Yeni Üyelik
52.
Bölüm

~A.Y~ 49. BÖLÜM

@marsmelegi

-" Bu gözler benim ... "

Yazar'dan

Belindeki eller daha da sıkılaştığında sevdiği adama baktı . Düğün çoktan bitmişti . Davetliler gitmiş , tanıdıklar kalmıştı .

Son danslarıydı . Çalan şarkıya kendini çok kaptırmıştı Hikaye .

-" Gözlerin dalıp gitti . " kafasını yavaşça sallayıp dertli bir nefes aldı .

-" Şöyle bir yaşanmışlıklar geçti gözümün önünden . Çok çektim , çektirdin , çektirdim . Şimdi ise her şey sona erdi . Mutlu oluruz değil mi ? " masum sorusu adamı da düşündürmüştü .

Şüphesiz şu dünya da en çok istediği şey sevdiği kadın ile mutlu yaşamaktı ve bunun için de elinden geleni yapardı .

Onu dünyanın en mutlu kadını yapacaktı . O kızıl saçlarından derince öptü .

-" Bundan sonra hep mutlu olacağız . Bu gökyüzü gibi bakan gözlerinden yaş düşmeyecek benim yüzümden . " ona ışıl ışıl bakan gözlerin içinde kaybolmak istiyordu .

-" Beni şair eden senin şiir bakışlarındır . Benim ilham kaynağım ise senin varlığın . Hayatıma hoş geldin KADINIM ." .

******

Konvoy şeklinde ardı ardına giden arabalar büyük bahçeli bir evin önüne gelmişlerdi . Hikaye ve Ateş uzun bir uğraşın sonucunda nihayet istedikleri bir evi bulmuş ve almışlardı .

Her şeyi geri de bırakmak istiyorlardı .

Ve ilk adım olarak da evden başlamışlardı . Özellikle bahçeli olmasını istemişti genç kız . Önceki evde de vardı fakat iç karartıcı gibi geliyordu eskiden .

O evde kalamaya devam edemezlerdi . Bir kaç üzgün olay ve kaybı orada görmüşlerdi .

Gelin arabasının kapısını açılmasıyla Hikaye Ateşin de yardımıyla aşağı indi . Biraz kabarık bir gelinlik seçmişti .

Seviyordu ve daha çok küçükken kurduğu bir hayaldi . Alçak topuklu ayakkabısı ile eve doru ilerlediler .

Makbule Hanım ve Ada bu evi düğün öncesi hazırlamışlardı . Tam yeni geline uygun bir hale getirerek bir kaç detay eklemişlerdi .

Ada bu süreci tamamladıklarına çok seviyordu çünkü çok zorlu geçmişti .

Babaannesi bir çok şeyi değiştirmek istemişti ve kendisi buna son an da engel olmuştu .

Ne de olsa bir ömür boyu Hikaye kullanacaktı bu evi . Kendi zevkine göre olmalıydı evin içi .

Ada daha azla bu düşüncelere dalmadan elindeki anahtar ile yeniden evlenen çiftin evinin kapılarını ardında kadar açtı .

Bu ev belki de bir çok mutluluğun kapısını da açacaktı .

******

-" Bak şuraya biraz el yapımı dantellerden koysaydık çok güzel olurdu . Değil mi Hikaye kızım ? " hala kapı eşiğinde durmuş düşüncelerini Hikayeye eli ile işaret ederek gösteriyordu .

Ada babaannesinin koluna girerek kendisine çevirdi .

-" Babaanne başka zamana gelir koyarız . Tabi Hikaye de beğenirse . "

-" Tamam . Hikaye güzel kızım ben senin için bir kaç tane güzel beğenir alırım . Başka zaman gelir koyarız güzelce . Büyük güzel bir dantel şu sehpaya yakışır . "

-" Babaanne tamam sen başka zaman halledersin bunu . Şimdi eve gidin de günün yorgunluğu at üzerinden . Mışıl mışıl uyu . " Makbule Hanımın koluna girerek arabaya gidene kadar konuşmuş ve yaşlı kadını dikkatlice yerleştirmişti .

Şoför koltuğunda oturan Hüseyin ve Alper ister istemez gülüyorlardı .

-" Makbule Teyze Ateş'i rahat bırak da eve gitsin ama değil mi ? "

-" Bak Hüseyin doğru söylüyor Makbule Babaanne . Ateş sen git artık eve biz onları sağ salim götürürüz . " Alper bir eli direksiyonda söylemişti bunları .

Hüseyin biraz sonra olacakları tahmin edebiliyordu ve bu anı kaçırmamak için merakla izlemeye koyuldu ikiliyi .

Ateş Alper'e en başından beri gıcık oluyordu . İlk zamanlar Orkideye kızılcık dediği içindi bu gıcıklık ama şimdi kardeşinin sevdiği olduğundandı .

Kulaklarının duyduğu şey doğruydu . Kendi babaannesine , babaanne demişti .

-" İlk önce , o sadece Güçlülerin babaannesi ve bana her daim Ateş Bey diyeceksin yoksa gırtlağını sıkarım senin . Zaten bu sabahki olayı unutmadım . Hala kafam sızlıyor . " Alper namı değer Wifi Ateş'in bu kızgın boğa misali hallerini biliyordu ve daha fazla buna maruz kalmamak için kontağı çalıştırmış ve açık olan camı kapatmıştı .

Motoru da çalıştırarak son gaz evin bahçesinden çıktı . Yan koltukta oturan Hüseyin kıs kıs gülüyordu onun bu hallerine .

-" Bu daha ilk günlerin damat Alper . Ben daha seni isteme de , nişan da , düğün de göreceğim ." Ada duydukları ile hafif utanmıştı .

Al al olan yanakları ile dikiz aynasından sevdiğine baktı .

-" İnşallah o günler de gelir . Ben Ateş 'in eziyetlerine katlanırım . "

-" Bir dakika bir dakika Ada ile sen sevgili misiniz ? " arka koltukta oturan yaşlı kadının sorusu ile herkes birbirine bakmıştı .

Gel bir de bu yandan bak . Tamamen Makbule Hanımın varlığını unutmuşlardı .

******

Açık kapıyı arkasından kapatarak büyük holde gelinlikle duran sevdiğine baktı . O beyaz gelinlik içinde tıpkı meleklere benziyordu .

Kızıl saçlarından bir kaç tutam sabah yapılan topuzdan firar etmiş , omuzlarına düşüyordu .

Boyun kısmı modelden dolayı tamamen ortaya çıkmıştı ve süt kadar beyazdı .

-" Çok güzel olduğunun fakındasın değil mi Orkidem ? Melek gibisin . " Hikaye ona iltifat edişine bir türlü alışamamıştı . Her seferinde utanıyordu .

Yanakları kızarıyordu .

-" Aşk nedir sorusuna cevabımsın Kadın . " ellerini ellerine kenetledi .

-" Sen de mutluluk nedir sorusunun cevabısın Adam . " Ateş onun bu cümlesine gülmüştü .

-" Mutluluk ha "tam dibindeki dudaklara bir öpücük bırakmıştı . Az önce kenetli olan ellerini ayırarak kızın ince beline sarıldı ve kendine yasladı .

Ardı ardına defalarca kez öpücük bırakıyordu .

-" Aşk ha " Ateş'i taklit edercesine cevap verdi ama Ateş bunu duyamayacak kadar kendinden geçmişti . Bu dudakları çok özlemişti .

Bu bedeni hiç tatmamasına rağmen sanki yıllardır hasretmiş gibi hissediyordu .

Dudağına tekrar yapışarak öpmeye başladı . Belindeki eli ile iyice kendine yapıştırmış , bir beden gibi olmuşlardı . Daha sonra genç kızın bedenini sıkıca tutarak kucağına aldı .

Merdivenleri çıkıp odaya geldiklerinde kucağındaki bedeni yatağa oturttu .

Hikaye heyecandan tir tir titriyordu . Az sonra olacakları tahmin ediyordu ve biraz korku da vardı içinde .

Sevdiği adam tam dizlerinin dibine eğilerek bir kez daha dudaklarını öptü .

-" Eğer hazır değilsen bunu yapmak zorunda değiliz Orkidem . Ben seni ömür boyu beklerim . Yani ömür boyu derken kurbanın olayım hiç yapmamak manasında değil sadece 1 yıl 2 yıl 3 yı- "

Hikaye hiç durmadan konuşan adama tabi ki de cevap veremezdi . En iyisini yapmıştı dudağından öperek . En azından cevabı anlaşılırdı .

Ateş cümlesinin öpücük ile kesilmesiyle cevabını almıştı . Genç kızın gelinliğinin fermuarını yavaş yavaş aşağı çekti ve ürkütmeden üzerinden çıkarttı .

Karşılaştığı pürüzsüz beden ile yutkunmak zorunda kalıyordu .

Daha önce yakınlaşmışlardı fakat kendisi yarı da kesmişti . Zırf bu an için .

-" Melek gibi olduğunu söylemiş miydim ? Evet melek gibisin . Öyle güzelsin ki aklımı yitireceğim . " Hikaye sadece iç çamaşırlarıyla kalınca biraz çekinmişti ama bu kısa sürmüştü .

Ateş üzerindeki takımın ceketini çıkarıp bir köşeye fırlattı .

Gömleğinin düğmelerini açmaya başladığında iki küçük el buna mani olmuş kendisi açmaya başlamıştı .

Ellerini kızın sırtına koyarak okşamaya başladı . Yere düşen gömleğin ardından adamın da pürüzsüz teni ortaya çıkmıştı .

Kaslı ve şişkin bedeni muhteşem görünüyordu . Tam göğsünün ortasındaki dövmesini seviyordu Hikaye . Oldukça yakışmıştı ona .

-" Dövmen . " ince ve uzun parmakları bir müddet orada oyalandı .

-" Muhteşem ve sana yakışıyor . " Ateş bu cümleler ile daha da yükseklere çıkıyordu . Adım atarak bedenini yatağa düşürdü .

Altında kalan Hikaye'nin o bembeyaz boynunu uzun bir öpücük bıraktı .

Kızın ellerini boynuna dolayarak her zerresine kadar hissetti .

-" Hazır mısın Orkidem ? "

********

Ağacın üzerindeki kuş güneşinde etkisiyle parlıyordu . Dün gece yağan hafif yağmurdan kalan bir kaç su birikintisinin çevresi kuşlarla doluydu .

Hepsi sudan yararlanıyorlardı . Sessizlik onların sesiyle bölünüyor edata dans ediyordu .

Sessizliğin içine sığınan kuş seslerini bölen bir tek şey vardı . Mutfakta kırdığı yumurtaları aheste aheste çırpan Hikaye .

Sabah kalkar kalmaz duşunu almış ve soluğu beraber yapacakları kahvaltıyı hazırlamakla almıştı .

Çırpmaya bir son vererek karışımı tavaya döktü ve pişmeye bıraktı . Bu krebi ilk defa deniyordu .

Hep bu şekilde yeni tarifler denemeyi severdi . Ve evliliklerinin ilk günü ona yapmak istemişti . Kendisi de ilk defa deneyecekti .

Masanın son eksiklerini de halledip tavadaki işen krebi aldı ve tabağa yerleştirdi . Şöyle bir geri çekildiğinde masa harika görünüyordu .

Geriye sadece Ateş kalmıştı . Yemeklerin soğumasını istemediği için onu uyandırmaya gidecekti ki kapıya yaslı bir şekilde bulmuştu .

Bir an da görünce hafif korkmuştu .

-" Korkuttun ! " Ateş sevdiği kadın yataktan kalkar kalkmaz uyanmıştı . Onun banyo yapışını ardından hızlı hareketlerle mutfağa gidişini yani her şeyi görmüştü .

-" Özür dilerim Orkidem. Korkutmak istememiştim . Öyle güzelsin ki dalıp gitmişim izlerken . "

-" Ve masa harika görünüyor . Ellerine sağlık keşke yormasaydın kendini . Şahsen ben akşama kadar yatakta beraber yatmayı tercih ederim . " duydukları ile kulaklarına kadar kızarmıştı .

Ateş onu utandırmaya bayılıyordu . Her seferinde yanakları domates gibi oluyordu Hikaye'nin .

-" Ateş ya utandırmasana . " ona arkasını dönerek tezgaha yaklaştı . Ateş ortaya şut bir kahkaha bırakarak arkasından sarıldı sımsıkı .

-" Bana arkanı dönme Orkidem . Gece oluyor sanıyorum . " Banyo yaptığından dolayı mis gibi kokan saçlarını derince kokladı . Hikaye ona doğru dönerek sevdiğinin yüzüne baktı .

Elleri ile yanaklarını okşamaya başladı . Ateş daha elini dokundurur dokunmaz yanağını eğmişti .

-" Bana olan aşkın usul usul yağan bir yağmurun ırmakları taşıran cinsine benziyor ve ben bunu seviyorum . İyi ki beni seviyorsun . " ikisi de birbirine olan sevgilerini saklamıyor her defasında belirtiyorlardı .

-" Hadi masaya geçelim de soğumasın krep . " Hikayenin beline elini sararak masaya geçtiler . Tabaklarına koydukları kahvaltılıkları yemeye başladılar ki Hikaye koca krepten bir parça kesip Ateş'in tabağına koydu .

-" Bu krebi ilk defa senin için yaptım . Aslında bu benim tarifim sayılır ." tabağına konan krebe bakmıştı Ateş .Aslında güzel görünüyordu ve Ateş her tür krep yerdi .

-" Umarım beğenirsin ." Işıl ışıl gözlerle ilk lokmayı yemesini bekledi . Yüz ifadesine göre o da yiyecekti .

Bu biraz acımasızca olabilirdi ama güzelse de ilk tadan o olmuş olacaktı .

Bıçak ile ufak bir şekilde kesip çatalını batırdı ve yedi . İlk çiğnemelerde bir şey fark etmese de bu krep şekerliydi . Hem de baya şekerliydi .

Ve kesinlikle krebe şeker yakışmıyordu . Arada acı bir tat daha da geliyordu ama şeker daha baskındı .

-" Nasıl beğendin mi ? " çiğnedikçe sanki büyüyen lokmasını yuttu . Karısı ona öyle beklenti ile bakıyordu ki kötü demeye dili varmıyordu .

Şimdi iğrenç derse onun güzel gözlerine hüzün barındırmak istemiyordu .

-" Mükemmel olmuş . Kesinlikle hep yapmalısın bunu ben her sabah yerim . Bıkmadan . " Hikaye kocaman bir gülümseme ile yaptığına baktı. Beğenmesine mutlu olmuştu .

İlk defa belki de kendi tarifi beğeniliyordu ve bu onun için tarif edilemezdi .

-" İlk defa birileri yapığım bir tarifi beğendi . Alya yani İstanbul'da ki arkadaşım hiç beğenmezdi . " Ateş onun bu dediği ile yaptığı şeyi daha da doğru buluyordu .

Sofrada bulunan krebe o da uzanmıştı ki Ateş anında büyük bir korku ile hepsini almıştı .

Şok içinde adama baktı . Hepsini yemesi onun için biraz sıkıntı olabilirdi . Neredeyse 3 kişilikti .

-" Bu yaptığın o kadar güzel ki hepsini ben yemek istiyorum . Sorun olmaz değil mi ? "

-" Hayır yiyebilirsin Hayatım . " Genç adam tabaktaki son parçaya kadar yemiş , ve bu süreç içinde Hikaye hiç gözlerini ondan ayırmamıştı .

Karnında hafif hafif ağrılar ve kramplar başlamıştı .Çatalı bırakıp bir elini karnına sabitledi .

Bugün hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyordu .

*****

Midesine doğru bir sıvı çıkıyordu ama Ateş derince yutkundu . Kusmak istemiyordu hele de toplantı sırasında .

Önünde projeyi sunan genç erkeğe baktı . Dediklerini pek duymuyordu . Karnı ağrıyordu .

Alnından akan terleri silip elini karnına sabitledi . Ara guruldama sesleri de geliyordu ve bunu sebebi açlık değildi .

-" Sen iyi misin Ateş ? Betin benzin atmış . "

-" İyiyim Hüseyin . İşine bak sen ! "

-" Ooov baya sinirlisin ya da yine hasta olmaya başlıyorsun . " Ateş hem söyledikleri için hem de karnındaki ağrı dan da dolayı biraz sert bakmıştı Hüseyin'e .

Aldığı bakışlı uyarı ile anında konuşan çocuğa dikkat kesildi .

Artık dayanamadığından dolayı Ateş toplantı odasını terk etti ve odasına geçti . Burası en azından daha ferahtı . Derin nefesler alıp verdi . Masasındaki çekmeden ağrı kesici alıp tekrar içti .

Nefes almak zor geliyordu . Hissettiği ağrı ile belki de bu gün defalarca gittiği tuvalete tekrar girdi .

******

Hikaye çalan kapı ile elindeki cips paketini yan tarafı atıp koşarak açtı . Tam karşısında kocası vardı .

Tüm gün boyunca onu özlemişti . Sabah aniden gelen toplantı meselesi yüzünden gitmek zorunda kalmıştı .

Kollarını açıp boynuna sarıldı sıkıca . Boynundan derin bir nefes almıştı . Ateş'in kokusunu hep sevmişti .

-" Hoş geldin Hayatım . Seni çok özledim . "

-" Hoş buldum Orkidem . Ben de seni özledim . " rengi gitmiş olan yüzüne bir gülümseme takındı . Hikaye ondaki tuhaflığı sezmişti .

Elini alnına koyarak ateşine baktı . Ama yoktu e o zaman bu halsiz tavırları nedendi .

-" Ateş sen iyi misin ? Yüzün sararmış gibi . "

-" Ben iyiyim Orkidem . Sadece bugün biraz midem ağrıyor o kadar. " Hikaye aklına gelen seçenekler ile korkmuştu .

-" Yoksa krep yüzünden mi bu hale geldin ? Ateş ben öz- " Ateş endişeli bir halde hızlı hızlı konuşmasını eliyle kesmişti .

-" Hayır nedeni o değil . O krep hayatım da yediğim en iyi şey . Belki sabah otele giderken aldığım kahve de bir şey vardı . Ondan bu mide ağrım kesin yoksa krep ne alaka aşkım . "

 

 

Herkese merhaba canolar <3

Finale yaklaşıyoruz yavaş yavaş ve beni bir heyecan sardı anlatamam . Aklımda bir sürü final var . Ve ben onlardan en iyisini seçmek istiyorum .

Ama tabi sizin de fikirlerinize ihtiyacım var . Aklınıza gelen bir son var mı ? veya istediğiniz bir sahne?

Hepinizin desteğini bekliyorum . Seviliyorsunuz ve özelsiniz ...

 

 

 

 

 

Loading...
0%