Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@meless

Çalan telefonun sesiyle uyandım,tabii ki Berra arıyordu.Ona yarın okula giderken beni ara demiştim.Onunla gidecektim ve geç kalmıştım.Telaşla telefonu açtım.

"Melissa neredesin sen?İki saattir açmıyorsun telefonu!"

Sinirli olmakta haklıydı ama uyuyakalmıştım."Hemen hazırlanıp geliyorum,özür dilerim uyuyakalmışım." sesim suçlu çıkmıştı,Berra bunu anlamış olacak ki "Tamam sıkıntı değil,bekliyorum." dedi.

Hızlıca yüzümü yıkadım ve dişlerimi fırçaladım.Diş teli kullandığım için diş fırçalamam daha uzun sürüyordu.Neyse ki dün duş almıştım.Üzerime hava soğuk olduğu için üstüme Mavi'nin beyaz sweatlerinden altıma ise siyah bir eşofman giymiştim.

Ev anahtarını ve çantamı alıp evden çıktım.Berra kapının önünde bekliyordu , biraz daha oyalanırsak geç kalabilirdik bu yüzden hızlıca okula yürümeye başladık.

Yolu yarılamıştık ki yanımızdan hızla iki motor geçince Berra dengesini son anda sağlamıştı.Onlara içimden küfrediyordum.

Biraz yavaş olsanız ne olurdu sanki?

Berra iyi olduğunu söyleyince yola devam ettik.

(10 dakika sonra)

Nihayet okula gelmiştik ve hayır geç kalmamıştık.Daha dersin başlamasına 20 dakika vardı.Bilin bakalım ilk ders neydi?"MATEMATİK" bunun için zorlasam ağlayabilirdim.Nefret ettiğim bir dersti üstelik öğretmeni de sevmiyordum.

Daha 20 dakika olduğu için uyumaya karar verdim ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

Loading...
0%