Yeni Üyelik
16.
Bölüm

Hayal Kırıklığı

@medineka2010gmail.

Birkaç gün geçmişti bir türlü fırsat bulup Enesle konuşamıyordum. Ya da fırsat olsada konuşmamayı seçiyordum. Ama inanınki çok heyecanlıyım. Tüm olanları Enes'e anlattıktan sonra belkide beni affedecektim ve eski günlerimize dönebilecektik. Benim onun sırrını bilerek açıklamadığımı , zorunda olduğumu ve onun iyiliği için yaptığımı öğrenecekti. Ve o zaman bana söyledikleri için pişman olacaktı. Ama yinede bu kötü günleri atlatıp mutlu olmayı başaracaktık .

Şimdi partiye 2 gün vardı. Bu iki gün içinde Enesle konuşmam ve olanları anlatmam gerekiyordu. Bakalım ne tepki verecekti. Çok merak ediyordum .

Parti günü

İki gün geçmişti ama ben hala Enes'e olanları söyleyememiştim. Bu sefer kaçmak falan değildi gerçekten resttorant çok yoğundu ve çok yoruluyordum. Enesle de hiç denk gelmiyordur artık. Büyük ihtimalle onun da parti, kutlama falan derken işleri baya yoğundu.

Parti bugündü mecburen bugün söylemeliydim yoksa her şey mahv olurdu. Elimdeki bütün her şeyi kaybederdim. En kötüsüde Enes'e zarar gelebilirdi. Bu durum beni çok korkutuyordu kim olursa olsun böyle bir saçmalığa kurban gitsin istemezdim. Hele konu Enesse hiç istemezdim.

Yanlız aklıma takılan bir şeyler vardı. Mesela ben bu partiye davet edilmemiştim. Nedenini çok merak ediyordum ama bilmiyordum. Davet edilmesemde o partiye gidip Enesle konuşmak zorundaydım. Kendime de kızmıyor değildim . Enes'in başı zaten kalabalık olacaktı bugün neden son güne bırakmıştım ki? Umarım herşey kötüye gitmezdi ve planladığım gibi olurdu.

Saat çok ilerlemeden evden çıktım. Eğer Enes'i boş bulmak istiyorsam erkenden gitmem lazımdı akşama doğru iyice kalabalıklaşırdı. Üzerime davet edilmediğini için normal bir pantolon ve crop giyip yola çıktım. Parti galerinin bahçesindeydi ve evime biraz uzaktı. Bir yandan korkuyordum. Bir yandan heyecanlıydım. Geldiğim de otobüsten inip parti alanına ilerledim.

Çok kalabalık değildi bir kaç masa dolmuştu. Bahçeye vardığımda Enes'i aradı gözlerim. Ama yoktu bulamayınca içeri girdim. İçeriyi çok güzel hazırlamışlardı. Enese bakındım ama yine göremedim. Sonra umudumu iyice kaybetmeye başladım. Hiç bir yerde yoktu. Benim ona 10 dakika kadar ihtiyacım vardı ama o yoktu. Sinirlenilenip son kez etrafıma baktım.

Ve onu gördüm. Ama yanlız değildi. Yanında tam göremediğim bir kız vardı. Sonra biraz daha dikkatli baktım ve kızı tanıdım. Melisaydı bu kız. Enesle Melisa el ele tutuşmuş bir grup insana galeriyi gezdiriyorlardı. İlk başta tam algılayamadım. Ama Melisanın Enes'e bakışları. Enes'in Melisaya karşı gülüşleri. Ne oluyordu? Yoksa korktuğum şey mi olmuştu? Neden benim çagırılmadığım partiye Melisa çağırılıyordu ? Ve bu hareketler neydi böyle? Yavaş yavaş neler olduğunu anladığımda gözüm sulanmaya başladı. Ne yapıcağımı bilemedim ve donup kaldım. O sırada Enes benim olduğum tarafa dönüp beni gördü. Bir yandan gözlerimden yaşlar süzülüyordu bir yandan Enes'e bakıyordum. Beni görünce bir an duraksadı ama umursamadan ilgilendiği işle uğraşmaya devam etti. Ve ne olursa olsun Melisanın elini asla bırakmıyordu. Daha fazla bu görüntüye dayanamadım ve hızla yürüyerek partiyi terk ettim.

Melisayla Enes birlikteler miydi? İyide ne zaman olmuştu, neden bize hiç söylememişlerdi ? Ellerim titriyordu resmen göz yaslarım desen sel olmuştu. Enes beni umursamamıştı bile görmesine rağmen göz ucuyla bakıp dönmüştü. Ne yapacağımı bilmediğim için bir parka oturup ağlamaya devam ettim. Ne yapabilirdim ki bana söylemeye bile gerek duymamıştı. Bu saatten sonra ne yapılırdı? Ben hala anlam veremiyordum Enesle Melisa o kadar farklı tiplerdi ki nasıl olurdu böyle bir şey? Veya bana öyle gelmişti belkide Melisa başından beri Enesten hoşlanıyordu ama şuan söyleyebilmişti. Eneste reddetmemişti sonuçta Melisa güzel kızdı neden reddetsin ki? Düşünmekten kafam patlamak üzereydi ben şimdi ne yapacaktım? Serpil partiyi mahv etmemi bekliyordu ama ben bir daha oraya nasıl gidecektim? Gidip ne diyecektim?

Bunları düşündükçe ağlamam şiddetleniyordu. Ben Enes'e güvenmiştim ona söyleyince o bir çaresini bulur diye düşünmüştüm. Ama o beni umursamıyordu bile.

 

🔆🔆🔆

Merhaba arkadaşlar. Bölümle ilgili düşüncelerinizi yorumlarda belirtir ve oy verirseniz çok sevinirim. Bu bölümlerde ne kadar emek olduğunu söylemek bana saçma zaten biliyorsunuz ama 40 - 50 kişinin okuduğu bir bölümede 2-3 kişi oy verince gerçekten üzülüyorum. İyi akşamlar. 🤗

Loading...
0%