Yeni Üyelik
24.
Bölüm

Güven Sorunu

@medineka2010gmail.

Enes'in yanından ayrıldıktan sonra doğruca Berat'ın yanına gittim. Yani restronta gittim. Hala orada olduğunu düşünüyordum orada değilsede evine giderdim. Onunla kesin konuşmam lazımdı. Neyse ki restrontaydı beni çok uğraştırmamıştı. İçerde oturmuş küfür ederek yaralarını inceliyordu. Hemen yanına gittim beni görünce ayağı kalktı.

"Berat nasılsın iyisin demi ? Enes işte kusuruna bakma onun. Gel bi pansuman yapalım yaralarına. " Dedim çok gecikmeden.

"Asel hoş geldin. Gel otur şöyle iyiki geldin benimde senle konuşcaklarım vardı. Boşver pansumanı falan iyiyim ben. Pek bir şey yapamadı zaten. " Dedi benim için boş bir sandalye açarken. Sandalyeye oturdum ve konuştum.

"Benim neden haberim yoktu Berat?" Diye sordum direkt.

"Bak Asel ablamı nereden tanıyorsun veya aranızda nasıl bir bağ var bilmiyorum ama söyleme gereği duymadım çünkü ben onunla görüşmüyorum bile. "

"Bu bir bahane değil Berat kaç yıldır arkadaşız ve ben arkadaşımın ablasının kim olduğunu daha yeni öğreniyorum sence bu normal mi? "

"Ablamla aranızda kötü bir şey geçtiği belli Asel ama beni bu durumdan suçlayamazsın insanlar ailelerini seçemiyor maalesef. "

"Ben seni suçlamıyorum Berat sadece sürekli görüşüyoruz ve ablanın benim düşmanım olduğunu yeni öğreniyorum ve bunun nedenini merak ediyorum. "

"Herhangi bir nedeni yok söylemeyi atlamışım sadece ayrıca artık ablamla görüşmüyorum. Sana nasıl bir zarar verdi bilmiyorum ama onun kötü biri olduğunun farkındayım o yüzden kestim iletişimi. "

"Sana nasıl güvenebilirim Berat? Ablanla görüşmediğini veya bana zarar vermiceğini nerden bilebilirim? "

"Saçmalama Asel yıllardır zarar vermedim ben sana şimdi mi vericem? "

"Belkide çoktan verdin ama ben bilmiyorum. " Diye bağırdım dayanamayıp.

"Tamam sakin ol. Haklısın güvenin kırıldı ama söz veriyorum geri kazanıcam bana biraz zaman ver sadece. " Dedi o da.

"Ben gideyim artık bu konuyu yine konuşuruz gerekirse. " Dedim ve kalktım.

Hızlıca evime gittim çok yorulmuştum. Eve gittikten sonra biraz uzandım saat 23.00 falandı. Uzanırken uyuya kalmışım. Kapı sesi ile uyandım. Bu alıcaklı gibi çalınan kapı sesine uyanmamak mümkün değildi. Koşarak kapıya gittim ve açtım. Gelen Enesti. Onu görünce istemsiz toparlandım saçım başım dağınıktı, düzelttim.

"Noldu Enes? " Diye sordum sonrada. Gülerek çenesiyle beni işaret edip konuştu.

"Hayırdır uyandırdım mı ? " Dedi gıcık gıcık gülerek.

"Ne olduğunu söylicek misin yoksa kapıyı yüzüne mi çarpıyım? " Dedim göz devirirken.

"Konuşmamız lazım izin verirsen içeri geçicem. " Dedi bu sefer . Hemen kenara çekildim kapının tam önünde durduğumun hiç farkında değildim. İçeri girdi ve oturdu. Bende yanına gittim.

"Evet seni dinliyorum. Umarım önemlidir boşuna uyanmamışımdır."

"Neden Beratın yanına gittin, ne konuştunuz? "

"Sen bide utanmadan beni takip mi ettin? "

"Evet iyiki de etmişim söyle hadi ne konuştunuz? "

"Sana hesap vermicem. "

"Ya iyi misin Asel sen Serpil kardeşi o nasıl güvenebiliyorsun bunca şeyden sonra? " Yine bağırmaya başlamıştı.

"Seni ilgilendirmez Enes git evimden. Yeter artık sıkıldım senin bu hareketlerinden. Neyinim ya ben senin gelip böyle azarlıyorsun sürekli. "

"Saçma hareketler yapan sensin Asel. Bir düşün mesela o kadın biz komşu olduktan sonra senle tekrardan kınuşmaya başladı. Peki komşu olduğunuzu kimden öğrendi sence? "

"Bilmiyorum Enes nerden bilim ya Allâh Allâh git başımdan. "

"Biliyorsun Asel hanım biliyorsun da kabul etmek istemiyorsun. "

"Enes sanane ya Berat söylediyse de sanane bundan o benim arkadaşım görüşüp gürüşmeyeceğime kendim karar veririm. " Gözlerini kapatıp nefesini verdi ve devam etti.

"Tamam Asel tamam biliyoruz sen karar verirsin ama önce güvenli mi değilmi öğrenelim. En azından bir süre gitme restorenta Beratla da konuşma. "

"Hayır orası benim iş yerim ayrıca ben ona güveniyorum kandırmaz o beni. "

"Asel mantıklı düşün en azından şuan mantıklı düşün zaten bu yaşadıklarımız da senin kendi başına iş yapmandan dolayı o yüzden en azından şimdi mantıklı düşün. "

"Ben gayet mantıklı düşünüyorum zaten sen kendi düşüncelerini ölç. "

"Düşmanımızın kardeşiyle hergün yan yana olmak mı mantıklı sence Asel? "

"Evet o bile bana senden daha çok güven veriyor demekki ve bende bundan bir sakınca görmüyorum. "

"Sikerim güvenini şimdi Asel. Çocuk gibi davranmayı kes. " Dedi ve tam bende ona bağırarak cevap vericektim ama telefonum çaldı . Odak noktam telefon oldu ve hemen kimin aradığına baktım. Tanımadığım bir numaraydı . Açmadım kapanmasını beklemeye başladım. "Açsana kim arıyorsa. " Dedi Enes arayanı görmemişti. Ona da cevap vermedim. Ve sonunda telefon kapandı ve bir mesaj geldi. Artık ikimiz de tamamen telefondakine odaklanmıştık.

 

Loading...
0%