuk bakışlarını tekrar aynı noktaya çevirdi Hikaye . Resmen bu 1 hafta da çökmüş , bitik hale gelmişti .

Ruhunu dahası yaşadığını hissedemiyordu . Gözlerindeki hayat ışığı sönmüş yerini koca bir karanlığa bırakmıştı .

Evet bedeninde ki yaralar belki şu kremlerle iyileşiyordu ya kalbindekilerin şifası ...

Ateş'i özlemişti . Pelin'i özlemişti . Oysaki yeni kavuşmuştu emanetine . Daha doyası sevememişti bile onu .

Hatta yüzünü ezberleyemeden ayırmışlardı . Ateş'in sesini , Hamdi babanın ona evladı gibi bakışını özlemişti .

Yanaklarından süzülen yaş artık eskisi gibi acıtmıyordu . O , o buraya alışıyordu git gide .

Bulunduğu odaya ve her gün bıkmadan ona pansuman yapan Sevim'e bile .

-" Bak git gide iyileşiyor yaraların . " Sevim her gün onun bu hallerine dayanamıyordu . Onu anlayabiliyordu . İçindeki özlem nedeniyle yanıp kül oluyordu .

Bu duyguyu en çokta o çekmemiş miydi zaten .

Oturduğu yataktan pansuman malzemelerini de alarak kalktı ve banyoya götürüp yerine yerleştirdi .

Geri odaya geldiğinde bıraktığı şekilde oturuyordu Hikaye . Öylece tüm gün yaptığı gibi karşı duvara bakıyordu .

Sevgi yavaş yavaş istediğine ulaşıyordu . Karşısındaki bu genç kızı en büyük silahı ile öldürüyordu . Özlem ...

-" Sende benim gibisin Hikaye . Değer verdiğin insanların seni öldürüşüne şahit oluyorsun . Ve şaka gibi ama ikimizi öldüren kişide aynı . " nihayet onun dikkatini çekmişti .

O yorgun ve ağlamaktan şişmiş kızarmış gözleri kendisine dönmüştü .

-" Yemin ederim elimde olsa hiç düşünmeden seni bırakır buradan kaçmana yardımcı olurum ama ... " hikaye karşısında konuşan kadının cümlesine devam etmeyişi ile sinirlenmişti .

Sürekli yarım yamalak bir şeyler söylüyordu Sevim .

-" Ama ne ? " kurumuş dudakları ile konuşmak biraz zor olsa da başarmıştı hatta yaslandığı yatak başlığından doğrulup oturur hale geldi .

Sevim'in dolmuş ve çaresiz bakışları üzerindeydi .

-" Ama ne lanet olasıca !! Ama ne !!! Neden devam etmiyorsun ? Neden gerekçelerini sıralamıyorsun ya da bahanelerini !! "

-" Yapamam çünkü , çünkü ... " karşısında ki kadının saçmalamaları ile daha da ağlamaya başladı Hikaye . Çaresizdi . Buradan çıkmayı başaramıyordu .

Her harekete geçişinde evdeki adamlara yakalanıp geri bu odaya getiriliyordu .

-" Ateşi ve Pelin'i özledim . Ve ölmeden önce Ateş'in bana son bir kez daha Orkidem demesini istiyorum . " Bağıra bağıra söyledikleri karşısındaki kadını da ağlatıyordu .

-" Sen , sen öğrendin demek . " gözündeki yaşlara bir yenisi eklenen Hikaye yüzündeki hüzünlü gülüşü ile cevap verdi .

-" Adamlar konuşurken duydum . Sevginin beni nasıl öldüreceği hakkında iddiaya giriyorlardı . Ve inan ben ölmekten değil son bir kez onların sesini duyamamaktan korkuyorum . " oturduğu yataktan kalkıp yavaş adımlarla ona yaklaştı . Az da olsa hissediyordu bu kadında ki iyiliği .

-" Bir kez onların sesini duyup , veda edeyim onlara lütfen . Sadece bir kez Orkidem deyişini duyayım . Yardım et bana . " dizindeki yarayı umursamadan ayaklarının dibine çöktü .

Anında buna engel olmaya çalışsa da Sevim , onu uzaklaştıramıyordu .

-" Lütfen bu iyiliği yap bana . "

-" Hikaye ayağa kalk hemen . Lütfen bu şekilde davranma . Hikaye ahh tamam , tamam bir defalık konuşmanızı sağlayacağım . " umut dolu kalbindeki kelebeklerin kanat çırpınışlarını duyuyordu .

Çöktüğü yerden kalkıp Sevim'e sarıldı .

Onun da kollarını sarışıyla ağlamaya başlamıştı ikisi de .

-" Teşekkür ederim Sevim . "

-" Ne oluyor burada ? " iki sarılan kadın duydukları ses ile ayrılmışlardı . Karşılarında ki iğrenç adam onlara sorgular şekilde bakıyordu .

Bu Semih'ti . Uçaktaki hostes olan görevli .

-" Bir şey olduğu yok . Sen neden geldin bu odaya ? Bilmiyor musun benden başkasının girmesi yasak ahmak ! " az önceki sırıtan yüz ifadesi gitmiş yerini korkaklığa bırakmıştı .

-" Şey Sevim Hanım ben sizi aradım ama bulamayınca burada olacağınız düşündüm . "

-" Neden beni arıyorsun ki ? " Semih cebindeki telefonu çıkarıp bir şeylere bastıktan sonra Sevim'e vermişti .

Önemli bir kaç mesaj gönderilmişti Sevgi tarafından . Büyük bir merakla Mesajları okuyan Sevim her okuyuşunda korkmuştu .

Bu kadar erken beklemiyordu planların yürürlüğe geçişini . Derince yutkunup hafif öksürdü . Sert olmasına dikkat ettiği sesiyle konuştu adama doğru .

-" Tamam sen git ve beni aşağı da bekle . Sevgi geldiğinde haber ver !! Bekle belindeki silahı bana ver " Semih bir an itiraz edecekti ki bu ikizlerden korktuğu için anında vermiş odayı terk etmişti .

Aldığı silahı beline takan Sevim aceleci bir şekilde Hikaye'nin kolunu tutup banyoya götürdü .

Ardından kapıyı kilitleyip Semih'e vermediği telefonu ona uzattı . Bu kızın bir kez de olsa sevdiği ile konuşmasını istiyordu . Hem buna adamın da ihtiyacı vardı . Ne de olsa son anda ölümden dönmüşlerdi .

Sevgi yine yapacağını yapmış ve alçakça bir oyun ile onların canına kast etmişti .

-" Al ve sevdiğin ile son kez konuş . Ona veda et . Tekrar tekrar onu sevdiğini söyle . " Ne olduğunu anlamıştı Genç kız . Zaten o mesajı her okuyuşunda değişen yüzünden bir şeyler ters gidiyordu .

Ölümü yaklaşmıştı yani .

Titrek ellerle telefonu alıp ezbere bildiği numarayı yazıp arama tuşuna bastı . Zaman geçtikçe yüreği ağzında atan Hikaye nihayet o özlem duyduğu sesi duymuştu .

-" Alo "

-" Ateş ! " hattın diğer ucundan gelen patırtı sesleri sevdiğinin düştüğünü belirtiyordu . Yüzünde göz yaşlarını süsleyen hüzünlü bir gülüş oluştu .

-" Orkidem !! Sen misin ömrüm ? Hikaye sesine kurban olduğum . Neredesin sevdalım ? Ha söyle bana . " Mikrofon açık olduğu için adamın sesini duyan Sevim de duygusallaşmıştı .

Böylesine seven birinin elinde sevdiği almak canını yakıyordu .

-" Benim Ateş Orkiden . Seni çok özledim ömrüm . "

-" Ben de özledim Orkidem . Neredesin ? Söyle hemen geleyim seni almaya ." onun sorduğu soruyu boş vererek konuşmaya devam etti Hikaye .

-" Senden özür dilerim Ateş . Sen bana aşkını itiraf ettiğin zaman seni bodrumdaki odada kalmaya zorladığım için . Sırf tarhanayı çok seviyorsun diye senden habersiz hepsini çöpe döktüğüm için . Ve hastalandığın zaman çorba içmeyince başkalarına yediririm diye tehdit ettiğim için özür dilerim . "

Onun bu dediklerine anlam veremeyen adam kalakalmıştı . Ne diyeceğini bilememişti o an .

-" Ve son olarak evliliğimiz ilk aylarındayken o kitaplığı hiç doğru dürüst temizlemedim haberin olsun . Kendine ve bize iyi bak sevdiğim . "

-" Ömrüm bekle kapatma Orki- " telefonun kapanması ile hıçkıra hıçkıra ağlayıp durduğu yere çökmüştü . Sevdiğine doyamamıştı ki o .

Nasıl da sesini özlemişti .

-" Hikaye hadi k-"

-" Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var Sevim . " anlayışla karşılayıp banyodan çıkan kadının arkasından öylece baktı . Şu an tek dileği sevdiği adamın dediklerini anlamasıydı.

******

Yüzüne kapanan telefon ile arkadaşlarına baktı genç adam . Hepsi şu an kendisi ile aynı tepkiyi veriyorlardı . Çok şaşırmışlardı Ateş'in Orkidem deyişine .

-" Hikaye miydin arayan ? " soruyu soran Kaan'ın kafasına bir tane vurdu Savaş .

-" Salak , Hikayeden başka kimle öyle konuşacak . O ki bö- "

-" Bir saniye . Hikaye bana ipuçları vermeye çalıştı ." bulundukları odadaki masaya gidip boş bir kağıt ve kalem alıp bir şeyler yazı üzerine .

-" Bana bodrumdaki oda , tarhana ve kitaplığı temizlemedim dedi . Bunlar ne anlama geliyor ? " Savaş ve Arel onun yanına giderek kağıda yazdıklarına baktı . Kafaları karışmıştı hepsinin .

-" Bunların sende bir şey uyandırması gerekli Ateş . Bir mekan ya da ne bileyim size özel bir yer ." bunu diyen Hüseyin'di . Henüz yüzündeki sıyrıklar geçmemişti ve buna rağmen yanından bir an gitmemiş sürekli yardım etmişti .

-" Hüseyin haklı Ateş . "

-" Kitaplık , tarhana , bodrumdaki oda . Kitapl- Bir dakika .... ahh akıllı sevdiğim benim . Tabi ya eski evden bahsediyordu . "

********

Banyonun kapısını açıp odaya geçti Hikaye . Sevim kapı ağzında dikilmiş bir şekilde duruyordu . Şu an onu pek kale almak istemiyordu .

Zira inanıyordu sevdiğinin onu bulacağına . Islak ellerini gözlerine koyup ferahlamalarını sağladı .

Ağlamaktan acıyordu her ikisi de .

Yatağa geçip oturdu . Zaman geçmemişti ki hemen önünde dikilen Sevim ile ne oldu dercesine ona baktı . Biraz endişeli gibiydi çünkü .

Sürekli dudaklarını kemirip duruyordu .

-" Sevgi seni aşağıda bekliyor . " gözlerini kocaman açıp yutkundu . Daha yarım saat bile olmamıştı arayalı .

-" Aşağıya inmemiz gerekiyor . " kabullenişle kafasını sallayıp az önce oturduğu yataktan kalktı . Üzerindeki kıyafetleri düzeltip önden giden kadını takip etmeye başladı .

Her adım atışında elleri titriyor , terliyordu .

Eşofmanına terli ellerini silip yumruk haline getirdi . Oturma odasına adım attığında hemen görmüştü onu .

Sevim onu daha merdiven bitiminde yalnız bırakmış oturma odasına girmemişti .

-" Vay vay Hikaye hanım . Hoş geldin epey oldu yüzünü görmeyeli . " Bu kadına karşı hissettiği tek şey saf nefretti . Öyle ki onu elleriyle boğmak istiyordu .

-" Başın sağ olsun bu arada . Gencecik yaşta bu dünyadan geçip gitmesi beni çok üzdü . Ne de olsa epey bir mühlet yanında çalıştım Ateş'in ." alay edercesine konuşan kadın ile bir an kahkaha ata ata gülmek istedi ama kendini tuttu .

Sanki çocuk kandırıyordu . Bu dediğine asla inanmadı ama öyleymiş gibi davranmak dan da çekinmiyordu .

-"Ne demek öldü ? Ne diyorsun sen ? Ne saçmalıyorsun !!! " üzerine yürüyüp ona dokunacaktı ki hemen sağ taraftaki koca adam onu tutmuştu .

-" Ahh bu kadar üzüleceğini tahmin etseydim söylemezdim . Ne de olsa birazdan kavuşacaksınız . " sakinlikle cümlesini tamamlamış ve oturduğu yerden kalkmıştı .

Arkasında ki kitaplığı kısa bir göz değdirmenin ardından raftaki çekmeceyi çekip metal bir şey aldı . Bu silahtı .

Psikopat gibi büyük bir hazla bakıyordu elindeki . Bu her şeyin bitmesi demekti . Bu silah ateşlenip karşıdaki salak kızı öldürdüğünde son olacaktı .

İntikam alınmış , edilen yeminler yerine getirilmiş olacaktı .

Cebindeki bir tane mermiyi de silaha yerleştirip hedef aldı . Bu mermi yılların mermisiydi . Ve Güçlü ailesinden olan birinin ölümü için saklanmıştı .

-" Ateş nasıl ölür ? Yalan söylüyorsun bana . "

-" Yalan olup olmadığını birazdan öğreneceksin zaten ahmak ! " tetiğe parmağını yerleştirip adamına işaret verdi . Anında kızın kolunu bırakan adam odadan çıkmıştı .

-" Mezarına siyah gül bırakacağıma yemin ediyorum .Bir gün olsun boş kalmayacak ." Hikaye hızlı atan kalbi ile gözlerini sıkı sıkı kapattı . Anında Ateşin o gülümseyen yüzü belirmişti .

Sevdiği onu bulsa da galiba kavuşamayacaklardı .

Deli gibi korkuyordu şu an . Ya sevdiği kendini suçlarda bir ömür boyu hayatını mahvederse . Tek tek onunla iyi ya da kötü geçirdiği anılarını canlandırdı .

İlk zamanlar çok acımasızken daha 2 hafta önce sevgi doluydu .

Zaman aktıkça , nefesi hızlandı . Karşındaki kadın bu halinden çok memnundu . Tetikteki parmağını hiç tereddüt etmeden çekti .

Ve o an o odada iki kurşun atıldı .

Yere yığılan iki beden , odada derin bir sessizlik yaratıyordu . Hikaye Sevginin cansız bedenine hiç bakmadan Sevim'e doğru süründü .

Etrafa yayılan ses hemen dışarıda ki Ateş ve arkadaşlarının durmasına neden olmuştu . Ateş için zaman durmuştu . Korku dört bir yanında cirit atıyordu .

Hızlı adımlarla eve koşup olağan bir güçlü kapıya tekme attı .

Büyük bir gürültü ile duvara çarpan kapının sesi etraftaki tüm adamların dikkatini çekmişti .

Arkadaşları onlarla uğraşırken o ilk durağı olan oturma odasına girdi. Her şeyi bekliyordu ama böyle bir görüntü beklemiyordu .

Hikaye kollarına aldığı bedenin saçlarını okşuyordu . Sırt kısmı da dizlerindeydi . Kucağında yatan kadın Sevgi'ye benziyordu evet ama az ötedeki kimdi o zaman ?

-" Sevim uyuma olur mu ? " sevdiği kadının kucağında kadına hitap edişi ile onun Sevgi olmadığı anladı . Hikaye şaşkındı .

Onun kendisi için canını feda edişine yanıyordu .

-" Uyku bu dünyadan kaçışım olacak gibi Hikaye . Hem eşime ve kızıma kavuşurum . Bu dünyada gerçekleri anlatamadım belki orada bir şansım olur . Özür dilerim Elifimden , Akif'imden . Bunca yıl mahvettiğim gençliğimden . "

Sevim kesilen nefesini düzene koyarak pantolonunun cebinden bir flash bellek çıkarıp onun eline bıraktı .

-" Bunun içinde Sevgi'nin Ateş'ten çaldığı projenin planı ve her şeyi anlattığım bir video var . Bunu izle Hikaye . " ağzından çıkan kanları üzerindeki cekete silip elini karnının üzerindeki yaraya koydu . İlk başta hissettiği acı şimdi kaybolmuştu .

Sanki vücudu hissizleşmişti .

Onlara kavuşmasına az bir vakit kalmıştı.

Ne çok özlemişti kızını , eşini .

-" Hikaye beni affederler mi ? " ağlaya ağlaya sorduğu sorunun cevabını beklerken yavaş yavaş kapanan gözlerine engel oluyordu .

-"Affederler tabi ki de . Sen mükemmel bir anne ve eşsin Sevim . " yüzünde oluşan küçük bir gülümseme ile hayata gözlerini yummuştu Sevim .

Ailesine yabancı olduğu yılların acısını çıkarır gibi gülümsemişti gitmeden önce .

Kara olan Alın Yazısına nazaran kocaman gülümsemişti .

 

 

Herkese merhaba <3

Sevim'e veda ettik . Neler hissettiniz ?

Hep beraber Sevgi'ye küfür ediyoruz . Şu çift ayırılır mı be ...

 

Loading...
0%