Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş-"Yaşayanlar Oraya Gidemezlerdi"

@melek_w_16

Giriş geldii 🙂‍↔️Lütfen hikayeyi okurken eksik gördüğünüz veya "şurada şu cümle kullanırsa daha iyi olurdu" tarzı tavsiyeler vermeyi unutmayın.Bu sizin sayenizde kendimi daha da geliştirebilmem de yardımcı olur,şimdiden teşekkürler. 🫠🫶🏻Oy kullanıp yorum yapmayı unutmayın!

 

Kahvemden bir yudum aldıktan sonra, kitabımın sayfalarında gözlerimi bir kez daha gezdirdim .Defalarca altını çizdiğim cümlenin üzerinden tekrar geçtim. Gökyüzüne gitmek istiyordum, fakat yaşayanlar oraya gidemezlerdi diyordu "Şeker Portakalı"nda. Düzenli olarak severek sürekli okuduğum bir kitaptı. Cümlenin ardından derin bir iç çektim, telefonumdan saate baktım. Saat neredeyse gece 2'ye geliyordu. Evde sessizlik hakimdi. Belli ki herkes uyumuştu. Uykum olmasa da artık uyumam gerektiğini kanaat vararak yatağa doğru yöneldim. Hava sıcak olduğundan üzerime bir şeyler örtmeyi es geçmiştim. Gözlerim duvardaki boşluğa diktim. Düşüncelerimden ne kadar süre kurtulmaya çalıştım bilmiyorum, ama en sonunda kendimi uykuya teslim ettim.

 

Çok kısa ufak bir giriş oldu. Merak etmeyin bir sonraki bölümümüz sizin için uzun olucak.🤭 sol alt köşedeki yıldıza bastınız öyle değil mi? Şimdiden teşekkür ederimm.. Bir sonra ki asıl bölümümüz de görüşmek üzere!

Loading...
0%