Yeni Üyelik
1.
Bölüm

~TANITIM~

@marvingi

 

Bir çift sözle başladı herşey, ağızdan çıkan bir çift söz...

Deniz ;

Her zamanki gibi yine okula gitmek için uyanmıştım her gün olan. Babamın bende yine bir kulp bulup kavga çıkartışlarıyla başlardım güne.

Okula gitmek için evden çıktım okul yakındı yürüme 10 dk gide biliyordum ders biyolojiydi konumuz aile bireyleri kan guruplarını incelicekmişiz.

"Bana sorucak olursanız biyolojiyi hiç sevmiyorum her zaman kaldığım derslerde 1. Sırada gelir" herkes sırasıyla anne, babasının kan guruplarını söyledi sıra bana geldiğinde.

Aynı şekilde bende söyledim ama hoca hiç o şekilde görmediğim bi yüzle bana bakıyordu."Bi problem mi var?" diye sorduğumda defterde bir şeyler karalıyordu heralde hesaplama yapıyordur diye düşündüm.

Bana benim kan gurubumun aile fertleriyle uyuşmasının imkansız olduğunu söyledi. O anki şokla ablam ve kardeşimi de sordum evdeki herkesin kan gurubunu bilirdim. Hoca "Onlarda uyuşuyor ama biyolojik olarak senin kan gurbunun uyuşması imkansız" Demesiyle bacaklarımın titremeye başladığını hissettim.

Bunun ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz ama şu an aklıma bunları getir memeye çalıştım. Ne kadar olabilirse tabi.

Hocaya "Bu durum aramızda kalabilir mi?" Diye sorduktan sonra o can havliyle kendimi sınıftan zor bela çıkarttım o anda o boş koridorda kal gelmişti hareket dahi edemeden durdum.

Aklımda dönen tek düşünce "Onlar benim ailem değilse bu kadar şeyi boşunamı çektin deniz? diye kendime içimden soruyordum."

Tenefüs zili çaldığında tekrar sınıfa geçtim günün bitmesine 2 ders vardı beklemeliydim, "eve gidince annemin ağzını aramalıyım" diye düşündüm.

Bir kere içime o şüphe düşmüştü ve ben bunu öğrenmek için herşeyi yapıcaktım...

 

Umarım beğenmişsinizdir ilk kurgum yazım yanlışları olursa şimdiden kusura bakmayın.

Bu bölüm giriş bölümüydü.

Bidahaki bölüm 1.bölüm olucak görüşmek üzere Umut ışıklarım...

✨Remember there is always hope...

✨01.04.2024✨

~G&i~

Loading...
0%