Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@melek_w_16

Merhabaaa! Hesabıma yüklediğim yazılar, aklımda olan kurgu veya yarım bırakıp devam etmek için hazır olduğum anı bekleyen bölümlerden oluşuyor. Bu nedenle hikayelerin devamının düzenli şekilde gelmesini beklemeyin. Yazılar konular hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız, beni çok mutlu edersiniz :)Oy kullanıp yorum yapmayı unutmayın

 

250 yıl önce

Efsanelerimizde yüz yıllar önce özel güçlere sahip insanlardan bahsedilir. Bu özel yeteneklere sahip insanlar topluluğumuzda nadir ortaya çıkardı.Bu özellik güçlerini iyilik için kullanan insanlarda belirirdi. Eğer bu güçler kötü niyetli insanların elinde olsaydı, dünyada kaos ve huzursuzluk meydana gelirdi. İnsanlık bunun bilincindeydi.Bu sebeple sadece iyi insanlarda belirmesi tanrının insanlara karşı büyük bir lütufu olduğuna inanılırdı.Bu güçlere sahip insanlara NOBLE denildi Her noble farklı yeteneklere sahipti, bazıları yaralıları iyileştirebilirken, bazıları hava olaylarını kontrol edebilirdi.

 

O zamanlar insanlar huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam ederken, bazı kalpleri kararmış kişiler özel güçlere sahip olma arzusuyla ortaya çıktı. Noble'leri tutsak ederek üzerlerinde deneyler yapmayı hedeflediler. Amaçlarına yaklaştılar ve gerçekten bu insanları tutsak ettiler. Ancak ne kadar uğraşsalar da bu güçlere sahip olmayı başaramadılar.

 

Bu şekilde hedeflerine ulaşamıcaklarını anlayınca,farklı yöntemlere başvurarak, bu özel yeteneklere sahip insanları kontrol altına alıp savaşlarda kullanmayı,bir silaha dönüştürmeyi amaçladılar.

 

Kötü amaçları olan bu topluluk, ülkenin her noktasına nobleleri ele geçirebilmek için baskınlar düzenledi. İşler planladıkları gibi gitmedi ve ülke genelinde büyük bir katliam ortaya çıktı. Sıradan insanlar ve nobleler arasında ciddi bir savaş başlamıştı. En sonunda iki taraf da savaş esnasında tükendi, çok sayıda insan kaybı verildi ve sonunda her iki taraf da yok oldu. Geriye kalan birkaç topluluk hayatlarını sürdürmeye devam etti. Tahminlere göre, geriye hiç noble kalmamıştı ve bir daha da insanlar arasında özel güçlere sahip kişiler belirmedi.

 

✨️

Noble:Asiller sınıfı.

 

Hikayemiz krallıklardan savaşçı ve güzeller güzeli prenseslerimizden oluşucak .Evet! Bir prenses nazik olduğu kadar da savaşçı ruhlu olabiliyor, nasıl olduğunu önümüzde ki bölümlerde görüceğiz. O zamana kadar beklemede kalın.Hikayemi oyladınız öyle değil mi? Şimdiden teşekkür ederimm🎀

Loading...
0%