Yeni Üyelik
2.
Bölüm

O Geceki Ay

@medineka2010gmail.

Enes'in Ağzından

kapıyı Asel'in yüzüne kapattıktan sonra yüreğimde bir sancı hissettim. Arkama dönüp kapıya başımı yasladım ve yaşadığım şoku atlatmaya çalıştım. Olanlar aklıma geldikçe sinirleniyordum nasıl onunla komşu olabilirdik. Onun kadar kalpsiz ve bencil bir insan daha görmemiştim. Ben onu aldattıktan sonra intikam almak için ailemle ilgili bir sırrı açığa çıkarmıştı. Yıllardır saklanan sır bencil bir kız yüzünden ortaya çıkıp ailemi dağıtmıştı. Ondan nefret etmeme kendi sebep olmuştu. Geçen sene yaşadıklarımız aklıma geldikçe iğreniyorum. Elimi sinirle yumruk yapıp arkamdaki kapıya vurdum. Ardından hızımı alamayıp birkaç kez daha yumrukladım kapıyı beni durduran Kerem'in bağırarak yanıma gelmesiydi.

"Noluyo oğlum iyi misin o kız kimdi daha önce tanıdığın biri mi? " Kerem ard arda sıraladığı sorularla canımı daha çok sıkıyordu.

"Soru sorma bana. Gidiyorum ben biraz hava alıp gelicem. " Dedim ve kapıyı açıp çıktım. Arkamdan bir şeyler söyledi ama umrumda değildi.

Dışarı çıktım sahile kadar yürüdüm. Bir zamanlar uğruna ölebilceğim kıza şuan nefretle bakıyordum. Ölse umruma gelmezdi. Onun yüzünden annemle babam boşanmışlardı. Onu asla affetmeyecektim. En yakın zamanda da yeni bir ev bulup taşınacaktım. Onu birkaç gün görmeye bile tahammülüm yoktu. Biraz yürüyüp kararlarımı aldıktan sonra eve geri döndüm. Gelir gelmez Kerem'in soran gözleriyle karşılaştım. Ona bir açıklama borçluydum.

"İçeri geçelim anlatıcam herşeyi. " Dedim kısık bir sesle. Sonra birlikte salona oturduk. "Asel'i liseden tanıyorum sevgiliydik o zamanlar 2 sene falan sürdü ilişkimiz sonra tartıştık. O sinirle gidip aldattım Asel'i pişman oldum ama çok geçti. " Ben konuşurken Kerem karşıma oturmuş pür dikkat beni dinliyordu. Devam ettim anlatmaya. "Ayrıldıktan sonra intikam almak için gidip sırrımı yaymış. Bencilin teki o kız onunla görüşmeyeceksin. En yakın zamanda da taşınıyoruz. " Her söylediğime biraz daha fazla şaşırmış duruyordu.

"Sırrın neydi ki? "

"Benim sırrım değildi aslında babamındı. Babam annemi aldatıyormuş Kerem bunu duyunca çok yıkılmıştım o zaman bana destek olması için gittim Asel'e söyledim. O da biz ayrılınca anneme söylemiş. Annem hem babamdan boşandı hemde benim bu durumu bildiğimi anlayıp benimle görüşmeyi kesti. "

"Enes sen ne dediğinin farkında mısın? "

"Anladın işte Kerem eğer seni o kızla konuşurken veya bakışırken görürsem senin için hiç iyi olmaz. "

"Tamam anladım da şu taşınma işini bir daha düşünsen? "

"Düşüncek bir şey yok ben kararımı verdim. "

"Abi yapma ya üç kuruşluk kız için gül gibi ev boşa mı gidicek? " Ben ne kadar içimden sürekli Asel'e saydırsam da Kerem kötü söz edince dayanamadım. Yumruğumu karşımdaki masaya vurarak onu uyardım.

"Düzgün konuş lan. "

"Tamam bir şey demedim. "

"Eşyaları toplamaya başla. "

"Öfkeliyken karar verme Enes pişman olursun oturup iyice düşünelim. "

"Neyi düşünücez lan. Hem öfkeli falan değilim ben. "

"Burnundan soluyorsun oğlum şu haline bak."

"Ben yatıyorum. " Deyip kalkıyordumki omzumdan tutup engel oldu.

"Belki o taşınır Enes tamam yaptığı yanlış ama sende melek değilsin aldatmışsın oğlum. "

"Çek o elini kırdırtma. " Dedim ve odama gidip yattım.

 

Asel'in Ağzından

Uyandığımda salonda uyuya kaldığımı fark ettim. Dün akşamdan dolayı oluşan göz şişiklerim ile banyoya girdim. Çıkınca Selin aradı hiç bir şey anlatmadan kötü olduğumu ve Ayazı da alıp gelmesini istedim. O da hemen kabul etti onları beklerken dün akşamı düşünüp durdum. Bana nefretle bakan gözlerinden belliydi ona attığım kazığın kötü sonuçlar doğurduğu. Ayrıldıktan sonra babasının annesini aldattığı kadın yani Serpil bulmuştu beni. Enesle tehdit etmişti eğer bu gerçeği Enes'in annesi öğrenmezse Enes ölür demişti. Zorla söylemiştim annesine aldatıldığını. Kadın yıkılmıştı ama pişman değildim. Enes beni sevmesede onun ölmesini izleyecek değildim. Düşüncelere dalmış giderken kapı çaldı. Hemen açtım. Kapıda Selin'le Ayaz vardı.

"Kuzum iyi misin noldu? " Dedi Selin girer girmez.

"Kötüyüm." Dedim sadece.

"Hadi anket noldu? " Bu seferki soru Ayazdandı. Çoktan içeriye geçip oturmuştuk.

"Hani yan eve taşınan yeni komşular varya Enesle arkadaşıymış. "

"Ne? " İkiside aynı anda soruştu.

"Evet." Deyip ağlamaya başladım.

"Bir saniye ya şu lisedeki şerefsiz Enes mi? " Diye sordu Selin. Ayaz Aten liseden arkadaşım olduğu için her şeyi biliyordu. Selin'e karşılık başımı salladım.

"Eee sen niye üzülüyorsun kızım üzülmesi gereken o değil mi? " Ayazın sorusuydu bu kez.

"Benden nefret ediyor Ayaz bakışlarını bir görsen. "

"Bilmiyor dimi Serpil'in yaptıklarını? "

"Büyük ihtimalle. "

"Kızım aptal mısın söylesene. "

"Sordu mu Ayaz bana gelip neden söyledin anneme bunu diye sordu mu da söyleyeyim?"

"Asel iyi misin sen napsın çocuk hissetsin mi intikam aldın sanıyor. "

"Benim böyle bir şeyi intikam için yapmıyacağımı bilmeliydi. " Dedim ve mutfağa gidip kahve yapmaya başladım. O sırada Ayaz Selin'e bilmediği şeyleri anlatıyordu. Kahveleri yapıp içeri geçtim. Selin hemen soru sordu.

"Peki şimdi ne olucak? "

"Bilmiyorum taşınmak en mantıklısı. "

"Ne taşınması kızım saçmalama git doğruları anlat senin kötü bir insan olmadığını anlasın. "

"Hayır Ayaz o gelip insan gibi sorana kadar anlatmıcam. "

Kahveleri bitirip biraz daha sohbet ettikten sonra onlar gittiler bende yeni ev araştırmasına girdim. Gece saatlerine kadar ev aramama rağmen bir tane bile bulamayıp telefonu yatağıma fırlattım. Ve balkona çıktım. Gökyüzü öyle güzeldi ki bak bak doyamıyordum. Sonra o gece geldi aklıma beni aldattığı gece. O zaman da balkonda geçirmiştim zamanımı uyku hiç tutmamıştı. Aynı o güne dönmüş gibi hissettim kendimi. O gecede ayı incelemiştim. Dolunaydı aynı bu geceki gibi.

 

🔆🔆🔆

 

Merhabalar tekrardan nasılsınız ? Umurım çok iyisinizdir. Daha ilk bölümlerde olduğumuz için sizleri darlamak istemiyorum ama çok merak ediyorum konuyu beğendiniz mi? Yorumlarda bekliyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum .🤗

Loading...
0%