Yeni Üyelik
12.
Bölüm

Tanıtım

@mavimelek

 

 

(Kitaba enerjik bir başlangıç yapmak için buraya enerjik bir müzik bırakıyorum. İyi dinlemeler.)

 

 

 

 

Herkese merhaba canlar 👋

 

 

Kısacık hikayemden bahsedeyim size. Türk okçuluk milli takımı gurup Ay Yıldız' ın bünyesinde ki sekiz kızın Güney Kore'ye gidip, Seul Lisesi'nde ki kendilerine Stray Kids diyen sekiz delikanlı ile yaşadıkları biraz komik, biraz duygusal bir hikaye bizimkisi. Ama içinde bol bol arkadaşlık ve sevgi mevcut.

 

 

 

 

Sizi gurup Ay Yıldız 'ın sekiz kızı ve Stray Kids 'in sekiz yakışıklı delikanlısı ile tanıştıracağım. Birbirinden tatlı, birbirinden akıllı, birbirinden deli sekiz lise çağlarında genç kız ve delikanlı ile.

 

 

 

AY YILDIZ

 

 

 

 

Anka. Kumral, sarıya çalan saç rengi, kahve rengi gözlü, güzel bir kız. Hayat dolu, arkadaşlarını çok seven dik duruşu olan, kararlarının arkasında olan bu kızımız sosyal ve konuşkan bir yapıya sahip. Dış görünüşü ile dikkatleri çekebilecek biri olsa da o pek kimseye pas vermekten pek hoşlanmaz. İnsanlara hemen ısınamamasının bunda payı büyüktür. Mantıklı düşünür, aynı zamanda eğlenceli de. Yemek yapmaktan, yeni tarifler denemek onun en büyük hobisi.

 

 

 

 

Bahar. Buğday tenli, kestane dalga saçlı ve koyu kahve rengi orta boylarda hareketli bir kız. Gurubun, en esprili, komik, en çocuksu ama en erkek düşmanı olan bireyi. İçinde ki çocuk ile daima barışık biri. Ailesi ve arkadaşlarına fazlasıyla bağlı. Güler yüzlü ve duygusal. Ama kendisini aşka kapatmış biri. Ona göre bu devirde gerçek aşk, çölde ki çiçek kadar nadir. Erkeklerle de bu nedenle ilişki içinde olmayı sevmiyor. Hatta kendinden uzak tutmak için erkek öğrenci dövmüşlüğü bile var. Tevondo ile ilgileniyordu fakat geçirdiği bir kaza yüzünden bırakmak zorunda kaldı.

 

 

​​​

 

 

Ceylin. Açık kestane saçlı, ela gözlü düz, uzun saçlı dünya güzeli bir kız. Güzel, bakımlı, kendisini seven hatta kendisini çok seven biri. En güzel o olmalıdır. Bu yüzden makyaj malzemelerinden, maskelerinden, yüz bakım kremlerimden asla taviz vermez. Moda ile yakından ilgilidir. Bir ansiklopedi dolusu erkek arkadaşı olduğu için, aşk hayatı pekte uzun sürmez. Tırnakları erkeklerden daha önemlidir. Şıpsevdi denecek düzeyde bir duygu durumu var. Arkadaşlık ve arkadaşları çok önemlidir onun için İltifat duymaktan, yakın ilgiden hoşlanır.

 

 

 

Mira. Kıvırcık saçlı, kahve rengi gözlü, orta boylarda hemen dikkat çeken bir kızdır. Yardım sever, alçak gönüllü, arkadaş canlısı ve hemen kaynaşan, sıcak kanlı bi kız. Güler yüzlüdür. Güldürmeyi de sever. Çevresinde olup bitenlere asla kayıtsız kalamaz. Bir rivayete göre Bahar ile bir araya geldiklerinde ortalığı karıştırma gibi bir potansiyele sahip. Bitkilerle ilgilenmeyi, doğayı, yeşili çok seviyor.

 

 

Alya. Gurubun en Korecan'ı. Omuzlarında, siyah düz saçlı, siyahımsı gözlü dış görünüşü sert, içi yumuşacık olan güzel kızımız. Sevgi dolu, arkadaş bağımlısı. İnsanlarla hemen kaynaşmaz. Zamanla tanımayı tercih eder. Kore dizileri, gurupları ve ünlüleri ondan sorulur. Güney Kore'ye gelmeyi en çok o istedi çünkü hayalleri arasonda buraya gelip gezmek ve o hayalindeki ünlüler ile tanışmak vardı. Dans ve şarkı dinlemeyi çok seviyor.

 

 

Lena. Duygusal, hassas, kırılgan, sevgi dolu, fedâkar. Sarışın, yeşil güzel mini mini bir kız. Ürkek ve biraz da uykucu ama en çok ta hemen ağlar. Hayatı sevgi üzerine kurulu. Arkadaşlarını ailesi olarak görmek ve onlarsız kalamamakda özellikleri arasında. İnsanları çok önemser ve kırmaktan korkar. Şiir ve hikayeleri çok seviyor. Bir de sevmeyi ve sevilmeyi. Sevgi hayatının temelini oluşturuyor çünkü.

 

 

Hazel. Bizim hayvansever, hatta bağımlısı kızımız. Turuncu saçlı, açık tenli, açık kahverengi gözlü. Dış görünüşü ile dikkat çeken Hazel, hayat dolu hanım hanımcık diye tabir edilen biri. Diğerlerine göre daha sakin bir yapıda. Arkadaşlık duygusu üst düzeyde. Bu yüzden hayvanlara karşı aşırı arkadaşlık ve düşkünlük gösteriyor. Sevgi onun için önemli bir unsur. Her kese ve her şeye değer verir. Bu özelliğinden dolayı çabuk kaynaşır insanlarla.

 

 

Ekin. Grubun patronu. Belki de en aklı başında olan kişi. Mantık, çalışkanlık, titizlik ve düzenin vücut bulmuş hâli. Dersler onun için hep ön plandadır. Çalışıp, üstesinden gelemeyeceği bir şey neredeyse yok. Sorunlara mantıklı çözümler bulur. Okul birincisi. Ama derslere çok önem verir. Ekin için aşk, vakit kaybıdır. Hayatı fazla ciddiye alır. Eğlenmek hep sonraya kalır. Ciddi kızımız bilimden, bilimsel kitaplar okumaktan, test çözmekten ve matematikten hoşlanır.

 

 

 

STRAY KİDS

 

 

Bang Chan. Grubun lideri, beyni. Yakışıklı, çekici bazen çocuksu, bazen tam bir yetişkin, bazen de tam bir adamı. Diğerlerini kolaylıkla idare edebilir. Bu yüzden o tam bir liderdir. Arkadaşlık, sevgi, fedakarlık onun işidir. Diğerlerini kendinden çok düşünür bu nedenle. Şarkı söylemek, piano çalmak ve futbol en sevdiği aktiveler.

 

 

Minho. Dışarıdan soğuk, itici biri gibi görünsede sıcacık bir kalbi var. Herkese hemen açamıyor kalbini ama sevdiği zaman da doruklarında yaşıyor. Yakışıklı, dikkat çekici. Sevdmediklerine karşı düşman ama sevdiklerine karşı, korumacı, fedakar ve kalbini önüne seren bir yapısı var. Dans etmek, şarkı söylemek ve Tekvondo ilgi alanları.

 

 

Changbin. Grubun komedi unsurlarından biri. Neşeli, hayat dolu ama aynı zamanda yakışıklı biri. Spor yaptığı için, kasları en dikkat çekici yeri. Arkadaşlık ve arkadaşları onun için olmazsa olmazlardan biri. Hayat dolu. Neşeli kişiliğinin altında zeki biri. Doğru kararlar alır. Fedakar biri. Sevdiği kişi için her şeyi yapabilecek karakterde biri. Spor yapmak, şarkı söylemek ve yazmak hobilerinden. Ama en iyisi rap yapmak. Han ile bu konu da harikalar.

 

 

Seungmin. Gurubun derssel anlamda en zekisi. Sorumluluk sahibi. Yakışıklı. Hepsi bir arada yani. Diğerlerine göre biraz daha sakin. Bir prens edasında. Nazik ama sevdiklerine dokunulduğunda tam bir Rambo. Kitap okumayı seviyor. Sesi kafife gibi olduğu için şarkı söylemek en sevdiği şeyler arasında. Fotoğraf çekmeyi çok seviyor. Harika icra ediyor.

 

 

Hyunjin. Gurubun en dikkat çekici üyesi. Boyu, dış görünüşü olağanüstü yakışıklılığı ile herkesin hayalini süsleyecek derece de bir erkek. Duygusal. Sevgi dolu. Kalbine herkesi sığdırabilecek biri Bunların yanısıra bir o kadar da yetenekli. Dans,şarkı söyleme aynı zamanda da resim yapmayı çok seviyor. Gurubun ressamı.

 

 

Han. Dünya tatlısı. Nazik, sevgi dolu, yakışıklı. Empati duygusu fazlasıyla gelişmiş. Romantik. Sevgisini belli edebilen biri. Arkadaşlarına çok bağlı. Changbin gibi gurubun bir diger espri kaynağı da kendisi. Bir kusuru var birazcık sakar. Yanaklarından dolayı arkadaşları onu sincaba benzetiyorlar. Yetenekli bir çocuk. Şarkı sözü yazmayı çok seviyor. Ayrıca besteliyor. Şiir onun işi. Yazmak ve okumaktan zevk alıyor. Sesi ve dansı da bir o kadar iyi. Ayrıca iyi de rap yapıyor.

 

 

Felix. Dış güzelliği ile hemen dikkat çekme özelliğine sahip. Özellikle gülüşü ile. Gün ışığı gibi, insanın içini ısıtan bir gülüşü var. Yakışıklı, sevecen, arkadaş canlısı biri. Hayvanlara karşı ayrı bir ilgisi var. Çok seviyor. Hayata olan olumlu bakışı hayvanlardan gelmektedir. Müzik dinlemek, şarkı söylemek ve hayvanlarla ilgilenmek, ihtiyaçlarını gidermek en büyük eğlencesi.

 

 

Jeongin. Stray Kids 'in aklı başında tek üyesi. Yakışıklı. Gözleri nedeniyle dikkat çekici biri. Ayrıca çok yakışıklı. Arkadaşlarına aşırı derecede bağlı. Kendisiyle ve insanlarla barışık biri. Çabuk arkadaş olabilir. Eğlenmeyi seven bir tip. Yeniliklere açık biri. Biraz sessiz görünebilir ama sevdiği kişiler söz konusu olduğunda aslan kesilebilir. Şarkı söylemek, gezmek, araştırmak, kitap okumak sevdiği aktiveler.

 

Loading...
0%