Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@masal_44

Bu beni biraz uyandırdığı için " Teşekkür ederim bundan sonrasını kendim yüzebilirim" dedim. Ve üzerinden indim ama zaten gelmiştik benim ayaklarım yere değiyordu. İyice utandım . Utançtan yüzüm domates gibi olmuştu. Arzu'nun yanına gittim. Kurumuştu bile. Ben hala ıslaktım. Yanlarından uzaklaşarak kuma uzandım ve gözlerimi kapattım. Uyumuyordum sadece gözleri mi dinlendiriyodum . 5 dk sonra yanımda bir kıpırtı hissettim. Gözlerimi açıp sağ taraf baktığımda Ozan'ı gördüm. Oturur pozisyona geldim. Biraz denizi izledikten sonra sessizliği bozan o oldu "Arzu'ya evlenme teklifi edicem. " . Duyduğum şeyle şoke oldum çünkü Arzu evlilik işlerini pek beceremediğini söyler." Pekii nasıl bir evlilik teklifi etmeyi düşünüyorsun ve ne zaman"diye sordum.

" Aslında 1 haftalık bir tatile götürmek istiyorum onu orada evlilik teklifi etmek istiyorum. Yani eğer sana uygun olup olmadığını sorarsa veya çağırırsa bunu kabul etmesen olur mu? Ama yanlış anlama seni istemiyorum falan demiyorum sadc-"

" Tamam size karışmam zaten bu Arzu'nun hayatı ve ayrıca yanlış anlamadım , beraber baş başa olmak istiyorsun." Dedim çünkü beni arada engel olarak görmelerini istemiyordum.

"Teşekkür ederim "

"Bir şey yapmadım ama yine de rica ederim."

                            * * *

(1 saat sonra)

Eve gelmiştik Arzu yarın sabah erkenden tatile gideceği için çantasını hazırlamaya başlamıştı. Bana sen de gel falan diye ısrarlasa da kabul etmedim zaten 3 gün sonra doğum günü olduğu olduğu için bana küsmüştü ama zaten 1 hafta sonra nedenini anlar diye çokta affettirmek çalışmadım kendimi.

(1 gün sonra)

Evde tek başımaydım ,Arzu sabah erkenden çıkmıştı. Lazım olur diyerek bana Çakır'ın numarasını vermişti. Karnım ağrıyordu sanırım regli olacağım. Evde ped aradım ama yoktu. Kapı çaldı. Aceleyle kapıya koştum ve kapıyı açtım. Karşım da Çakır vardı.

"Merhaba. Girebilir miyim?"dedi

"Merhaba. Girebilirsin de neden geldin?" Dedim. Ayakkabılarını çıkarmış içeri geçiyordu.

"Canım sıkıldı seninde canın sıkılmıştır veya yardım lazımdır diye geldim." Dedi. Ayy çok tatlı çocuk yaa tam öpülmelik. Ay ben ne diyorum ya. Ama benim suçum mu ben mi dedim ona tatlı ol diye. Beni düşüncelirimden sıyıran Çakır'ın sesi oldu.

"Motorla gezelim mi?" Diye sordu. Aslında iyi fikir ama olmaz ben regliyim ve pedim yok.

"Çok isterdim ama ben hastayım"dedim Aslında bunu söylerken bile utanıyorum.

"Neyin var acil bir şeymi veya yardım edebileceğim bir şey varmı?" Endişelenmişti.

"Aslında acil değil ama ped alabilirsen çok yardımcı olursun ama tabii yapmak zorunda değilsin."dedim ve başımı eğdim ve gördüm şeyle iyice utandım çünkü taşmıştı ve koşarak odama çıktım. İşim bittiğinde içeri girdim. Çakır geldiğimi fark edince başını telefondan kaldırdı.

"Gördün mü?"dedim utanarak .başını evet anlamında salladı.

"Ama utanmana gerek yok ve kız kardeşim birazdan ped getirecek" dedi. Yaklaşık 10 dk sonra kapı çaldı . Kapıyı açmak için kalkmıştım ki Çakır benden önce kalktı ve kapıyı açtı.1,2 dakika sonra kapı kapandı . Çakır elindeki ped paketini uzattı. Ped paketini aldığım gibi odama çıktım. Aşağı indirimini Çakır Teşekkür ettim. Film açtık ve izlemeye başladık.

(Saat 22.58)

Saat neredeyse 11 olmuştu ve benim uykum gelmişti. Çakır'a baktığımda uyuduğunu gördüm. Çok tatlıydı. Televizyonu kapattım ve Çakır'a çarşaf getirip ayaklarını örttüm zaten hava sıcaktı. Odama gittim ve gözlerimi kapattığım gibi uyudum.

                           * * * 

Boğazımın kuruduğunu hissettim ve mutfaktan su doldurdurmaya başladım. Yağmur yağıyordu ve birden gök gürledi ben korkuyla elimdeki bardağı yere düşürdüm ve ayağımın kanadığını gördüm. Çakır yanım geldiği gibi kucağına aldı ve içer götürüp ayağımla ilgilenmeye başladı.Ayağıma alkol döktüğünüz acıyla inledim.

"Özür dilerim "dedi Çakır 5 dk sonra ayağımı sargıladı ve yanıma oturup bana sarıldı."Nasıl düşürdün?" Diye sordu. Bende "Ben gök gürültüsünden korkuyorum ve birden gök gürleyince bardağı düşürdüm"diyerek olayı anlattım."Anladım" dedi.

"Bu gece benimle uçurmuşum? " diye sordum.

"Eğer rahatsız olmazsan uyurum dedi. "Rahatsız olmam"diyerek onu yanıtladım. Odama çıktık ve o bir köşeye ben bir köşeye yattım.

                        * * *

Sabah olmuştu. Gözlerimi açtığımda Çakır'ın yüzünü gördüm. Hala daha uyuyordu o kadar tatlıydı ki onu izlemeye başladım. O da gözlerini açıp beni izledi ama dudaklarıma bakıyordu ben onun gözlerin o ise dudaklarıma bakıyordu

Bir anda beklemediğim bir şey oldu.

 

 

 

Dudakları dudağımı buldu.

***

 

 

 

Umarım beğenmişsinizdir

 

 

 

sizce Gece Çakırın bu yaptığına nasıl bir tepki verecek

 

 

 

oy vermeyi ve yorumlarınızı yazmayı unutmayın

 

 

 

son olarak benim oy.ku7397 instagram hesabımı takip ederseniz çok mutlu olurum

 

 

 

sevgilerimle...💗💗💗💖💋

Loading...
0%