Yeni Üyelik
11.
Bölüm

🍷11

@mefmera

Bölüm şarkısı: Lana Del Rey - Say Yes To Heaven

🍷🍷🍷

 

Gece: Tebrik ederim. :)

 

Demir: Anlamadım Gece. Ne için?

 

Gece: #fotoğraf# (medyada)

 

Demir: İhale için tebrik ettiğini varsayıyorum.

 

Gece: İkisi için de. :) Bir anda konuşmak istememe

sebebin bu anlaşılan.

 

Demir: Gece, ben sana konuşmak istemiyorum mu dedim güzelim? Sadece hiçbir şey için pişmanlık duymanı istemedim. Hata mı ettim?

 

Gece: Yok estağfurullah, hata benim.Sen haklısın. Sonuçta ilişkiden yeni çıkmıştım. Seninle konuşmak, seni görmek için iş yerine gelmek beni kötü bir duruma soktu gözünde.

 

Demir: Saçmalıyorsun. Benimle konuş diye sana bahaneler üretip mesaj yazan bendim. Üstelik bahsettiğin ilişki ciddi bir şeyde değildi. Gözümde hiçbir şekilde kötü konuma düşmedin, o şekilde olduğunu düşünmen beni üzer.

 

Gece: Her neyse, önemli değil. Ben yine de tebrik ederim. :)

 

Demir: Gece, yanımdaki hem iş arkadaşım hem de aile dostumuz. Melisa'yla defalarca kez bu şekilde haberlerimiz çıktı. Genelde yayınlanmadan kaldırtıyorum ama bu yoğun zamanıma denk geldi görmemişim.

 

Gece: Anladım.

 

Demir: Tanışmak ister misin kendisiyle?

 

Gece: Yok canım, ne münasebet. Bana açıklama yapmak zorunda bile değilsin. Aramızda zaten bir şey yok. Hem ne diye tanıtacaksın beni kadına?

 

Demir: Sana açıklama yaptığıma göre hayatımda bir yer edinmişsin. Kendisiyle tanıştırmaya götürdüğümde de ne için götürdüğümü anlayacaktır. ;)

 

Gece: Hm, öylesine derin bir ilişkiniz var yani. Birbirinizin hareketlerinden anlam çıkardığınıza göre.

 

Demir: Öyle, uzun süredir arkadaşım. Eşiyle de arkadaşız aynı zamanda. Bir de küçük çocukları var. :)

 

Gece: Yaa.

 

Demir: Aynen, yaa. :)

 

Gece: Kusura bakma o zaman. Ben yanlış anlamışım.

 

Demir: Bana yazmak için böyle yanlış anlaşılmaların olmasını mı bekleyeceksin? Biz seninle konuşuyoruz diye aramızda illa bir ilişki mi olması gerekiyor? İnsanlar birbirleriyle sırf konuşmak istedikleri için konuşamazlar mı?

 

Gece: İstediğim için konuşuyordum zaten. Kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiren birisi değilim, beni öyle görmeni istemedim.

 

Demir: Öyle görmüyorum zaten Gece. Ben seninle konuşmaktan keyif alıyorum, bunu hiç inkar etmedim.

 

Gece: Neyse işte. Kusura bakma tekrardan.

 

Demir: Sevgilim yok, sevdiğim biri yok. Hayatımda ya da aklımda biri yok. Olsaydı bunu sana açıkça söylerdim. Sen de beni kafanda yanlış tanımışsın belli ki.

 

Gece: Yanlış tanımak değil. Sadece konuşma tarzım seni rahatsız ediyorsa hiç konuşmamayı tercih ederim. Değişemem ben buyum çünkü.

 

Demir: Etmiyor Gece. Etse ben de sana bunu söylerim. Lütfen kafanda bir şeyler kurmak yerine bana sor. Seve seve cevap veririm.

 

Gece: Bu konuşmaya devam edeceğiz anlamına mı geliyor?

 

Demir: Sen istediğin sürece, ben hep seninle konuşmak isterim. :)

🍷🍷🍷

Loading...
0%