Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@masal_44

 

Arkadaşım Arzuyla yaklaşık 2 yıldır beraber yaşıyorduk, fakat onun sevgilisi olduğu için arada evde tek kalıyordum. Ve bugün de tektim. Canım sıkıldığı için kendime cips koydum ve televizyondan film aradım. Tam filmi bulmuştum ki telofunma bildirim geldi. Telefonumu açıp whatsapp'a girdim Arzu yazmıştı;

 

Arzu bebişim;Gece biz denize gidiyoruz ama şimdi Ozan'ın bir arkadaşıda geliyo bizimle gelir misin? Lütfeeeen. Beni yanlız bırakma.

 

Aslında gidesim pek yoktu ama bebişimi yanlız bırakmak istemiyordum.

 

Ben; Tamam, gelirim.

 

Arzu bebiş; Canımsın bikinili giy biz yarım saate orda oluruz.

 

Cevap verme gereği duymadan hemen hazırlanmaya başladım. Siyah ipli bir bikini giydim üzerine mini bir elbise giydim ve kendime havlu, güneş kremi tarak ve yedek kıyafet olarak da kot şort ve beyaz crop aldım. Arzuya almadım çünkü Ozan'da da kıyafeti her eşyası vardı. Son olarak saçımı topuz yapıp beklemeye başladım. Yaklaşık on dakika sonra kapı çaldı. sandeletimin iplerin bağlayıp dışarı çıktım. Ben arabayla gideceğimizi sanmıştı fakat iki tane motor vardı. Arzu " Gece şey sen Çakır'ın arkasına binsen olurmu?" Ozan'ın arkasında Arzu vardı, ben de Çakır'ı arkasına binmek zorundaydım ama daha tanımıyorum bile. Daha sonra Ozan düşündüklerim tahmin etmiş olacak ki "Merak etme Çakır'a güvene bilirsin"dedi . Tereddüt etsem de "Tamam" dedim. Arkasına bindiğim gibi yola çıktık. Ben ellerimi nereye koyacağını biliyordum fakat utandığım için ellerim dizime koydum. Daha sonra öyle bir hız yaptı ki be korkuyla ellerimi beline sardım.10 dakika sonra bir marketin önünde durduğumuzda "Bana tutunmazsan düşersin" dedi . Ben kaskı çıkarma gereği duymadan markete girdim. Niye bilmiyorum ama garip davranıyordum. Motorlara ilgim vardı hatta Çakırın motoru Yamaha r25 ve ben bu motoru çok seviyordum. Ben kendime cips alırken Çakırın beni izlediğini fark ettim.

Loading...
0%