Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@mavissu

Evan Kıtası - Altın Soy İmparatorluğunun 857. Yılı

Rex için yorucu bir gün sonuydu. Sabah erken kalkmış , anne ve babasının hayvanlarıyla ilgilenmişti. Öğleye doğru uyanan anne ve babası için her sabah yaptığı gibi kahvaltıyı hazırlamış , kendisi de ayak üstü atıştırıp tarlaya koşmuş ve güneş batasıya kadar harıl harıl çalışmıştı. Bu yorucu tempo onun için hiçbir şeydi. Şuan 6 yaşında olmasına rağmen kendini bildi bileli bir şeylere koşturuyordu. Fakat son 6 aydır anne ve babasının anlam veremeyeceği şekilde kendisine karşı tavırları çok değişmişti. Evet onu hep çalıştırıyorlardı ancak onu hiçbir zaman dövmemiş ve hakaret etmemişlerdi. Ta kii 6 ay öncesine kadar...

Günün sonunda yorgun argın eve gelip kısa bir süre anne ve babasının yüksek sesle tartıştıklarını duyuyor ve hızla kendisini ortaya çekip dövmelerine göz yaşları içinde katlanıyordu. Ertesi gün anlam veremediği bir şekilde vücudu büyük oranda iyileşiyordu ve bu döngün 6 aydır tekrarlanıyordu.

Rex'in yaşadığı Yeşilada Köyünde insanlar çocukluktan itibaren fiziksel olarak hep güçlüydü. Bunun sebeplerini herkes hayvancılık ve tarımla uğraşıp her zaman çalıştığına bağlamış ve hiç güçlerini sorgulamamışlardı. Dolayısıyla Rex'in bu yaptığı işler onlara göre sıradandı. Fakat anne ve babası da dahil kimse Rex'in vahşice dövülüp ertesi güne hızla iyileştiğini bilmiyordu.
Annesi Brook ve babası Glenn Rex'in asla yüzüne vurmazdı bu yüzden de vücudunun anormal bir şekilde iyileştiğini bilmiyor ertesi gün sapasağlam karşılarına gelince daha çok dövüp hiçbir şeyi sorgulamıyorlardı. Rex ise ilk dövüldüğünün ertesi günü onu hala yaralı sandıklarını buna rağmen daha çok dövüldüğünü görünce kendisindeki bu anormaliyi onlar dahil hiç kimseye söylememişti.

Rex sadece hızlı iyileşmiyor, doğuştan gelen kusurları de tek tek düzeliyordu. Sanki vücudundaki bir mühür kırılmış ve kontrolsüz bir enerji vücuduna akıyor gibiydi. Bu küçük Rex'i heyecanlandırdığı kadar korkutuyordu da.

Kendini yatağa attığında yine her yeri ağrıyor, alnından boncuk boncuk ter akıyordu. Gözlerini kapattı. Hiçbir zaman rüya görmemişti Rex fakat bunu şuan çok arzuluyordu. Fiziken her ne kadar bu işkenceye alışsa da çocuk kalbi bu kadar sitres ve sevgisizliği kaldıramıyordu. Sadece bir an da olsa bu gerçeklikten uzaklaşmak istedi.

Gözlerini sessiz rüzgarın serinliğiyle açtı. Göz bebekleri kocaman büyürken korkuyla karışık şaşkınlıkla ağzı açık kaldı. Ucu bucağı görünmeyen bir denizin ortasında küçük bir bulutunun üstünde duruyordu...

 

Devam edecek..

 

Selamm:) Epik fantastik türündeki kurgum sizlerle.Bölümleri kısa kısa ve sık sık atmayı düşünüyorum. Tabii ki bu alıcağım beğeni ve yorumlara bağlı. Desteklerinizi bekliyoru:)

 

Fantastik aşıkları mavi bir kalp emojisi alayım buraya!

 

Loading...
0%