Yeni Üyelik
22.
Bölüm

Kafa karşıklığı

@medineka2010gmail.

Ne yaptığımın farkına varıp hemen ayrıldım Enesten . Çok utanıyordum o zaten karşılık vermemişti bende onu durdurmak için yapmıştım ama çok utanıyordum. O bana ben yere bakıyorduk. Sonra daha fazla rezil olmamak için koşarak evine gittim. Eve geldiğimde hala inanamıyordum yaptığım harakete. Ben onu öpmüştüm. İşin kötüsü sonunda hem o hem ben rahatsız olmuştum. Şimdi sorcaksınız onun rahatsız olduğunu nerden biliyorsun diye. Bende bilmiyorum ama hiç bir tepki vermemesi bence rahatsız olduğu anlamına gelir. Peki sen neden rahatsız oldun diye soracak olursanız. Enes ne olursa olsun beni aldatmıştı ve ben hala bunu kabullenemiyordum. Onu sevsemde onunla eskisi gibi olamazdım. Bu çok saçmaydı ona tekrar güvenemezdim.

Biraz düşündükten sonra duşa girdim ve saatlerce yıkandım. Sonra biraz Ayaz ve Selinle konuştum. Sonrada uyudum sabah işe gitmem lazımdı . Üç gündür gitmiyordum ama Beratı zor durumda bıraktığımında farkındaydım.

Uyudum dediğime bakmayın yattıktan sonra 2 3 saat sağıma soluma dönüp durdum bir türlü uyuyamadım. Aklımda hep Enes vardı. Ne olucaktı acaba bundan sonra. Bir yandan korkuyordum gidip deli bir şey yapmasından ama yüzüne bakacak halim kalmamıştı. Ayrıca kafasına bir şey koyduysa yapardı ben engel olamazdım. Bunları düşünürken uyuya kalmışım.

Sabah kalktım ve direk işe gittim. Akşam oluncada hemen eve geçtim kimseyle iletişim kurmadım. Ama eve geldikten sonra kapı çaldı. Enes'in olduğunu düsünerek hemen açtım ama gelen Keremdi.

"Buyur Kerem . " Dedim içeriyi göstererek.

"Yok Asel girmeyim sana bir şey söylemek için gelmiştim. " Dedi başımı salladım dinliyorum anlamında. "Asel olanlardan haberim var. Çok üzüldüm duyunca. Sen bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama Enes her şeyi babasına anlatıcak galiba ona engel mi olsak. Ben olucaklardan korkuyorum. "

"Babasına anlatamasını bende istemem tabi ama ne olabilirki anlatırsa? "

"Bilmiyorum ama her şey ciddileşir. Ali amcanın hayatı yolunda şuan her şeyi geride bıraktı ama eğer bu olanlardan haberdar olursa tekrar eskiye yani kötü hayatına dönmesinden korkuyorum Asel. Hem o kadın çok tehlikeli elinden her şey gelir. "

"Anladım tamam ben engel olucam ona. Bu arada Enes nasıl oldu iyi mi? "

"İyi merak etme ilaçlarını falan aksatmadan alıyor. "

"Çok teşekkür ederim Kerem sen çok iyi bir insansın Enes iyiki seninle karşılaşmış iyiki seninle arkadaş olmuş. " Sadece gülümsedi ve gitti. Bende kapıyı kapattım. Enesle konuşmam lazımdı ama nasıl. Onun karşısına çıkacak yüzüm yoktu ki nasıl bide gidip utanmadan olanları babana anlatma diyecektim nasıl?

Çıldırmak üzereydim mutfağa gidip bir şeyler yedim sonra düşünmeye başladım. Bizim bu işi bir şekilde ama hasarsız çözmemiz lazımdı. Ben düşünürken tekrar kapı çaldı. Saatte geç olmuştu bu saatte kimdi bu. Hemen gidip kapı deliğinden baktım. Gelen Enesti ama iyi gözükmüyordu. Kapıyı açtım çekinerek. Ardından Enes'in bana doğru gelmesi bir oldu. Ne olduğunu daha tam anlayamadan Enes'in dudaklarının bana çok yakın olduğunu fark ettim ve bir anda bağırdım.

"Enes ne yapıyorsun iyi misin sen? " Derken hala aramızdaki mesafe açılmamıştı duduklarımız neredeyse birleşmek üzereydi. Sonra daha fazla dayanamadım ve onu göğsünden ittirdim. "Enes noluyor anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorsun. " Dedim ayakta zor duruyordu.

"Ne o hayırdır sen yapınca oluyorda ben yapınca neden garipsiyorsun? " Dedi .

"Ne saçmalıyorsun Enes sen sarhoş musun nesin? " Dedim ve içeri girmesi için kolundan tutup ayakkabılarını çıkarmasına yardımcı oldum.

"Yooo ne sarhoşu gayet ayığım ben sen benim soruma cevap ver. " Dedi bir yandan içeri girerken ama kendi yürüyemiyordu bile bir kolu benim omzumdaydı.

"Hım kesin öyledir . Hayır madem içtin kendi evine gitsene burada ne işin var? " Diye söyleniyordum onu içeri taşırken.

"Şimdi böyle mi olduk Asel hanım . Düne kadar. " Dedi ve gülmeye başladı. Bende onu koltuğa sertçe bırakıp çekildim.

"Boş boş konuşma neden yaptığımı biliyorsun. " Zaten utanıyordum bide gelmiş söylediklerine bakın.

"Evet biliyorum beni deli gibi sevdiğin için yaptın. "

"Hayır sen dışarı çıkıp diğer bileğinide incitme diye yaptım. "

"Güzel bahane beğendim. "

"Saçma sapan konuşup durma Enes bekle burda ben sana bir kahve yapayım . " Dedim ve mutfağa koştum. Hemen yaptım kahveyi. Olmasını beklerken mutfağa geldi. Biraz daha iyidi en azından artık dik yürüyordu. Gözlerini bana kilitlemiş üzerime doğru yürüyordü. Bense geriye adım atıyordum her yaklaştığında aramızda bir yada iki adım vardı.

"Demek beni sevdiğin için değil durdurmak için öptün? " Dedi kısık bir sesle hala yaklaşmaya devam ediyordu.

"Evet." Dedim bende benzer ses tonuyla.

"Beni sevmiyorsun yani? "

"Sevmiyorum." Dedim ve artık duvara yaslanmıştım geri adımlayamıyordum. O ise aradaki adımları da kapatmıştı şuan çok yakındık ama hiç bir şey yapamıyordum. Gözleri dudaklarımdaydı. Benim ise sadece gözlerinde.

Bir süre sonra bende onun dudaklarına kilitlendim. O kadar yakındıki nefesini tamamen hissedebiliyordum. Ara ara gözlerine bakıyordum. O ise sadece dudaklarıma odaklanmıştı. Sonra gözlerini yumdu ve biraz daha yaklaştı. Artık ne yapacağını anlamıştım ama karşılık vermek istemiyordum.

Biraz sabrettim sonra kokusu bütün vücudumu haps ettim ve bende daha fazla direnmeden gözlerimi yumdum. Beklemeye başladım ama beni öpmedi. Konuşmaya başladı.

"Madem beni sevmiyorsun o zaman bu halin ne neden engel olmuyorsun? " Sorduğu soruyla kalbime bir hançer saplandı sanki hemen gözlerimi açtım. Çok büyük rezil olmuştum bilmem kaçıncı kez. Bu sorduğu soruya bir cevabım yoktu o yüzden onu kenara itip tezgahın yanına gittim ve kahveye bakıyormuş gibi yaptım. Zaten çoktan olmuştu bir bardak çıkardım ve kahveyi doldurmak için cezaevi elime aldığım gibi çığlık atarak geri bıraktım. Arkada beni izleyen Enes hemen yanıma geldi.

"Asel noldu iyi misin elini mi yaktın? " Derken elimden tutup beni çeşmeye sürükledi ve yanan yeri suya tutmaya başladı. Benim cezvemin tutma yeri metaldi yalıtkan kısmı kırılmıştı normalde bezle tutardım ama akıl bırakmamıştıki bende Enes. Böylelikle elim çok fena yanmıştı. Hafif hafif ağlamaya başladım. Enes elimi sudan çekip üflemeye başladı yanan yerin rahatlaması için üflüyordu ama canım çok acıyordu.

"Of kızım ya neden dikkat etmiyorsun çocuk musun sen. "

"Bağırma bana Enes zaten canım çok yanıyor. " Dedim ağlarken.

"Of Asel of. " Dedi yine bağırarak . Biraz sonra sakinleştim elimin acısıda dindi. Kahveyi doldurup Enese verdim zaten sarhoşluğundan da pek bir şey kalmamıştı ama olsun. İçerken hiç konuşmadı ama ben fırsat bulmuşken konuyu açmalıydım.

"Şimdi ne olucak ne yapıcaksın o kadına yada ne yapıcaz? " Diye sordum.

"Yapmıcaz ne yapılcaksa ben yapıcam sen artık bu meselede yoksun. "

"Ama ben yardımcı olurum beraber atlatırız diye düşünmüştüm. "

"Hayır senlik bir durum yok sen karışmayacaksın . Bugüne kadar da karışmamalıydın ama neyse. "

"Ben kendi isteğimle bu işin içine girmişim gibi davranmayı kes Enes."

"Evet kendi isteğinle girmedin ama girdiğin an bana söyleyip çıkabilirdin olaydan sen naptın kafana göre kararlar alıp hepimizin hayatını mahvettin. "

"Hayır ben kimsenin hayatını mahv etmedim annen zaten öyle bir adamı haketmiyordu benim sayemde farkına varmış oldu. Hem eğer mahv ettiysem de pişman değilim ben senin hayatın için yaptım anladın mı? " Biraz bağırmıştım çünkü artık aynı şeyleri konuşmaktan yorulmuştum.

"Konuyu kapat Asel kalbini kırmak istemiyorum. "

"Kapatamam Enes en azından planını söyle. " Kısa süreli baktı gözlerime sonra geri çevirdi kafasını.

"Bilmene gerek yok olsa söylerdim."

"Hayır var merak ediyorum daha yeni o kadın yüzünden hastanelik oldun tekrar olmanı istemiyorum. "

"Söylemicem Asel kapat artık şu konuyu. "

"Tamam söyleme ben söyleyim babana anlatıcaksın biliyorum yapma Enes gerek yok böyle bir şeye ben düşündüm bir çaresini. Babanı katma bu meseleye Serpil senin sandığın gibi biri değil öyle kolay kolay baş edemezsin. "

"Sanane bundan Asel sanane? " Bağırmaya başlamıştı ve artık ne saat ne de ben bu duruma müsait değildik.

"Tamam Enes ne yaparsan yap ama pişman olacağın bir şey yapma. "

"Sağol kahve için. " Dedi ve kalkıp gitti.

Ben artık ne yapacağımı şaşırmıştım. Akışına bırakacaktım ne olursa olsun artık engel olmaya çalışmayacaktım.

 

🔆🔆🔆

 

Bölüm sonu. Bence bu üç bölüm kitabın en güzel bölümlerinden birkaçı oldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın. Haftaya görüşürüz .🤗🤗🤗

 

 

Loading...
0%