Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@mavperikal

​​​​​

Aşklarım selam!!!

 

Wattpadde 100k okunmaya ulaştık! Düzelmesini beklerken play storedan kaldırması inanılmaz bir durum. Bu yüzden buraya ve inkspired uygulamasında bölümleri yüklüyorum.

 

Yepyeni ve bayılarak okuyacağınızı düşündüğüm bir kurguyla karşınızdayım. Yeni kurgumda beni yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyor, şimdiden teşekkür ediyorum.

 

İçinde ejderhalar, entrikalar, büyük bir krallık ve onun toprakları, biraz da aşk olsun, farklı bir fantastik kurgu okuyayım diyorsanız doğru yerdesiniz. Elementleri, kuzeyi ve diğer yönleri, elementlerin hayvanlarını, kısaca zihnimdeki bu muhteşem evreni sizinle paylaşmak için aşşırı heyecanlıyım.

 

Bölümleri art arda atabilmek için kısa tutuyorum.

 

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın, öpücükler :)

 

Yayımlama tarihimi yazıyorum lütfen siz de başlangıç tarihinizi yazın🐉

 

21.05.24

 

 

Yapılır anlaşmalar

Ödenir bedeller

Kanlı anlaşmayı yalnız kan bozar

Bilinmeyen evrenler

Birbirine değerler

Işığı yalnız ışık açar

 

(1) Rüya mı Gerçek mi

 

Yakın gelecek...


Bu garip evliliğin içinde ne yapacağımı bilmiyordum, tıpkı bu garip evrene geldiğimde ne yapacağımı bilmediğim gibi. Ataerkil bir sistemin içinde köle olarak satılacağıma kim inanırdı ki? Ben de inanmazdım ancak hayatın getirdiği nokta ne yazık ki bundan ibaret olmuştu. Zamanda oldukça geriye gelmiştim.

Peki şimdi nerede miydim?

Beni kölesi olarak alan ancak hiç öyle davranmayan bir adamın yatağında.

Geceye yorgun bir şekilde gözlerimi yumduğumda hiç ummadık bir şekilde geri açtım. Uzun zamandır kardeş gibi yattığımız yatakta bu gece hareketlenme hissedince istemsiz bir heyecan heyecan damarlarımda gezindi.

Biliyordum bu evlilik kâğıt üzerinde olmuştu ve ona karşı bir şey hissetmiyordum ama bana dokunduğu o ufak anlar kadınsı hislerimi alevlendirmeye yetiyordu. Bu zamana kadar hiç ileri gitmemiştik çünkü ben kölelikten çıkıp onun yardımcısı olmuştum. İş hangi ara aynı yatakta uyumaya geçmişti bilmiyorum.

Boynuma bıraktığı öpücük her zerremi titretirken elleri çoktan bedenimde gezintiye çıkmıştı. Kendini bana bastırdığında arkamda hissettiğim sertlik ile derin bir nefes alıp en sonunda kalçalarımı ona doğru ittim. Boynumdaki öpücükleri ıslak ve canlı bir hal aldığında gecenin karanlığında duyulan tek ses kalp atışlarımın sesiydi.

Kâğıt üzerindeki kocamla aylardır aynı evde kalmamıza rağmen bu ilk sevişmemizdi. Elbette daha önce ufak masum öpücükler olmuştu ancak işler bu boyuta hiç ulaşmamıştı.

Daha önce bu anı yaşamamış bir kadın olarak heyecanlanmam oldukça normaldi. Bu yüzden kalçamı ona doğru biraz daha ittiğimde eli bedenimde gezinmeye devam etti. Tüm sabırsızlığımla birlikte devamını bekliyordum ama o bana işkence etmeyi ister gibi uzatıyordu.

Kulağımda hissettiğim nefesi ve ardından boynuma bıraktığı öpücükle birlikte ağzımdan kaçan sesi durdurmadım. Duyduğum kıkırtı ise bu durumdan hoşlandığının kanıtıydı.

Hissettiğim bu duyguyu daha önce hiç tatmamıştım. Ellerini bu şekilde kullanmayı hangi ara öğrenmişti bu adam?

Sonunda istediğim olmuştu. Bununla birlikte yorganın üzerimden atılması ve üzerimde kalan parçaların komple çıkarılması bir oldu. Hafif ona doğru dönük bedenim artık tamamen dönmüştü. Bedenimiz birleştiğinde kapattığım gözlerimle her anın tadını çıkardım.

Acıdan çok duyduğum hazza odaklanırken, bu anın eşsiz bir rüya olmasından korktum. Uyandığımız an yine kardeş gibi yatıyor olursak, kızaran suratımla, yüzüne hiç bakamazdım. Onun dokunuşlarını hayal ettiğimi ise hiç söyleyemezdim.

Eli bedenime sinsi bir yavaşlıkta yaklaşırken, onu bekleyen ben tilki kurnazlığındaydım. Yüzüme gelen saçları bir kenara çekip ona daha iyi bir alan açtığımda gürültülü bir nefes verdi.

 

Hareketleri hiç son bulmadan geçen dakikaların ardından artık rahatlamış bir şekilde nefes nefese kalarak bir süre olduğumuz yerde bekledik.

Vay canına bu harikaydı...

"Geceleri bunu kabul etmeyen bir kadına göre oldukça sevmiş görünüyordun sevgili karım."

Kulağıma fısıldayan sesin sahibinin çıplak tenini hâlâ sırtımda hissederken olduğum yerde donakaldım.

Bu ses benim kocama ait değildi!

Loading...
0%